Şimdi Ara

NISSAN QASHQAI TEKNA EXE MI PEUGEOT 308 PREMIUM PACK MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar ben kafami kurcalayan bi soruyu sizlerle paylasmak istiyorum.50 55 milyar civari bir arac icin eleye eleye bu iki arac kaldi ciddi

dusundugum.ikisi farkli tarz araclar ama qashqai modelinin dizeli cikicak temmuz gibi ya o olacak yada 308 olacak gibi.Qashqai tekna exe olacak yani

en fullu tahminim 53 54 civari bisey olacak cikinca 308 icinde dusundugum dizel+premium pack+spor paket+5 li cd changer(boslugu kapatmasi icin

goruntusu hosuma gitmiyor)+(bi-xenon farlar+suruse duyarli aktif on farlar) ve otomatik dusunuyorum hem rahat olacagini dusunuyorum hemde cok

sik bi hava katiyor (su an kullandigim duz vites) bu da 50 milyar civarinda bir fiyatla geliyor.Qashqai in bana gore artilari yuksek olmasi (fazla

olmasa da) isitmali deri koltuk icermesi ve nissan catisi altinda olmasi goruntu olarak da hosuma gidiyor.Eksi taraflari japonlarin bildigimiz gibi plastik

kalitesi ve isciligi cok da iyi degil ayrica ic mekan cok sade ve alisilagelmis bir on konsol sunuyor yani biraz sikici koltuklarin goruntusunden anladigim

cok kaliteli degil ses sistemi zaten cok boguk ve kotu(ama biraz modifiye ile duzelebilir) ayrica bana gore en cok yakisan renk beyaz ve panaromik

tavan cok inanilmaz guzel gidiyor ama bu ozellik ne yazikki turkiyeye ithal edilmiyor suan tek yakisan renk siyah ama trafikteki qashqai larin

neredeyse hepsi siyah renk yani bu biraz can sikici.Gelelim 308 e en bastada belirttigim gibi full+full bi arac olucak donanim olarak cok iyi goruntu

olarak 307 ye benzesede daha heybetli daha kasli arka tampon da bu pakette bence cok tatli olmus ic kismina gelince gayet ferah ve rahat qashqai a

gore cok yakisikli bir tasarima sahip ve bilindik motor araci yerinden rahatca kaldiriyor.gelelim eksilerine benim aracim 206 110 bg 5 kapi tek

memnun oldugum tarafi performansi ama surekli bi yerinden sorun cikariyor surekli serviste ayrica peugeot servisleri de bilindigi gibi ilgisiz ve kaliteli

degil bazen 1 gun icin o sorun cozuluyo yarina allah kerim diyerek cikiyorsunuz bu bence her kullanicinin onemsedigi bir konu bu yuzden marka

kalitesi cok can sikici. yanliz suda var 206 98 yada 99 teknolojisine sahip bir araba 308 2008 teknolojisi iceriyor yani 10 senelik bir fark varki bence

az degil ama yinede bi sorun cikar mi diye kafami surekli kurcaliyo bu 308 kullanan arkadaslarin yorumlarini mutlaka bekliyorum ozellikle de dizel ve

otomatik kullanicilarinin herhangi bi kronik rahatsizligi var mi hangi tarafi sikintili hani 0 arabada bu kadar da olmaz denilecek bir sorunu var mi? 2

araci da test ettim bildiginiz gibi qashqai suan icin benzinli uretiliyor 308 in de duz vitesli dizelini test ettim.Qashqai performans olarak bence ortalama

bir deger sunuyor yani otobanda 5. viteste yokus cikmak bir hayli zor klasik seyler geliyor aklina insanin kullanirken 3. vitese attiriyor kendini yol

tutus fena degil frenler basarili cabuk tepki veriyor.308 ise duz vitesli oldugu icin bence performans olarak gayet basarili yigilma yapmiyor frenler cok

basarili yol tutus bence cok iyi her ne kadar focus ve astra kadar olmasada arac kullanirken cok konforlu ve rahat bence.Benim gordugum sonuclar

genel olarak bunlar.Yani sorunsuz ve yuksek bir araba mi yada bol donanimli bir binek otomobil mi olurdu sizin tercihiniz? bu fiyat civarinda 55 in

ustune cikmadan onerebileceginiz bir araba varsa ciddi ciddi dusunebilecegim paylasirsaniz cok mutlu olurum.Olmasi gereken seyler kisaca (coupe

tarzi istemiyorum, dizel olmali surekli ariza cikartmamali ve yakin zamanda kasa degistirecek bi model olmamali ayrica vergisi yuksek olmamali

otomatik vitesi olsa da olur olmasa da farketmez yani ve servis bakimlari ucuk fiyatli olmamali) ozellikle bu araclari kullanan arkadaslarin yorumlarini

bekliyorum... simdiden tesekkurler...

