Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cadillaccts

arkadaşlar age of empries tarzı oyun varmı kaliteli güzel bişey.aradım taradım bulamadım hep basit saçma oyunlar var.telin bir tek bu sıkıntısı var doğru düzgün oyun yok

GAMELOFT: THE SETTLERS HD İ N D İ R ! ! !
    Sanırım bu işinizi görecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 21 Mart 2013; 13:06:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

arkadaşlar age of empries tarzı oyun varmı kaliteli güzel bişey.aradım taradım bulamadım hep basit saçma oyunlar var.telin bir tek bu sıkıntısı var doğru düzgün oyun yok

GAMELOFT: THE SETTLERS HD İ N D İ R ! ! !
    Sanırım bu işinizi görecektir...

teşekkürler deniyorum.

• Öncelikle söyleyeyim, telefon eşimin olduğu için çok fazla oyun program vs yükleyemiyorum. Bu paylaştığım Symbian 3 oyunlarını denemedim, sertifike/ekran çözünürlüğü vb durumlara bağlı olarak çalışmama durumu var ancak daha önce denediğim oyunlarda %90 bizim telefonlarda da çalışıyor. Çalışıp çalışmadığını bildirirseniz daha farklı şekilde yardımcı olmaya çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 21 Mart 2013; 13:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Öncelikle söyleyeyim, telefon eşimin olduğu için çok fazla oyun program vs yükleyemiyorum. Bu paylaştığım Symbian 3 oyunlarını denemedim, sertifike/ekran çözünürlüğü vb durumlara bağlı olarak çalışmama durumu var ancak daha önce denediğim oyunlarda %90 bizim telefonlarda da çalışıyor. Çalışıp çalışmadığını bildirirseniz daha farklı şekilde yardımcı olmaya çalışırım...

hocam oyunda bir problem yok gayet güzel çalışıyor.bu oyunu daha öncede denemiştim kurunca hatırladım.daha başka çeşit oyunlarda elinizde varsa bu tür onlarıda müsait bir zamanda atarsanız sevinirim.teşekkür ederim ilgi ve alakanıza.

• Arkadaşlar bu telefon 460 tl ye alınır mı?Öyle çok oyun oynayan birisi değilim.İnternet iyi olsun, hızlı olsun, tabletimle interneti paylaştırayım birde ekranı kaliteli olsun yeter...Telefona çok para vermek istemiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn88

Arkadaşlar bu telefon 460 tl ye alınır mı?Öyle çok oyun oynayan birisi değilim.İnternet iyi olsun, hızlı olsun, tabletimle interneti paylaştırayım birde ekranı kaliteli olsun yeter...Telefona çok para vermek istemiyorum...

beklentilerinizi karşılayabilecek cihaz...
  • 460 lira bu telefon icin cok cok uygun bir fiyat. Dandik android telefonlara 600 lira istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 22 Mart 2013; 19:20:43 >
  • Teşekkürler cevaplar için biraz bakıyorum sanırım alıcam bu cihazı vatan da kampanya varmış...

• arkadaşlar telefonda ara sıra durup dururken donma yapıyor listede filan aşağı inerken niye böyle birşey var anlamadım.güncellemeleri filan tam bir eksiği yok.telefon için virüs taramasıdır dosya birleştiricidir bilgisayardaki gibi programlar mevcutmu performansını arttıracak şekilde.telefonda çok ağır oyundur uygulamadır kullanmıyorum.4 gb lık hafıza kartında müzik var 3 küsür gb oda hafıza kartında zaten.varmı sorun yaşayan benim gibi.
  • bende yok. ama eğer güç tasarrufu modunda kullanıyorsan olabilir.
  • aradım ama soz konusu klasor bos.
  • öyle sıkıntısız bir telefon ki beni android e döndürmeye korkutuyor resmen. bazen andorid de kullandığım yazılım ve uygulamaları özlemiyor değilim ama rom, stabilite ve en önemlisi şarj olayını düşününce yine uzaklaşıyorum bu düşünceden.

multimedya kullanmadan sadece telefon olarak minimum 2 gün ortalamada 3 gün şarj tutması benim için her şeye değer bu telefonda.
  • Twittian uygulaması bazen donuyor birdaha giremiyorum kapatıp açmak gerekiyor, neden olabilir ?
    Birde mesajlar da gönderilen mesajlarla gelen mesajları ayrı oturum da gösteriyor. Birlikte göstermenin bir yolu var mı? Chat uygulamalarındaki gibi
    cevaplarınızı bekliyorum...[sm=ok.g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn88 -- 28 Mart 2013; 23:58:21 >
  • Selamun aleyküm, merhabalar arkadaşlar... Bu konunun 9 sayfasındaki yaklaşık 150-200 mesajı tek tek okudum desem inanır mısınız bilmiyorum. : ) Telefonu almayı düşünüyorum sar değeri, önde kamera olmayışı vs. hiç önemli değil. Ancak şu an kullandığım e66nın zil sesi az çıkıyor, özellikle dışarda yürürken pek duyamıyorum. Nokia 700ün zil sesi nasıl, işlek bir caddede yürürken cebimizde çalan 700ün sesini rahat duyabilir miyiz? Acil cevap bekliyorum 9 yıl sonra ilk 0 telefonumu bir an önce almak istiyorum, ilki 18 yaşına girdiğimde annemin aldığı 3315 idi. :)
  • Arkadaşlar merhaba. Gio'dan 700'e geçmiş bulunuyorum. Signed bir klavye uygulaması verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Arkadaşlar merhaba. Gio'dan 700'e geçmiş bulunuyorum. Signed bir klavye uygulaması verebilir misiniz?

hocam klavye biraz kotu. bende yok uygulama. bulursan bizim icin de cok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazma dilini İngilizce yaparsanız Q klavye biraz büyüyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabed528

Selamun aleyküm, merhabalar arkadaşlar... Bu konunun 9 sayfasındaki yaklaşık 150-200 mesajı tek tek okudum desem inanır mısınız bilmiyorum. : ) Telefonu almayı düşünüyorum sar değeri, önde kamera olmayışı vs. hiç önemli değil. Ancak şu an kullandığım e66nın zil sesi az çıkıyor, özellikle dışarda yürürken pek duyamıyorum. Nokia 700ün zil sesi nasıl, işlek bir caddede yürürken cebimizde çalan 700ün sesini rahat duyabilir miyiz? Acil cevap bekliyorum 9 yıl sonra ilk 0 telefonumu bir an önce almak istiyorum, ilki 18 yaşına girdiğimde annemin aldığı 3315 idi. :)

hocam telefonun sesi az cikiyor, bazen duyamiyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Orijinalden alıntı: mabed528

Selamun aleyküm, merhabalar arkadaşlar... Bu konunun 9 sayfasındaki yaklaşık 150-200 mesajı tek tek okudum desem inanır mısınız bilmiyorum. : ) Telefonu almayı düşünüyorum sar değeri, önde kamera olmayışı vs. hiç önemli değil. Ancak şu an kullandığım e66nın zil sesi az çıkıyor, özellikle dışarda yürürken pek duyamıyorum. Nokia 700ün zil sesi nasıl, işlek bir caddede yürürken cebimizde çalan 700ün sesini rahat duyabilir miyiz? Acil cevap bekliyorum 9 yıl sonra ilk 0 telefonumu bir an önce almak istiyorum, ilki 18 yaşına girdiğimde annemin aldığı 3315 idi. :)

hocam telefonun sesi az cikiyor, bazen duyamiyorum ben.

Teşekkür ederim spark, geçen ay denedim şaşırdım kaldım cidden çok az çıkıyormuş mini 2 aldım çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.