Bahsettiğinin linkini verebilir misin? Bir de şöyle birşey almış bulundum: www.n11.com Cbtx Oyun Konsolu Kristal Kabuk Uzaktan Algılama Kapağı Temperli Film Saklama Çantası Konsol Saklama Nintendo Switch Aks. 51133308 Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/cbtx-oyun-konsolu-kristal-kabuk-uzaktan-algilama-kapagi-temperli-film-saklama-cantasi-seti-anahtar-oled-konsol-saklama-cantasi-kristal-kutu-rocker-capx6-temperli-film-51133308 |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2459. sayfa)
-
-
s.t.a.l.k.e.r geldi bize oynamak düşer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Kasım 2024; 11:34:50 > -
Tasarımı acayip hoşuma gitti bundan sipariş vericem
gizala.com.trCRKD NEO S Kablosuz Kontrolcü Retro Gold Nintendo Switch, PC, Mobile & Smart TV Uyumlu - 3,082.50 TL + KDVhttps://gizala.com.tr/crkd-neo-s-kablosuz-kontrolcu-retro-gold-nintendo-switch-pc-mobile-smart-tv-uyumlu-urun7466.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Kasım 2024; 11:37:27 > -
-
çok güzel her şeyi bir arada tutması iyi, keyifli oyunlar hocam
-
Çok teşekkür ederim hocam nintendoyu aldığıma o kadar memnunum ki harika bir cihazmisquote:
Orijinalden alıntı: Demir1357çok güzel her şeyi bir arada tutması iyi, keyifli oyunlar hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam bende çok memnunum nintendo mutluluk demektir benim için
-
Bu ne tatlış bir şey böyle
Bu arada hori split pad pro'dan memnun musunuz hocam?
-
O kadar canavar gibi PC topladım yine elim Switch'e gidiyor
2-3 gündür link's awakening remake başladım aşırı keyifli oyunmuş zindan zindan dolaşıyorum
-
Hocam bende gaming laptop var oyun çok içinde steam kütüphane yüklü ama hiç açmıyorum bazen eş dost gelince forza horizon 4 açıyorum sadece. onun harici hep switch bir cihaz görüşü de tatlı olacak Bonibon tuşlu new 3ds im varken onunla uyurdum sarılıp :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Kasım 2024; 15:21:24 > -
Şu yeni cihazı da tanıtsalar artık önümüze baksak
-
tasarım değişse de daha çok sevsek şimdi aynı tasarıma doyduk gibi bişey nintendo mühendisleri elbet yapar yine en iyisini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Kasım 2024; 15:29:21 > -
Hocam link verir misin? Güle güle kullan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ps5 ile takaslayabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 5 Kasım 2024; 16:12:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Switch geriye dönük uyumluluk duyurulmuş. Ama dijital oyunlardan bahsetmiş, kartuş oyunları şimdilik belirsiz sanırım.
x (formerly twitter)任天堂株式会社(企業広報・IR) (@NintendoCoLtd) on Xhttps://x.com/nintendocoltd/status/1853972163033968794?s=46&t=lGEVOBG2J1PIw50aqYGTYw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 6 Kasım 2024; 6:13:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beklenen bir şeydi ama güzel oldu. Bazı oyunlara daha yüksek çözünürlük, 60 fps desteği de gelir umarım. Konsol bence Mayıs'ta falan çıkacak.
Özel oyunlarını 1080p ve sabit 60 FPS versin televizyonda başka bir şey istemem.
-
Bugün haberde 150 milyonluk satış olduğunu gördüm. Bu kitleyi yeni donanıma taşımak için girişimler yapmaları lazım ki yapmışlar. Kartuşu muhtemelen destekleyeceklerdir. Nintendo bu başarıyı bakalım devam ettirecek mi? Oyun konsollarının tek kalesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geriye dönük destek olmasa yapılan onca arşivi bırakıp yeni cihaza sıfırdan başlayan kişi sayısı düşerdi iyi düşünmüşler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X