Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.992
Cevap
176
Favori
1.029.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltere'de ön satışa başlanan araçlar arasında 1.2 CVT araç yok ancak bu araçların Türkiye satış tarihi Mart 2014. Dolayısıyla ya o tarihe kadar bu araç listeye eklenecek, yada Nissan Türkiye bu aracı özellikle talep etmiş olabilir. Bekleyip göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusretziya -- 20 Kasım 2013; 11:35:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusretziya

İngiltere'de ön satışa başlanan araçlar arasında 1.2 CVT araç yok ancak bu araçların Türkiye satış tarihi Mart 2014. Dolayısıyla ya o tarihe kadar bu araç listeye eklenecek, yada Nissan Türkiye bu aracı özellikle talep etmiş olabilir. Bekleyip göreceğiz...

1.2 cvt otomatik eklenirse 4-5 ay içinde düşünürüm olmazsa başka bakıcaz bakalım.inşallah eklenir.cünkü dizel cok pahalı olur.onun için benzinli otomatik düşünüyorum.inşallah gelir marta kadar
  • Aşağıdaki yeni ve eski Qashqai İngiltere fiyat listelerine bakarsak 1.2 Benzin Acenta versiyonları arasında 840 pound fark var. Yaklaşık 2.750 TL. İngiltere'de Visia, Acenta, 360 ve Tekna versiyonları var. Bizde ise Visia, Tekna, Black Edition ve Platinium versiyonları mevcut. Onlardaki Acenta sanırım bizde Tekna oluyor. Böyle değilse düzeltin lütfen. Buradan hareketle İndirimsiz liste fiyatı üzerinden bizde 1.6 Tekna MT fiyatı 64.585 TL olduğuna göre yeni 1.2 Tekna MT fiyatı yaklaşık 68-69.000 TL olabilir. İngiltere'de de, Türkiye Nissan'da da CVT farkı yaklaşık 4.400 TL.

Dolayısıyla Yeni Qashqai 1.2 Dig-T X-Tronic ülkemizde çıkarsa muhtemel liste fiyatının 72.500-73.500 TL arasında olacağını düşünüyorum. Başlangıçta bir lansman fiyatı uygulanırsa 69.500 TL civarında olmasını umuyorum...

Benzer bir hesapla 1.6 Dci Tekna X-Tronic liste fiyatı 90-92.000 TL aralığında olacaktır. Bu fiyat ta 87.000 TL lik CRV'ye göre yüksek kalır. Yine rekabeti de gözetirlerse lansmana özel 90.000 TL'lik bir fiyat beklenebilir.

Yoruma açık naçizane görüşlerimdir :)

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

•  .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.
     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

• 2014 Nissan Qashqai 1.6 DCİ X-Tronic

Engine: 130 PS 320 NM
    Engine Size: 1,598 cc
    Aktarma: Önden çekiş
    CVT otomatik vites
    0-100 km/h: 10.7 sn
    Son Hız: 182 Km/h
    Ort tüketim: 4.6 lt.

Kullanılan CVT hakkında bilgi:
    NISSAN TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT ACTIVITIES
    XTRONIC CVT
    http://www.nissan-global.com/EN/TECHNOLOGY/OVERVIEW/cvt.html

Araçta açılmayan panoramik cam tavan mevcut.

Yukarıda yazdıklarım kesin bilgiler. Her konuda mükemmel teknik özellikler.
    Japonlar bu kez Almanları geçmiş.

Platinium paketi 90.000 TL yi geçmezse İnşallah kullandığım VW Scirocco DSG nin yanına 2. araç olarak (otomatik, az yakış ve kullanışlı oluşuyla) alacağım araç olacak.

• 1.2. Benzinli otomatik 72bin TLye cok iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

1.2. Benzinli otomatik 72bin TLye cok iyiymis

1.2 turbo benzinli otomatik olanda renault 1.2 TCe (clio ve capturda kullanılan) motor mu kullanılacak?

gerçi hiçbir lansman bilgisinde benzinli otomatik versiyondan bahsedilmiyor. belki hiç olmayabilir.
  • Türkiye Nissan'dan heber yok..........,

Nissan
    Nissan QASHQAI | SUV urbain technologiquement avancé | Nissan
    http://www.nissan.fr/FR/fr/vehicle/crossovers/new-qashqai.html

Nissan
    NISSAN QASHQAI | Technologien Urban SUV | NISSAN
    http://www.nissan.de/DE/de/vehicle/crossovers/new-qashqai.html

Nissan
    Nissan QASHQAI | De ultieme SUV voor in de stad | Nissan
    http://www.nissan.nl/NL/nl/vehicle/crossovers/new-qashqai.html

Nissan
    Nissan Qashqai Features | Bluetooth & Boot Capacity | Nissan
    http://www.nissan.co.uk/GB/en/vehicle/crossovers/new-qashqai/discover/main-features.html

• Benim gibi aracın malzeme kalitesini merak edenler vardır eminim ki..aşağıdaki linkteki videoyu izleyin lütfen, 5:40 dan sonrasını dikkatli izleyin lütfen..konsoldaki malzeme kalitesi hakkında bilgi veren bir inceleme olmuş..CRV alanlar izlemesin bence, üzülebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

Jant dizaynı çok şık olmuş.ancak duyduğuma göre bu premier limited versiyonlardan TR'ye gelmeyecekmiş..büyük hata..QQ cenneti bir ülkeye neden gelmez bunlardan anlaması güç..demekki bizden çok çok fazla satılan ülkeler de varmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: drnero

