İlginç bir arzum var telefonumla yeni aldığım bluetooth kulaklığım ile ilgili o da şudur ki; bluetooth kulaklığım telefonuma bağlıyken, birinin beni araması esnasında çalan zil sesinin sadece bluetooth kulaklığımdan duyulmasını, telefonun kendisinin hoporlörlerinden gelmemesini istiyorum. Telefonumun kişisel tercih ayarlarından (Genel,sessiz,toplantı vs.) değişiklik yapmama rağmen istediğim durumu oluşturamadım. Nasıl bir ayar yapmam gerekli acaba? Yani amacım şudur ki; biri beni aradığında odadaki diğer kişilerin duymaması yalnızca benim bluetooth kulaklığımdan sesi almam ve arandığımı bilmem. Tıpkı mp3 playera takılı kulaklıkla müzik dinler gibi mantık bu kadar basit yani. (Sen duyacaksın çevren duymayacak) Ayrıca mesela mp3 dosyalarını telefonumda dinlerken bluetooth kulaklığıma veriyor sesi sadece bunun gibi istiyorum yani arama sırasında çalan zil sesinin de.. Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Yardımlarınız için teşekkürler...
Yardımcı olabilecek arkadaş yok mu acaba???
Bluetooth kullanmadığım için bilmiyorum ne yazıkki ama v52 de kulaklık takınca kulaklık moduna giriyor ve o göre hareketler uyguluyor birisi aradığında içeri ses geliyor yada sistem sesleri kulağın içine geliyor fakat konuşurken telefon hoparlörünü kullanıyorum . (Nokianın orj.kulaklığı değil)
bende de bluetooth bağladığımda benim sesim gidiyor , karşı tarafın sesi gelmiyor nedendir anlamadım. ayrıca müzik dinlemek istediğimde gayet rahat dinleyebiliyorum. sadece tel görüşmesine basınca ses gelmiyor. bilen var mı nedendir ?
kendi sorumu kendim cevaplayayım , güncellemeden sonra telefonun bataryasını çıkarığ taktım ve başka bir model kulaklık satın aldım. şu an çalışıyor