Şimdi Ara

nnnnnnnnnnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiron1545 -- 18 Eylül 2016; 14:53:55 >

• Tövbe temaşaa
  • Şikayet edecekmişmiş. Yazmayı öğren önce sen.
  • Dövüş etmeyi öğrenmek için dövüş etmelisin yoksa dövüş etmeyi öğrenemezsin canım karşim.
  • .d.d
  • Dil ve anlatım dersi ile başlayabilirsin etmeği değil ''etmeyi'' diye yazılır.Hem ders çalışır hem de gerekirse kitabı birine vurabilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Don't Care

Dövüş etmeyi öğrenmek için dövüş etmelisin yoksa dövüş etmeyi öğrenemezsin canım karşim.

Sağol kardeşm. Bu bilgiyi aldığm iyi oldu ;)
  • ben yumruk yedim biraz ısınıyor ama acısı sonra belli ediyor.Burnuna felan gelmediyse
  • ben bir kere futbol oynarken kaleci top yerine bana sağlam yumruk geçirmişti çok fena oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

ben yumruk yedim biraz ısınıyor ama acısı sonra belli ediyor.Burnuna felan gelmediyse

: Nasıl ısınıyor ya. O an acımıyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

ben bir kere futbol oynarken kaleci top yerine bana sağlam yumruk geçirmişti çok fena oluyo

:D ama o ayrı işte .d Kavga anı hiç birşey hissetmiyosun
  • Kanki öyle bi duygu ki aynen yumruk yemis gibi oluyosun
  • :D
  • Gel bizim kabuklukda fayt kılab kurdum
  • Kavga etmekle dövüşmenin birleşimi dövüş etmek mi?
  • Çeneden gelenler cok pis sersemletiyo
  • quote:

ben bir kere futbol oynarken kaleci top yerine bana sağlam yumruk geçirmişti çok fena oluyo

Niye sen top musun gardaş ?

bi arkadaşın kafası yanlışıkla burnuma vurdu. Çok feci bir şekilde sızlıyor yerinde duramıyorsun. Hafifçe gelmişti bir de hızlı olsaydı çok kötü olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Niye sen top musun gardaş ?

bi arkadaşın kafası yanlışıkla burnuma vurdu. Çok feci bir şekilde sızlıyor yerinde duramıyorsun. Hafifçe gelmişti bir de hızlı olsaydı çok kötü olurdu.

• Konu açmaya gerek yoktu . Dışarda gezen 3 lü veya 4 lü tayfalara laf atman yeterli . Gayet başarılı bir şekilde o duyguyu yaşatırlar merak etme
  • Bak abicim.Abicim diyorum çünkü benden 2 yaş büyüksün ama yaşıma bakma sen.Sayısız kavgaya girdim şimdiye kadar.Yok 4'e tek yok 10'a tek(evet 10'a tek)korkusuzca gittim dövüş ETTİM.(Baştan belirteyim bana hiç birşey olmadı.Ama adamlara da pek birşey oldu söyleyemem yinede kendimi koruyabildim.)Sonuçta bayağı yumruk yedim şimdiye kadar.İlk başta söylemem gerek öyle çok iri yarı birşey değilsen 2'ye tek bile girme söyleyeyim.Güçlü olsan bile bir iterler yere düşersin feleğin şaşar.Yani ilk başta yere sağlam basacaksın.İkinci olarak adamın yanında arkadaşları varsa kavgaya girme.Bana oldu şahsen 10 kişi (işte bahsettiğim kavga) saldırdılar.İşte burada direk sırtımı duvara verdim önüme gelen herkese vurdum çok yaklaşamadılar o yüzden.10 kişiyi dövmen gibi birşey söz konusu olamaz.Çünkü sen biriyle uğraşırken diğeri üzerine atlar öperler adamı.O yüzden eğer 3 veya daha fazla kişiler ise fazla kıpırdamadan onların gelmesini bekleyeceksin.Gelelim teke tek konusuna.Adam izbandut gibi birşeyse yanında hiç bulaşma bence.Çünkü tecrüben falan hiç birşeyin yok şu anda.Ayrıca nedense şimdiye kadar kavgada benim canımı yakabilen biri olmadı.Vücudum fazla adrenalin mi salgılıyor nedir bilmiyorum.Yani kavga anında hissetmiyorsun pek birşey.Acısı çıkarsa sonradan çıkar.Ama eğer küçüklükten alışmadıysan hiç uğraşma efendi gibi otur BENCE.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.