Benim gibi aracın malzeme kalitesini merak edenler vardır eminim ki..aşağıdaki linkteki videoyu izleyin lütfen, 5:40 dan sonrasını dikkatli izleyin lütfen..konsoldaki malzeme kalitesi hakkında bilgi veren bir inceleme olmuş..CRV alanlar izlemesin bence, üzülebilirler

http://youtu.be/KEdGSzy9K4k

Dil seçenekleri arasında Türkçe de var. (04:08)
    Honda ise Türkiye'yi umursamıyormuş. Bu nedenle CRV'de Türkçe desteği de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

quote:

Orijinalden alıntı: drnero

Benim gibi aracın malzeme kalitesini merak edenler vardır eminim ki..aşağıdaki linkteki videoyu izleyin lütfen, 5:40 dan sonrasını dikkatli izleyin lütfen..konsoldaki malzeme kalitesi hakkında bilgi veren bir inceleme olmuş..CRV alanlar izlemesin bence, üzülebilirler

http://youtu.be/KEdGSzy9K4k

Dil seçenekleri arasında Türkçe de var. (04:08)
    Honda ise Türkiye'yi umursamıyormuş. Bu nedenle CRV'de Türkçe desteği de yok.

Evet Türkçe dil seçeneği mevcut..Türkiyeye önem verdikleri ortada..Hondavari bir fiyat politikası olmazsa bu araç çok satar, çünkü seçenek de çok..Honda TR yatsın kalksın dua etsin ki aynı zamanlarda satışa çıkmadılar..rekabet müşteri için çok iyi olurdu ama CRV'ye cidden yazık olurdu..

• yeni Qashqai modelini çok beğendim, eskisinin içini hiç beğenmiyordum,içi bana dacia yı andırıyordu,şimdikinide çok beğendim alma planım var ama bi türkiyeye gelsin,fiyat ve paketleri görelim birde cvt test sürüşü yapalaım ona göre,ben şuan seat yeni leon dsg kullanıyorum,dsg inanılmaz keyifli ve hızlı bunun çok altında olmaz heralde sonuçta alışkanlık olmuş, 1.2 otomatik vies gelirse tadından yenmez,hep dizel araba aldım şuankiside aynı ama artık dizele girmeyi pek düsüşünmüyorum,senede en fazla 15000km yol yapıyorum birde şu motorlu taşıtlar vergi sistemi değişicek oda bir belli olsun ona göre seçim yapıcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaskursun

yeni Qashqai modelini çok beğendim, eskisinin içini hiç beğenmiyordum,içi bana dacia yı andırıyordu,şimdikinide çok beğendim alma planım var ama bi türkiyeye gelsin,fiyat ve paketleri görelim birde cvt test sürüşü yapalaım ona göre,ben şuan seat yeni leon dsg kullanıyorum,dsg inanılmaz keyifli ve hızlı bunun çok altında olmaz heralde sonuçta alışkanlık olmuş, 1.2 otomatik vies gelirse tadından yenmez,hep dizel araba aldım şuankiside aynı ama artık dizele girmeyi pek düsüşünmüyorum,senede en fazla 15000km yol yapıyorum birde şu motorlu taşıtlar vergi sistemi değişicek oda bir belli olsun ona göre seçim yapıcam...

eski Qashqai'ci olarak biz de çok beğendik ama mühim olan esasında fiyatının ne olacağı gerçekten araba iç mekan olarak evrim geçirmiş , birçok inceleme de artan kaliteden bahsediliyor eski kasaya göre ... dış çizgilerde de o yuvarlak, naif, topalak görünümün yerine keskin hatlar gelmiş ayrıca arabanın 2.cm den fazla genişleyip 3 cm alçalması da Evoque gibi farklı biz hava katmış bodur SUV'ları seviyorum, leylek gibi olanların aksine

• Çıplak gözle incelemek gerek,içi gerçekten çok düzeltilmiş,ses yalıtımı da düzgün olmuşssa artık fiyat ve performansa bakıcaz :)
  • Direksiyon çok çirkin! Araç sahibinin en çok gördüğü parça direksiyon, sürekli göz önünde el altında olan bir parça! Daha güzel ve alımlı olmalıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayı düşündüğüm bir araçtı ama 1.6 dci 4x4 e otomatik şanzıman gelmemesi beni düşündürdü ,umarım 2015 e kadar gelir.
  • 1,6dci ctv için konuşuyorum Ort tüketim: 4.6 lt. sizce de bu büyüklükte bir araç için fazla hayalperest bir değer değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nako -- 2 Aralık 2013; 11:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

1,6dci ctv için konuşuyorum Ort tüketim: 4.6 lt. sizce de bu büyüklükte bir araç için fazla hayalperest bir değer değil mi?

CRV dizelin ortalaması 4,5 lt oluyorsa bunun 4.6 olması gayet normal bence

Şu firmalar bu testleri nerde, kiminle yapıyolarsa bi yayınlasalar da izlesek..çok merak ediyorum gerçekten..
  • başlık altında konu daha çok otomatik şanzıman üzerinde olmuş robotize yarı otomatik burda qq nun cvt sine göre çok basit bir şanzıman olarak kalır 2 yıl-50.000km kullanıyorum sorunsuz bir şekilde araç 1.6hdi dizel otomatik pejo 3008 dir. Ben şanzımanın bu kadar kafa yorulacak bir durum olmadığını düşünüyorum.
    hedef çerçeveme 1.6 dizel cvt de var keşke 4x4 olaydı birde acaba 5+2 yani x trial de versiyonlar nasıl olucak esas istediğim bu versiyonun 4x4 1.6 dizel otomatiği idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtvolkanozbay -- 2 Aralık 2013; 23:40:34 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.