merhaba arkadaslar, telefonumda mesajlarda sorun yasiyorum. gelen mesajlari ayni oturumdan cevaplayamiyorum, altta yazi cubugu vb seyler olmasi gerekirken bos gozukuyor, seceneklerde de sadece sil var. gonderdigim mesajlar da ayri bir oturum olusturuyor. kurcalamama ragmen bir sey bulamadim. sorun ne olabilir ya da cozum onerisi ?
anlayan bilen falan kimse mi yok arkadaslar ya??
aynı sorun bende de var bir kaçgündür.sizin ki ne zamandan beri acaba? nerelerde araştırdım ama bulamadım bir türlü.nokia ile görüşebildiniz mi? ben aradım ama ulaşamıyorum. çok sinir bozucu bir durum.mesajı göndewrenin adı yazılıysa cevaplama yok.ama ismi rehberden silince açılıyor. yazılımsal bir sıkıntı ama durup dururken neden oldu anlamadım. en kısa sürede çözeriz inşallah...
Bende karaliste programlarından bir tanesini kullanırken benzer sorun oluşmuştu. Sizde eğer bu programı kullanıyorsanız ondan olabilir.
hangi karaliste programlar bunlar ? bilgi verebilirmisin biraz daha....
quote:
Orijinalden alıntı: bjkseyhun
aynı sorun bende de var bir kaçgündür.sizin ki ne zamandan beri acaba? nerelerde araştırdım ama bulamadım bir türlü.nokia ile görüşebildiniz mi? ben aradım ama ulaşamıyorum. çok sinir bozucu bir durum.mesajı göndewrenin adı yazılıysa cevaplama yok.ama ismi rehberden silince açılıyor. yazılımsal bir sıkıntı ama durup dururken neden oldu anlamadım. en kısa sürede çözeriz inşallah...
bu sorun baslayali 2 hafta olmustur maksimum. hayir ulasmayi henuz denemedim.. umarim cozeriz gercekten sinir bozucu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme