Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.287
Cevap
481
Favori
1.705.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24572458245924602461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bahsettiğinin linkini verebilir misin?

Bir de şöyle birşey almış bulundum:

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★www.n11.com
    Cbtx Oyun Konsolu Kristal Kabuk Uzaktan Algılama Kapağı Temperli Film Saklama Çantası Konsol Saklama Nintendo Switch Aks. 51133308 Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/cbtx-oyun-konsolu-kristal-kabuk-uzaktan-algilama-kapagi-temperli-film-saklama-cantasi-seti-anahtar-oled-konsol-saklama-cantasi-kristal-kutu-rocker-capx6-temperli-film-51133308

• s.t.a.l.k.e.r geldi bize oynamak düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Kasım 2024; 11:34:50 >
  • Tasarımı acayip hoşuma gitti bundan sipariş vericem

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★gizala.com.tr
    CRKD NEO S Kablosuz Kontrolcü Retro Gold Nintendo Switch, PC, Mobile & Smart TV Uyumlu - 3,082.50 TL + KDV
    https://gizala.com.tr/crkd-neo-s-kablosuz-kontrolcu-retro-gold-nintendo-switch-pc-mobile-smart-tv-uyumlu-urun7466.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Kasım 2024; 11:37:27 >
  • AliExpress den aldım acayip hoşuma gitti taşıma kolaylığı herşeyin içine sığmasi harika

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

çok güzel her şeyi bir arada tutması iyi, keyifli oyunlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Demir1357

çok güzel her şeyi bir arada tutması iyi, keyifli oyunlar hocam

Çok teşekkür ederim hocam nintendoyu aldığıma o kadar memnunum ki harika bir cihazmis

Rica ederim hocam bende çok memnunum nintendo mutluluk demektir benim için

Bu ne tatlış bir şey böyle ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

Bu arada hori split pad pro'dan memnun musunuz hocam?

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

O kadar canavar gibi PC topladım yine elim Switch'e gidiyor ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

2-3 gündür link's awakening remake başladım aşırı keyifli oyunmuş zindan zindan dolaşıyorum ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

• brnbry kullanıcısına yanıt

Hocam bende gaming laptop var oyun çok içinde steam kütüphane yüklü ama hiç açmıyorum bazen eş dost gelince forza horizon 4 açıyorum sadece. onun harici hep switch bir cihaz görüşü de tatlı olacak Bonibon tuşlu new 3ds im varken onunla uyurdum sarılıp :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Kasım 2024; 15:21:24 >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

Şu yeni cihazı da tanıtsalar artık önümüze baksak ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

• tasarım değişse de daha çok sevsek şimdi aynı tasarıma doyduk gibi bişey nintendo mühendisleri elbet yapar yine en iyisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Kasım 2024; 15:29:21 >
    Hocam link verir misin? Güle güle kullan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Valla ps5 ile takaslayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

Bu ne tatlış bir şey böyle  

Bu arada hori split pad pro'dan memnun musunuz hocam?

Çok ama çok rahat hocam joyconlar sol elimi feci şekilde uyuşturup ağrıtiyordu el büyük olunca araştırmalarım sonucu bunu aldım aşırı memnunum rahatlık üstüne rahatlık kattı fiyatı tuzlu olsa da buna değer.

@wollfy31 buyrun hocam çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 5 Kasım 2024; 16:12:56 >

• Switch geriye dönük uyumluluk duyurulmuş. Ama dijital oyunlardan bahsetmiş, kartuş oyunları şimdilik belirsiz sanırım.

x (formerly twitter)
    任天堂株式会社(企業広報・IR) (@NintendoCoLtd) on X
    https://x.com/nintendocoltd/status/1853972163033968794?s=46&t=lGEVOBG2J1PIw50aqYGTYw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 6 Kasım 2024; 6:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• shad0w kullanıcısına yanıt
    Beklenen bir şeydi ama güzel oldu. Bazı oyunlara daha yüksek çözünürlük, 60 fps desteği de gelir umarım. Konsol bence Mayıs'ta falan çıkacak.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Özel oyunlarını 1080p ve sabit 60 FPS versin televizyonda başka bir şey istemem.

• shad0w kullanıcısına yanıt

Bugün haberde 150 milyonluk satış olduğunu gördüm. Bu kitleyi yeni donanıma taşımak için girişimler yapmaları lazım ki yapmışlar. Kartuşu muhtemelen destekleyeceklerdir. Nintendo bu başarıyı bakalım devam ettirecek mi? Oyun konsollarının tek kalesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geriye dönük destek olmasa yapılan onca arşivi bırakıp yeni cihaza sıfırdan başlayan kişi sayısı düşerdi iyi düşünmüşler

• 
Sayfa: önceki 24572458245924602461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.