Şimdi Ara

Nintendo DS Lite!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısa seri sorularım var şimdiden teşekkürler.

nintendo ds lite almaya karar verdim birkaç sorum olacak.

1-nintendo ds lite da msn skype ve internete girmek için tam olarak neler gereklidir?
    yani internetten okuduğuma göre bir tarayıcı satınalmak gerekirmiş ama bunun içinde ram felan gerekir diyorlar ben anlayamadım o kısmını açıklayabilirseniz teşekkürler.
    2-r4 kartıma micro sd taktıktan sonra içine browser yükleyebilirmiyim internetten. nintendodan internete girmek için?
    3-r4 kartı taktıktan sonra film, müzik, yüklenebilirmi hemencecik direk onları izleyebilirmiyim dinleyebilirmiyim belirli bir uzanntısı varmı dosyaların?

asıl anlayamadığım noktayı sanıyorum gördünüz . bu ram , internet browser ve ram ile internet browser arasındaki ilişkileri bana detaylı olarak anlatabilirseniz çok sevinirim.

teşekkürler .

• 1- Opera Browser satın almalısın. Satın aldığında ram dedikleri şey zaten içinde olacak. Onu kullanarak MSN'e girebilirsin. Skype'ı bilmiyorum.
    2- R4 ile internete girebilirsin fakat resimler görünmez. MSN'e de giremezsin büyük ihtimalle. RAM olmadan düzgün bir şekilde giremezsin.
    3- MP3'leri doğrudan dinleyebilirsin fakat filmlerin DPG uzantısına çevirmen gerekiyor. Bunun için de bir program var.
  • 1.nintendo ds de msn gibi hizmetleri kullanabilmek için r4 ve ezflash(ezflash ram arttırıcı gibi bir işlevi var 2.slota takılır.Bu ikisi elinde bulunursa internetten opera browserı indirip internete girebilirsin) veya orjinal opera browser gereklidir.
    2-Yukarıda açıkladım.Sadece r4 yeterli değil bir de ezflash alman lazım.Sonra internetten browserı indirip bağlanbilirsin.
    3-Müzik dosyasının uzantısını değiştirmene gerek yok.Fakat video hakkında bilgim yok.

Yardımcı olabildiysem ne mutluAnlamadığın bir yer olursa pm atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 1 Ocak 2009; 19:45:27 >
  • çok teşekkür ederim ya şimdi birkaç soru daha soracağım ama msn adresinizi pm atabilir misiniz?
  • Arkadaşlar internete girmek veya browser yüklemek için illa ki ezflash kart gerekir mi?(daha doğrusu ezflash alsam daha mı hızlı girer.)
    Sizce en iyi microsd kart hangisidir?
    Nintendo ds lite ımın wi-fi ının çalıştığını içinde bişey yüklü değilken nasıl anlarım?
  • Browser için bi şey alma. DSi çıkınca DSi alırsın. İçinde kendine ait ücretsiz ve daha hızlı bir browser'ı var. ezflash falan alacaksan 50-60 liran boşa gider
  • benim bir yerlerden indirmem lazım opera browser ı ayrıca ezflashi de aldım . artık nasıl indireceğim o önemli.
  • Msn adresi yerine buradan yazalım.Bi faydası olmayacak ama belki bir kaç akla sahip arkadaş arama opsiyonunu kullanıp sorularına yanıt bulabilir.Söz meclisten dışarı.
  • hadi yazın bakalım
  • arkdaşlar bi sorumm olcak
    ben r4 aldım ama intrnete nası gircem? :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: melike_ilayda

arkdaşlar bi sorumm olcak
    ben r4 aldım ama intrnete nası gircem? :S

bir tane ücretsiz web browser vardı heralde ama onda resimler felan gözükmüyor
    sen iyi bi şekilde internete girmek için bir adet ez-flash al
  • arkkadaşım homebrew bir program var dshobro nasıl kullanılıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.