Arkadaşlar bende 6600 var.Zaman zaman bluetooth ile program atıyorum telefona.Problemim şu; telefondaki 3-6-9 ve # tuşları çalışmıyor.Daha öncede olmuştu bu.Servise verdiğimde donanımsal bi problem olduğunu söylediler.Aynı şekilde bazen hiç operatörü hiç görmüyor.Ne yapabilirim.Şimdiden teşekkür ederim....
kimse cevap vermeyecekmi...
TUS CALISMAMASI DONANIMSAL BIR ARIZADAN DEMISLER AMA BU BANA PEK AYDINLATICI GELMEDI BENCE ACILIP BAKILMASI LAZIM EGER SORUN YENI VERSIYONDA GIDERILMIS ISE VERSIYON YUKLETMEN FAYDALI OLUR YENI VERSIYONLARI FORUMDA BULABILIRSIN
arkadaslar aynı durum dun basıma geldı. hıc bır sey olmadıgı halde kendı kendıne 3 6 9 ve # tusları calısmaz oldu. servise gondermeden bı arastırayım dedım, burayı buldum. ne yapmalıyım?? ya da bu durumdan nasıl kurtuldunuz yardım edın LÜTFEN
bazen oluyor bunlar ama bazen de düşürdüğünüz zaman oluyor benım 3230 unda bazı tusları calısmıyordu bana 50 ytl ye patladı. inşallah sızınkı versiyon ıle gıderılır
umarım duzelır. yere duşürmedim ya da bı darbe alamadı. bir anlam veremiyorum. tsk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme