Şimdi Ara

nnnnnnnnnnnnnn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi sana balığı değil balık tutmayı öğreticem.Pc nin başından kalkıyorsun.Sokakta gidiyosun ilk godamana sataşıyosun ve burada yumruk yedim çok değişik bir duygu diye konu açıyosun.Hadi git evet git yap bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergıos -- 27 Ocak 2012; 18:49:39 >
  • Gardas biri bana kafa atmisti.Kafama öyle bir vurdu ki atma anini hatirlayamiyorum.
  • Yav burada yazmışsınız da adam kafa attı hatırlamıyorum bile yok yumruk yedim çok sızlamıştı falan da bana hiç böyle birşey olmadı nedense.Karşıma gelenler de benimle aynı cüssede herifler Not:Boy 1.75 Kilo:66
  • kafada attım , kafada yedim , yumrukta attım , yumrukta yedim , kafa attıktan sonra tek hamlede bitiyorsa cocuk gerı cekılıyorsa ınan bana öyle bir zevk alıyorsun kı şayet kafa yersen beynin sallanıyor , yumruk attıgında dur lan bir tane daha atayım bak bak bu oturmadı bır tane daha atayım dıye gaza gelırsen cok yumruk yersin yumruk yedıgınde güm diye ses cıkıyor ınan bana ben 16 tane üst üste yumruk yedım güm güm güm öyle yani fakat yarım saat sonra iz kalmamıstı yumruk ye kafa yeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiron1545

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

ben yumruk yedim biraz ısınıyor ama acısı sonra belli ediyor.Burnuna felan gelmediyse

: Nasıl ısınıyor ya. O an acımıyomu ?

yoo ısınıyor zaten neden yumruk yedim felan diyosun kan beynine hücum ediyor ama eve gidince biraz ağrı yapıyor.d

• Çok yumuşak bir tadı var, böyle ağıza dağılıyor.
  • yumruk yediğimde hiçbişi hissetmedim kavgaya devam ettim sadece sağlam bi yumruk yediğimi düşündüm ama hiç acımamıştı. kavgadan hemen sonra sıcak bi acı ile başladı sonra baya bi ağrıdı.
    Kavga anında gözün döndüğünden bişi hissetmiyorsun.

Not: pekte merak edilecek bişi değil, tavsiye etmem
  •  nnnnnnnnnnnnnn

Başlıktan al haberi
  • kardeş dövüş etmek istiyosun ama dövüşü nasıl edeceksin dövüş etme sitiline göre değişir nasıl bir dövüşü etmek istiyorsun hangi teknikle hangi pozisyonlarla
  • Çok aşırı sağlam yiyipde bayılmazsan eğer kulak çevresine gelirse bir çınlama oluyor slow motion gibi işliyor devamı hissetmiyorsun bir süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

kardeş dövüş etmek istiyosun ama dövüşü nasıl edeceksin dövüş etme sitiline göre değişir nasıl bir dövüşü etmek istiyorsun hangi teknikle hangi pozisyonlarla

Ben ilk kafa, çene altına sert yumruk ve karaciğere vurmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.bakan

Çok yumuşak bir tadı var, böyle ağıza dağılıyor.

• 2:02 ye dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiron1545

quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

kardeş dövüş etmek istiyosun ama dövüşü nasıl edeceksin dövüş etme sitiline göre değişir nasıl bir dövüşü etmek istiyorsun hangi teknikle hangi pozisyonlarla

Ben ilk kafa, çene altına sert yumruk ve karaciğere vurmak istiyorum

hiç dövüşmediysen bunları yapamassın çünkü hemen heycan yapıp ellerin falan titrer kalbin güm güm eder ama zamanla geçer bu anlayacağın ilk kavgalarında kafa falan atamassın

• Hiç kafa yemedim ama bi kere sinirlenip kapıya kafa atmıştım sayılır mı
  • @WhiteSword
    Bende duvara kafa attım kapıştıralım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Can

Bak abicim.Abicim diyorum çünkü benden 2 yaş büyüksün ama yaşıma bakma sen.Sayısız kavgaya girdim şimdiye kadar.Yok 4'e tek yok 10'a tek(evet 10'a tek)korkusuzca gittim dövüş ETTİM.(Baştan belirteyim bana hiç birşey olmadı.Ama adamlara da pek birşey oldu söyleyemem yinede kendimi koruyabildim.)Sonuçta bayağı yumruk yedim şimdiye kadar.İlk başta söylemem gerek öyle çok iri yarı birşey değilsen 2'ye tek bile girme söyleyeyim.Güçlü olsan bile bir iterler yere düşersin feleğin şaşar.Yani ilk başta yere sağlam basacaksın.İkinci olarak adamın yanında arkadaşları varsa kavgaya girme.Bana oldu şahsen 10 kişi (işte bahsettiğim kavga) saldırdılar.İşte burada direk sırtımı duvara verdim önüme gelen herkese vurdum çok yaklaşamadılar o yüzden.10 kişiyi dövmen gibi birşey söz konusu olamaz.Çünkü sen biriyle uğraşırken diğeri üzerine atlar öperler adamı.O yüzden eğer 3 veya daha fazla kişiler ise fazla kıpırdamadan onların gelmesini bekleyeceksin.Gelelim teke tek konusuna.Adam izbandut gibi birşeyse yanında hiç bulaşma bence.Çünkü tecrüben falan hiç birşeyin yok şu anda.Ayrıca nedense şimdiye kadar kavgada benim canımı yakabilen biri olmadı.Vücudum fazla adrenalin mi salgılıyor nedir bilmiyorum.Yani kavga anında hissetmiyorsun pek birşey.Acısı çıkarsa sonradan çıkar.Ama eğer küçüklükten alışmadıysan hiç uğraşma efendi gibi otur BENCE.

adam profesyonel dövüşcü beyler

şu yazılara bak ey allahım ya görende iyi halt yediğinizi sanacak

kavga falan çok boş iş bence

• Ben iyi birşey mi dedim ?
  • Anlatılmaz yaşanır
  • eğer kavga hericinde yurmruk veya kafa yersen bu canını acıtır . Fakat herhangi bir kavga sırasında vücudun adrenalin salgılar ve acıyı hissetmezsin . Kavga anında sadece vurmayı ve dayak yememeyi düşünürsün . Acı arkaplandadır. Adrenalin insana ekstra bir güç verir. Adrenalin adeta vücudun savaş alarmı gibidir. Acıyı az hissetmeni , sindiriminin hızlanmasını , kalbinin daha çok kan pompalamasını ve beynin daha hızlı çalışmasını sağlar .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.