Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oca57

arkadaslar soyle bır sorun yasıyorum cozumu vardır umarım

cep telefonu gelen mesajlarla gonderdıgım mesajşarı ayrı ayrı gostermeye basladı normalde alt alta satır halınde gıdıyor bılıyorsunuz sımdı neden boyle bırsey yapmıs olabılır....

ha bır soru daha bu telefonu satıp 2. el bır s3 mını almak mantıklı mı acaba....??

Gayet mantıklı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

cep telefonu gelen mesajlarla gonderdıgım mesajşarı ayrı ayrı gostermeye basladı normalde alt alta satır halınde gıdıyor bılıyorsunuz sımdı neden boyle bırsey yapmıs olabılır....

ha bır soru daha bu telefonu satıp 2. el bır s3 mını almak mantıklı mı acaba....??

Gayet mantıklı..

2. el bır s3 mını ne kadara bulabılırım 603 ü ne kadara satabılırım daha senelık bıle olmadı alalı....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Gayet mantıklı..

2. el bır s3 mını ne kadara bulabılırım 603 ü ne kadara satabılırım daha senelık bıle olmadı alalı....

200 civarı fark vermen gerekir düşünüyorum

• Selamlar,

Telefonum sürekli c hafızası dolu, bir şeyler silin mesajı veriyor. Ancak sürekli silmeme rağmen hafıza doluyor. En son sinirlenip tüm arka alan jpg'leri sildim. 10 MB kadar yer açıldı. İki günde terkar doldu. Ne dolduruyor bu kadar anlamış değilim?

Telefonu çok detaylı kullanan biri değilim. Gereksiz tüm programları da telefonumdan kaldırdım. Hala dolu mesajı veriyor. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Not : Telefonumda ayrıca şirket maillerim de bağlı. (Exchange ActiveSync) Ancak bunların logları 60 B filan tutuyor en fazla.
  • arkadaşım bu telefondan almış sorunu faceden videoları izliyemiyormuş bu sorono nasıl çözebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkTAlp

Selamlar,

Telefonum sürekli c hafızası dolu, bir şeyler silin mesajı veriyor. Ancak sürekli silmeme rağmen hafıza doluyor. En son sinirlenip tüm arka alan jpg'leri sildim. 10 MB kadar yer açıldı. İki günde terkar doldu. Ne dolduruyor bu kadar anlamış değilim?

Telefonu çok detaylı kullanan biri değilim. Gereksiz tüm programları da telefonumdan kaldırdım. Hala dolu mesajı veriyor. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Not : Telefonumda ayrıca şirket maillerim de bağlı. (Exchange ActiveSync) Ancak bunların logları 60 B filan tutuyor en fazla.

Nokia Suite programi ile telefonu usb'den bilgisayara baglayip hafizada yer acabilirsiniz. Gelen sms'ler veya cekilen, download edilen fotograflar yer kaplar genelde. Iyi bir hafiza karti almanizi ve kullandiginiz uygulamalara depolama alani olarak hafiza kartini tanimlamanizi oneririm. Bir de rehberde ayni numaraya ait birden fazla kartvizit varsa birlestirmenizi ve kullanmadiginiz kartvizitleri de silmenizi oneririm. Hafiza probleminin mailden kaynaklandigini dusunmuyorum. Gmail ve yahoo hesaplarimi tanimladim. Hafiza sorunu yasamadim. Yaklasik 60 MB kadar da bir alan mevcut telefonumda

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Selamlar,

Nokia Suite programi ile telefonu usb'den bilgisayara baglayip hafizada yer acabilirsiniz. Gelen sms'ler veya cekilen, download edilen fotograflar yer kaplar genelde. Iyi bir hafiza karti almanizi ve kullandiginiz uygulamalara depolama alani olarak hafiza kartini tanimlamanizi oneririm. Bir de rehberde ayni numaraya ait birden fazla kartvizit varsa birlestirmenizi ve kullanmadiginiz kartvizitleri de silmenizi oneririm. Hafiza probleminin mailden kaynaklandigini dusunmuyorum. Gmail ve yahoo hesaplarimi tanimladim. Hafiza sorunu yasamadim. Yaklasik 60 MB kadar da bir alan mevcut telefonumda

Hafıza kartım var. Çoğu uygulamam da hafıza kartına tanımlı. Bir türlü anlamış değilim, ne dolduruyor telefonu? Nokia Suite maalesef kullanamıyorum. Evdeki bilgisayarım biraz sorunlu. Yüklemem pek bi fayda etmiyor. SMS'ler, Rehber vb şeyler Depo Hafızasında durmuyor mu? Bak mesela, bu mesajı yazarken 20 MB boş alan vardı, şu anda 16,9 MB boş alan görünüyor. Sabahtan akşama ne internete girdim, ne de bir şey yaptım.

• quote:

Selamlar,

Sorun başka şey, silmekle sorunu düzeltemezsin kanısındayım.

