Şimdi Ara

No Signal Hatası [Lütfen Acil Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 1 aydır yaşamakta olduğum sorun, bugün itibariyle kalıcı hale gelince bu konuyu açmak zorunda kaldım. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Yaklaşık 1 aydır bilgisayarımı ilk açışımda hep "No Signal" hatası alıyordum monitörümde. Ancak 6-7 kez hem monitörü, hem kasayı tekrar açınca düzeliyordu bi şekilde. Bu yüzden de pek dert etmemiştim. Ancak bugün bu sorun kalıcı hale geldi. Şu anda bilgisayarım hiç açılmıyor. Her açılışta "No Signal" hatası alıyorum. 2 tane 2 gblık ramim, ATI 5770 ekran kartım mevcut.

Çözüm için ram slotlarını çıkarıp tüm kombinasyonlarda tekrar takmayı denedim. Ekran kartını çıkarıp, temizleyip tekrar taktım. Monitör ile Kasanın ara vidalı ara kablosunu VGA girişine de taktım. Ancak aynı hatayı vermeye devam etti. Sinyalin monitöre gittiğine eminim. Şöyle ki kasayı çalıştırmadan, monitörü açtığımda yanıp sönen ışık kasayı açmamla birlikte tamamen yanmaya başlıyor. Bunu daha iyi anlayabilmeniz için bir video da ekledim. Link aşağıda. Gerçekten delirtmek üzere beni, garantisi geçtiği için garantiye de gönderemiyorum. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=F9tWdMKPipY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okancelik07 -- 9 Temmuz 2012; 21:21:47 >

• kardeş birebir aynısını yaşadım.bendede aynısı oldu.gitti geldi gitti geldi.kabloları çıkarıp taktım oldu birkaç kez en son bi gitti birdaha gelmedi.başka monitör takıp deneyin görüntü gelir büyük ihtimal.sorun monitörde gibi benimde garantisi bitmişti monitörün parayla yaptırmıştım samsung servisi kapıdan aldı kapıya getirdi.şuan sağlam. üstünde IP Boardı değişti gibi bir yazı vardı galiba.
  • Fakat netbookumu bağladığımda sorunsuzca gösteriyor monitör. Problemin monitörde olduğunu sanmıyorum.
  • Sizin marka da Casper mıydı ?
  • Çözüm önerisi olan kimse var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.