Şimdi Ara

Nokia 5800 telefon iadesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nokia 5800 express music telefon aldım fakat msj yazmak çok zor olduğu için iade etmek istiyorum karşıdaki firmada, ürünü bize gönderin servis raporu alalım uygun ise ürünü iade alalım dediler.

Ben zaten cihazın etiketlerini hiç bir şeyini açmadım bu tür sorun ile uğraşan arkadaşlar bilgilerinizi rica ediyorum.

• çok mu zor :S :S :S Tam ekran q klavyesi bikere iphonedan çok daha iyi. Yan şekilde tuşları çok daha büyük olarak kullanıyosun ben çatur çutur yazıyorum eski tuşlu telefonumdan çok çok daha hızlı yazıyorum. Bikere 4 farklı şekilde mesaj yazabiliyosun. Gördüğüm en kolay mesaj yazılan dokunmatik telefon. Sana neyi zor geldi anlamadım
  • walla kardes almayı dusunuyodum sımdı ıkıleme dustum alsammı almasammı sence alım mı almım mı hee hangısı?
  • vallha normal tuşlara göre insanın yazma performansı özellikle araba kullanırken veya yolda yürürken msj yazması olanaksız vallha ben aldım pişmanım iade etmeye çalışıyorm.eğer iade almazlarsa sıfır ürünü satıcam
  • Arkadaşlar nokia 5800 iade ettim.Çok msj yazan özellikle yolda ve arabada msj yazanlara önermiyorum ..Msj yazmak çok kötü :( o yüzden iade ettim .
  • Arabada mesaj yazmak mı? Konuşmak bile riskli iken, mesaj yazmak tam tehlike.
  • Araç kulanırken mesaj yazamadığınız için telefonu iade etmişsiniz.Size hiçbir firmanın telefon satmaması lazım.Kendinizi düşünmüyorsanız karşıdaki insanları ve ailelerini düşünün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar,

vallha bakmadan msj yazanlar için bu dokunmatik mantıklı değilmiş onu anladm..
  • Geçen hafta konu açmıştım.Önceden Nokia 5800 denemeden almayın diye..Bazı arkadaşlar muhalefet ettiler bana..
    Ben almak üzereyken kullandım.İyi ki de kullanmışım.Yoksa patlayacaktı elimde..

Ne kadar zamanla alışılır denilirse denilsin dokunmatik olmayan telefonlara göre aynı performansta yazılmıyor.
  • kardes, git markete, cihazi dene. karari kendi ver. estagfirllah
    quote:

Orjinalden alıntı: logitech z-5500

walla kardes almayı dusunuyodum sımdı ıkıleme dustum alsammı almasammı sence alım mı almım mı hee hangısı?
  • arkadaşlar vodafone'un ücretsiz mesajlı tariflerinden birini kullanıyorum ve tahmin edersinizki oldukça fazla mesaj yazıyorum. hız açısından en rahat ettiğim telefon şuandada kullandığım nokia 6500classic. 5800'ı aldım 2gün sonra sattım ewet mesaj yazmak zor, mesaj yazmak için seçenek çok iphone'dan aha kolay q klawyesi kaleme ihtiyaç duyuladanda yazılıyor, numeric tuşlarla mesaj yazmak on dakikadan sonra problem olmuyo ama fiziksel olarak tuşlara dokunmak kadar kola değil tabiki ama imkansızda değil gelelim mesaj konusuna, telefonu aldığımdayeni versiyonu yükledim mesaj karakter desteği aptallaştı indirgenmiş veya tam destekte türkçe karakterler boşluk+harfin gsm alfabesindeki karşıığı olarak gidiyor. mesela çıkıyorum yazdığınız zaman karşı tarafa c ik iyorum olarak gidiyor.yazılım düzeltilir yakın zamanda ama çok fazla mesaj yazıyorsanız kullanışlı değil. araba kullanırken yürürken baş aşağı amuda kalkarken :D her türlü görmeden mesaj yazabilirken 5800'a biraz alışmam gerekti ama dediğim gibi imkansız değil alışmak için biraz zaman gerekiyor.

• hiç bir dokunmatik cihazda yürürken kolay mesaj yazamazsınız. zaten araba kullanırken mesaj yazmayın bi zahmet . kendi canınızı hiç sayıyorsanız karşınızdakinin günahını almayın bari
  • acayip insanlarsınız!
  • arkadaşım araba kullanırken mesaj yazıyorsan sen bir doktora görün bence bağımlı olmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutersoy

Arkadaşlar nokia 5800 iade ettim.Çok msj yazan özellikle yolda ve arabada msj yazanlara önermiyorum ..Msj yazmak çok kötü :( o yüzden iade ettim .

Arkadaşım konu cok eski ama , bendede 5800 war 3 kere farklı sebeplerden dolayı servise gitti. Acaba iade- ürün değişimi vs nasıl yapablrm ?
  • klavye dilini ingilizceye aldığınız takdirde hertürlü mesajı cok hızlı yazarsınız arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.