Şimdi Ara

NITRADO.net rezalet sunucular rezalet hizmet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı adminlerden kurtulmak için bir sunucu açalım dedik pişman olduk. 3 günlük sunucu ddostan kurtulamadı

Bf4 sunucu aldık sunucu 20 kişiyi kaldırmıyor lag ardından reset. biz oyuncu gelsin sunucu dolsun diye uğraştıkça sunucu restart atıyor.

müşteri hizmetlerine yazdık rezaletin daniskasıyla karşılaştık resimleri ekliyorum.

Müşteri hizmetleri ticketlar

1.1 mbit ddos almış sunucu ne altyapı ama "host kendini yeniden başlatabiliyor host rahatlaması için" en ufak sunucu yönetiminden anlayan adam bunların cevabına bir tarafıyla güler ve SÖVER

saldırılar geceleri yapılıyor muş, doğru ddos atan ergen boş sunucuya saldırı yapsın ne akla hizmet.
    engellenmiş diyor birde utanmadan sıkılmadan engellendiyse ne diye sunucu kafayı yiyiyor da restart ediyor.

ben saldırı yapıldığına da inanmıyorum, sunucular rezalet kaldırmıyor slot başı satış yapıyorlar ama hikayeden hizmet.

Bu rezalet firmadan uzak durun. kesinlikle Türk lirasından satıyorlar diye kanmayın, biz aldık üstüne soğuk su içiyoruz pişman olduk sunucu adam akıllı çalışmıyor boşuna emek,zaman ve para harcadık.

Yani parayı ödeyip sunucuyu alıyorsunuz, karşı taraftan beklediğiniz hiç bir şey yerine getirilmiyor. DDOS koruması vs. hepsi yalan dolan 15 lik liseli ergen 5mbit bağlantısıyla ddos atıp sunucuya restart atabiliyorsa vay haline o datacenterin. Ayrıca Para iadesi de yok kredi iadesi var sonra o kredileri işiniz yoksa nitrado forumda bir başka kurban bulup satın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 8 Haziran 2015; 16:52:47 >

• Ne kadar Süren var bilmiyorum ama İNGiliz arkadaşım sidhttp://www.multiplaygameservers.com/game-servers/bf4-battlefield-4/ burdan kiralıyor.geceleri 5 server komutla resetletiğini söylüyor dar boğazı engellemek için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    hocam bizde tam burdan sw kiralamayı düşünüyorduk iyiki bu konuyu açtın
  • Verygames varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.1 mbit ddos için koruma sağlamışlar.Büyük koruma hakikaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.