Şimdi Ara

NİL KARAİBRAHİMGİL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tarzı cok cici olan şirin pempeli kıssssssss.. şarkılarıda cok güzel... hemde kendi yapiyor

• cok yaratıcı ve tarzı oolan bı kız
    fanatıklerındenım ama klıplerını pek bulanmıorum kısa goruntulerı var sadece
  • bence çok şirin bi kız
  • quote:

Orjinalden alıntı: merih_me

Nil'in kendi ağzından biyografisi
    1976 yılında Ankara’da doğdum. Babam Suavi Karaibrahimgil (Sakallı Suavi değildir) müzikomani şarkısıyla tanınır. Gurbetçi ve Biz Sizi Ararız albümlerini yaptı. (82’de ve 92’de) Amcam Selami Karaibrahimgil Modern Folk Üçlüsü’nün elemanlarındandır. Türkiye Turizm Ateşesidir. 1998’de part-time olarak Reklamevi’nde reklam yazarı olarak çalıştım (Reklam fikri bulan ve metnini yazan kişi) 2000’de B.Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldum. Hüner margarin ve first duo sinema reklamlarıyla reklamcıların en büyük ödülü olan Kristal Elma’lardan aldım. Shoei ilanıyla başarı ödülü de aldım. Hazır Kart “Ben Özgürüm”, Bellona “Bellonayla Bellonayla”(Göksel söyledi), Algida “Aşkımla Erir misin”, “Trendy&Friendly “Trendy&Friendly” jingle’larını yaptım.Hazırkart reklamında oynadım. 2002’de Ozan Çolakoğlu’yla “Nil Dünyası”albümünü yaptım.

NASIL 33 yaşında oluyor anlamadım doğrusu gerçi 33de olsa o gözlerdeki bakış değişmez.....

Eger 1976 doğdum diyorsa nasıl 33 oluyor
    Bu arada ben babasını sakallı Suavi zannediyordum.
    Hala klipleri veren bir adres yok

• neyse arkadaşlar topğicden kopmayalım............
  • sagol ben bunu gormustum ama benşm download etmem lazım arşivinde olan varsa yardım
  • bu adreste izlerken belki internettemp dosyasına gidebilir belki oraya bir bak istersen
  • evet şimdi bende ona baktım oluyomus sağalasın hemso
  • quote:

Orjinalden alıntı: merih_me

evet şimdi bende ona baktım oluyomus sağalasın hemso

• ewet ewet paylaşıma devam elinde arşivinde olan varsa yardım
  • turnenin ilk ayagı bugun edirnede trakya unv.deydi ve ben simdii konserden gelyorum şahenydi arkadaşlar darısı başınıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: sutozu

Son turkcell reklamında kız müthiş söylemiş gerçekten şarkıyı..Cell-OOOO pabuçu yarım çık dışarıya oynayalım... ueuheuheh

• www.ibrikforum.cjb.net burda war klip linkleri onunkiyi de görmüştüm sanki
  • ya acaba eskişehire gelecek mi ne olur gelsin
  • şimdi acaba hangi üni.nin bahar şenliğindedir.???
  • abi bende hastayım bu nile..

hele gnctrkcll reklamındaki dansı yokmu.. züper ya
  • dengesiz diyorum anlamıyosunuz...
  • belki bizi de o doğal hali çekiyo en azından millet gibi ekran önünde kendini kasmıyo.
    NEYSE O CANIM BENİM
  • genctrcll konserleri kapsamında Uludağ unv. geliyoooo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.