• sorunu buldum sanırım ama hala çözümüm yok. telefonda iki tanem mailim var. Biri şirket maili. Şirket mailini kaldırınca boş mb 18'den 30 küsürlere çıktı. Maili tekrar kurunca yine C dolmaya başladı.

Normalde telefon hafızası 1 GB değil mi? Bu bende iki drive olarak duruyor. Biri C Telefon Hafızası diğeri E Telefon Deposu olarak. C telefon hafızası anladığım kadarı ile 60-70 MB civarı, kalanı ise E'de...

Mailin ayarlarında E drive'ı kullan diye bir ayar bulamadım. E'den C'ye bayt aktarmak mümkün mü, biliyor musunuz?

Ya da Exchange mail kaynağını değiştirebileceğim bir ayar biliyor musunuz?

Teşekkürler
  • mail kurarken drive seçebilme veya telefon driveları arasına bayt aktarma konusunda yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
  • beyler benim nokia 603 te opera mini kullanırken telefon birden donuyo ve yanıt vermez hale geliyo ekran kapanmıyo ekran o anki haliyle kalıyo kapatma tuşuna basılı tutsam bile hiçbir değişiklik olmuyo bataryayı çıkarmak gerekiyo telefonu kendine getirebilmek için sizdede böyle bişey oldumu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirky_Umtr

beyler benim nokia 603 te opera mini kullanırken telefon birden donuyo ve yanıt vermez hale geliyo ekran kapanmıyo ekran o anki haliyle kalıyo kapatma tuşuna basılı tutsam bile hiçbir değişiklik olmuyo bataryayı çıkarmak gerekiyo telefonu kendine getirebilmek için sizdede böyle bişey oldumu ?

aynı sorun bende de var. Kırmızı tuşa uzun süre basunc kapatıyor telefonu

• Bende dün aranıza katıldım.

DH 2. El bölümünden temiz 315 TL'ye aldım kargo dahil kutulu ve aksesuarlı ürün.

Beğenmediğim tek yönü navigasyonu oldu çok geç buluyor ve hatalı bunun yerine sygic veya o tarz başka bir program yükleyememmi ? Haritaları daha iyi kullanmanın bir çaresi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Bende dün aranıza katıldım.

DH 2. El bölümünden temiz 315 TL'ye aldım kargo dahil kutulu ve aksesuarlı ürün.

Beğenmediğim tek yönü navigasyonu oldu çok geç buluyor ve hatalı bunun yerine sygic veya o tarz başka bir program yükleyememmi ? Haritaları daha iyi kullanmanın bir çaresi varmı ?

Haritalbende mukemmel calisiyor.

Haritalar telefonda yuklu ve cevrimdisi kullaniyorum.
  • ya benım bu mesajlar sorununa cozum bulamadık arkadaslar ayrı ayrı gorunuyor mesajlar gelen ıle gıden ayarlar kısmından grup olarak gosterı ısaretledım ama aynı hıc bır degısıklık olmadı yaa cok canımı sıkıyor....
  • quote:

ya benım bu mesajlar sorununa cozum bulamadık arkadaslar ayrı ayrı gorunuyor mesajlar gelen ıle gıden ayarlar kısmından grup olarak gosterı ısaretledım ama aynı hıc bır degısıklık olmadı yaa cok canımı sıkıyor....

Bu adımı takip et

Mesajlar > Menü > Klasörleri gör > Menü > Mesaj görünümü > Oturumlar
  • Nokıa 603 Corning Gorilla Cam özelliğine sahiptir, yani ekranı dayanıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Bende dün aranıza katıldım.

Yanlış cevap. Navigasyon tecrübeniz nedir bilmiyorum ama nokia 603 gayet iyi ve nokia maps çok iyi.. ekşide yorumları da oku bu konuda..Hava bulutluysa bütün navigasyonlar gecikir kapalı alanda da öyle. Hiçbir harita da mükemmel değildir. Başarsofttan bile memnun olmayan bi ton adam var.. Tadını çıkar navigasyonun güncellemeni de öneririm...
    Kendim next kullanıyorum bu arada.. Telefonun navigasyonunu sadece nexti yanıma almadığımda kullanıyorum. Cep telefonunu navigasyon için sürekli kullanmayı da önermiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 17 Nisan 2013; 22:52:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

ya benım bu mesajlar sorununa cozum bulamadık arkadaslar ayrı ayrı gorunuyor mesajlar gelen ıle gıden ayarlar kısmından grup olarak gosterı ısaretledım ama aynı hıc bır degısıklık olmadı yaa cok canımı sıkıyor....

Bu adımı takip et

Mesajlar > Menü > Klasörleri gör > Menü > Mesaj görünümü > Oturumlar

bi yarari olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Nokıa 603 Corning Gorilla Cam özelliğine sahiptir, yani ekranı dayanıklı.

Sahip değil.http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/nokia
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.