20 şehire uğrayacaklar , ayrıntıları bilmiyorum bildiğim tek şey samsun a gelecekler
quote:
Orjinalden alıntı: yolunsonu
20 şehire uğrayacaklar , ayrıntıları bilmiyorum bildiğim tek şey samsun a gelecekler
peki ya edirneye
dediğim gbibi ayrıntıları bilmiyorum ama kuzenle konuşabilirsem sorarım
quote:
Orjinalden alıntı: merih_me
bahar şenliklerinde hangi üniversitelere gelecek biliyomusun yada şöyle sorim eskişehire geliyo mu sabırsızlıkla bekliyorum
anadoluya gelir yine özgür hareketler davasına.
quote:
dediğim gbibi ayrıntıları bilmiyorum ama kuzenle konuşabilirsem sorarım
şahane olur öğrenirsen
geçen gün billboardda bi afş gördüm coook uzaktan nil zannetim arkadaşlara yaygara yaptım nil geliyo diye sonra bi gun yanından gecerken bi baktım ki hilal cebeciymiş. edirnede bar prgramına başlıyomuş. rezaleti siz düşünün artık
ha anadoluya gelmiş ha osmangazi üniversitesine (tabi tercihimiz osmangazi üniversitesi ama)önemli değil bi göreyim de kendisini özledim:)))
şöyle dagda bayırda karşıma çıkmaski.yolunu kaybetsede yardım etsem
quote:
Orjinalden alıntı: emremuslu
o dengesiz kızın nesini seviyosunuz anlamıyorum bi türlü turkcell sayesinde ün kazandı ve hala ordan para kazanıyor ses desen borozan cırtlak gibi...
hakkaten yaw sıska çarpık bacaklının teki beğenecek kadın mı kalmadı
quote:
Orjinalden alıntı: emremuslu
o dengesiz kızın nesini seviyosunuz anlamıyorum bi türlü turkcell sayesinde ün kazandı ve hala ordan para kazanıyor ses desen borozan cırtlak gibi...
hakkaten yaw sıska çarpık bacaklının teki beğenecek kadın mı kalmadı
gülüşü ve gözleri yeter be abi zevkler ve renkler meselesi var bi de tabi herkesin zevkleri farklı olabilir........
edirneye geliyolar hemde pazartesi günü
Son turkcell reklamında kız müthiş söylemiş gerçekten şarkıyı..Cell-OOOO pabuçu yarım çık dışarıya oynayalım... ueuheuheh
bu arada 33 yaşında olduğunu biliyor muydunuz? ben duyunca çok şaşırdım doğrusu
quote:
maşallah demek lazım o zaman..mayolu klibi gayet hoşdu hatırlarsınız
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Onun klipleri sana xL
Gerko ya katılıyorum..hatta bayagı bı XXXXXL olur...
quote:
Orjinalden alıntı: bende varım
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Onun klipleri sana xL
Gerko ya katılıyorum..hatta bayagı bı XXXXXL olur...
benden 10 yas büyükmüs be
quote:
Nil'in kendi ağzından biyografisi 1976 yılında Ankara’da doğdum. Babam Suavi Karaibrahimgil (Sakallı Suavi değildir) müzikomani şarkısıyla tanınır. Gurbetçi ve Biz Sizi Ararız albümlerini yaptı. (82’de ve 92’de) Amcam Selami Karaibrahimgil Modern Folk Üçlüsü’nün elemanlarındandır. Türkiye Turizm Ateşesidir. 1998’de part-time olarak Reklamevi’nde reklam yazarı olarak çalıştım (Reklam fikri bulan ve metnini yazan kişi) 2000’de B.Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldum. Hüner margarin ve first duo sinema reklamlarıyla reklamcıların en büyük ödülü olan Kristal Elma’lardan aldım. Shoei ilanıyla başarı ödülü de aldım. Hazır Kart “Ben Özgürüm”, Bellona “Bellonayla Bellonayla”(Göksel söyledi), Algida “Aşkımla Erir misin”, “Trendy&Friendly “Trendy&Friendly” jingle’larını yaptım.Hazırkart reklamında oynadım. 2002’de Ozan Çolakoğlu’yla “Nil Dünyası”albümünü yaptım.
NASIL 33 yaşında oluyor anlamadım doğrusu gerçi 33de olsa o gözlerdeki bakış değişmez.....
quote:
Orjinalden alıntı: lily_sule
bence de konuyu saptırmıslar arkadas link istemiş herkes sevdiginden bahsetmişş itiraf etmek gerekirse bende severim ama önemli olan linki verebilmek gerçi ben de veremedim ama olsun di mi benim yazmam yeter
waaaay sule! kanka naber yaaaa biz suleyle aynı yerdeyiz arkadaslar tanısıoruz da yanlıs anlamayın katılıorum konu carpıtılmıssss
hakkat he çarptirilmiş topic ı ıh olmaz böle çok ayıp...bakın topic arkanızdan ağlar sonra he...