• : NISSAN QASHQAI
    süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker3838

: NISSAN QASHQAI
    süper
    Bekleyip Nissan'ın dizelini almanı tavsiye ederim ben de dizelini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Bekleyip Nissan'ın dizelini almanı tavsiye ederim ben de dizelini bekliyorum

Alıntıları Göster
    tabii ki zevk meselesi ama bi 307 kullanıcısı olarak 308 (thp veya hdi premium pack) farketmez, dolu dolusuna 50 milyar vereni odunla döverim

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

tabii ki zevk meselesi ama bi 307 kullanıcısı olarak 308 (thp veya hdi premium pack) farketmez, dolu dolusuna 50 milyar vereni odunla döverim

Alıntıları Göster
    nissan hele bide dizelse tadından yenmez 1300 km yol gidiyormuş daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakitsiz61

nissan hele bide dizelse tadından yenmez 1300 km yol gidiyormuş daha ne olsun

Alıntıları Göster
    QashQai fiyatını hakeden bir araç. Kesinlikle onu öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur23

QashQai fiyatını hakeden bir araç. Kesinlikle onu öneririm.

Alıntıları Göster
    Bende 307 kullanıcısıyım ama tercihim Nissan'dan yana gerçekten süper araç ama biraz daha sabır lütfen DCI seçeneği gelmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Bende 307 kullanıcısıyım ama tercihim Nissan'dan yana gerçekten süper araç ama biraz daha sabır lütfen DCI seçeneği gelmek üzere

Alıntıları Göster
    ben Qashqai (exe)kullanıyorum

müzik sisteminin yetersiz olduğunu düşünmüyorum
    gözden kaçan sanırım teknada 4 hoparlor var tekna exe de katalog da 4 hop göstermesine karşın 6 hoparlör var .

• quote:

Orijinalden alıntı: EXTREMETE

ben Qashqai (exe)kullanıyorum

müzik sisteminin yetersiz olduğunu düşünmüyorum
    gözden kaçan sanırım teknada 4 hoparlor var tekna exe de katalog da 4 hop göstermesine karşın 6 hoparlör var .

Alıntıları Göster
    bence atla eşeği kıyaslamışsın saçma bir kıyas olmuş dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

bence atla eşeği kıyaslamışsın saçma bir kıyas olmuş dostum

Alıntıları Göster
    her koşulda NISSAN QASHQAI
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

her koşulda NISSAN QASHQAI

Alıntıları Göster
    Bencede Qashqai en iyisi temmuzda gelecek dizeli beklemek , bir depoyla 1387 km. yapmıştı.

Birkaçta resim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodomen -- 28 Mart 2008; 21:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodomen

Bencede Qashqai en iyisi temmuzda gelecek dizeli beklemek , bir depoyla 1387 km. yapmıştı.

Birkaçta resim...

Alıntıları Göster
    deposu ne kadar ki 1300 km yapabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: karahisar

deposu ne kadar ki 1300 km yapabiliyor

Alıntıları Göster
    65 lt
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXTREMETE

65 lt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EXTREMETE

65 lt

yani 100 km de yaklaşık 5 lt performansı da iyiyse tadından yenmez
  • quote:

quote:

65 lt

Alıntıları Göster
    TR yollarına qashqai daha uygun bence. o kdr para veripte 308 cok mantıklı değil gibi
  • quote:

quote:

65 lt

Alıntıları Göster
    kesinlikle Nissan derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqurer

kesinlikle Nissan derim.

Alıntıları Göster
    kaşkai çok güzel bir araç. dizelini beklemekte fayda var. kompakt sınıf hb bir araca 50-55 milyar bağlamak yanlış hele ki akibeti belli olmayan bir 308 e 55 milyar vermek akıl karı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

kaşkai çok güzel bir araç. dizelini beklemekte fayda var. kompakt sınıf hb bir araca 50-55 milyar bağlamak yanlış hele ki akibeti belli olmayan bir 308 e 55 milyar vermek akıl karı değil.

Alıntıları Göster
    50 milyar para ya 308 düşününce peugeot cular alınmasın ama içim cız ediyor
    2 el araç alırım daha iyi...

nissan tercihim olrdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

50 milyar para ya 308 düşününce peugeot cular alınmasın ama içim cız ediyor
    2 el araç alırım daha iyi...

nissan tercihim olrdu

Alıntıları Göster
    Bende Qashqainin DİZElini bekliyenlerdenim. ANcak dün forumda bir yazı okudum. Gelecek dizellerde Tiriger kayışı kullanılacakmış. Zinzir olmaması beni biraz ürküttü

• quote:

Orijinalden alıntı: sonfilika

Bende Qashqainin DİZElini bekliyenlerdenim. ANcak dün forumda bir yazı okudum. Gelecek dizellerde Tiriger kayışı kullanılacakmış. Zinzir olmaması beni biraz ürküttü

Alıntıları Göster
    Benzinli veya dizel tercihinizi qashqai den yana kullanın.Dizel olursa satacağınız zaman elinizden kolay çıkarırsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.