Konsolunda oyunun "CUSA10126_00" sürümüne sahip olan biri türkçe yamayı denemek için ihtiyacım var. |
Bildirim
Konsolunda oyunun "CUSA10126_00" sürümüne sahip olan biri türkçe yamayı denemek için ihtiyacım var. |
up |
Deneyecek biri buldum ve birkaç gün içerisinde yama gelecektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam. Bu arada yama geldiğinde etiket atabilirseniz çok sevinirim. |
Forumu çok kullanan biri değilim. Etiket atmak nedir? |
Hocam etiket atmak demek şu oluyor @'dan sonra benim nickimi yazarsanız mesela beni etiketlemiş oluyorsunuz ve bana da sizin beni etiketlediğiniz mesajın bildirimi geliyor. Olay bu şekilde. @yusufken99 gibi |
Ben farklı bir şey sanmıştım. Zaten yarın çıkaracağım. Etiketlerim yine de. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufken3 -- 26 Kasım 2020; 19:23:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkingtr -- 26 Kasım 2020; 20:29:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@merkingtr Mesajınızı gördüm, fakat numaramı doğrulayamadığım için bir türlü cevap veremedim. Yine de teşekkür ederim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |