Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim cihazımda menü tuşuna basarken bazen zorlanma, altında bir parça kalmış gibi çıt diye vs. sesler çıkıyor. Daha önce bu durum başına gelen var mı? Garantiye yollasam tamiri yapılır mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Arkadaşlar benim cihazımda menü tuşuna basarken bazen zorlanma, altında bir parça kalmış gibi çıt diye vs. sesler çıkıyor. Daha önce bu durum başına gelen var mı? Garantiye yollasam tamiri yapılır mı? Teşekkürler.

tahmin ediyorum yapilir. Nokianin garanti hizmetleri iyiydi en son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabed528

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Selamun aleyküm, merhabalar arkadaşlar... Bu konunun 9 sayfasındaki yaklaşık 150-200 mesajı tek tek okudum desem inanır mısınız bilmiyorum. : ) Telefonu almayı düşünüyorum sar değeri, önde kamera olmayışı vs. hiç önemli değil. Ancak şu an kullandığım e66nın zil sesi az çıkıyor, özellikle dışarda yürürken pek duyamıyorum. Nokia 700ün zil sesi nasıl, işlek bir caddede yürürken cebimizde çalan 700ün sesini rahat duyabilir miyiz? Acil cevap bekliyorum 9 yıl sonra ilk 0 telefonumu bir an önce almak istiyorum, ilki 18 yaşına girdiğimde annemin aldığı 3315 idi. :)

hocam telefonun sesi az cikiyor, bazen duyamiyorum ben.

Teşekkür ederim spark, geçen ay denedim şaşırdım kaldım cidden çok az çıkıyormuş mini 2 aldım çok memnunum.

güle güle kullanın alırken beni bilgilendiren olmadı, körü körüne aldım biraz pişmanlık var. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamun aleyküm, merhabalar arkadaşlar... Bu konunun 9 sayfasındaki yaklaşık 150-200 mesajı tek tek okudum desem inanır mısınız bilmiyorum. : ) Telefonu almayı düşünüyorum sar değeri, önde kamera olmayışı vs. hiç önemli değil. Ancak şu an kullandığım e66nın zil sesi az çıkıyor, özellikle dışarda yürürken pek duyamıyorum. Nokia 700ün zil sesi nasıl, işlek bir caddede yürürken cebimizde çalan 700ün sesini rahat duyabilir miyiz? Acil cevap bekliyorum 9 yıl sonra ilk 0 telefonumu bir an önce almak istiyorum, ilki 18 yaşına girdiğimde annemin aldığı 3315 idi. :)

hocam telefonun sesi az cikiyor, bazen duyamiyorum ben.

Teşekkür ederim spark, geçen ay denedim şaşırdım kaldım cidden çok az çıkıyormuş mini 2 aldım çok memnunum.

güle güle kullanın alırken beni bilgilendiren olmadı, körü körüne aldım biraz pişmanlık var. :)

Nokia 700'ün bana göre tek eksiği zil sesinin kısıklığıydı, diğer bütün özellikler tam benim istediğim gibiydi ama sesten dolayı olmadı sana hayırlı olsun. : )

• arkadaşlar telefonu cumartesi günü aldım ancak çekim gücü bana oldukça düşük geldi özellikle elime aldığımda sinyal seviyesi iyice düşüyor. bilgisi olanlar yada böyle bir sorunla karşılaşanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzIII

arkadaşlar telefonu cumartesi günü aldım ancak çekim gücü bana oldukça düşük geldi özellikle elime aldığımda sinyal seviyesi iyice düşüyor. bilgisi olanlar yada böyle bir sorunla karşılaşanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

ben kendi telefonumda boyle bir probpem yasamadim. Boyle bir problemi de genel olarak duymadim. Yani sizin telefonunuza mahsus bir problem gibi geldi bana. Tabi duzelmezse servise goturursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumar1453

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Arkadaşlar benim cihazımda menü tuşuna basarken bazen zorlanma, altında bir parça kalmış gibi çıt diye vs. sesler çıkıyor. Daha önce bu durum başına gelen var mı? Garantiye yollasam tamiri yapılır mı? Teşekkürler.

tahmin ediyorum yapilir. Nokianin garanti hizmetleri iyiydi en son.

Yolladım servise ön panel değişti. Ama alt ızgara yerinden çıkmış hafiften tekrar beklemek istemedim.
  • quote:

quote:

arkadaşlar telefonu cumartesi günü aldım ancak çekim gücü bana oldukça düşük geldi özellikle elime aldığımda sinyal seviyesi iyice düşüyor. bilgisi olanlar yada böyle bir sorunla karşılaşanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

ben kendi telefonumda boyle bir probpem yasamadim. Boyle bir problemi de genel olarak duymadim. Yani sizin telefonunuza mahsus bir problem gibi geldi bana. Tabi duzelmezse servise goturursunuz.

benim telefnumda da düşük sinyal seviyesi ben hattan olabileceğini düşündüm hattınız nedir? benim avea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

quote:

quote:

benim telefnumda da düşük sinyal seviyesi ben hattan olabileceğini düşündüm hattınız nedir? benim avea.

benim de avea. normal sekilde cekiyor.

• Vodafone sorunsuz
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacaktı bileniniz ya da duyanınız varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Telefonumun ışığı hiç sönmüyor. Hep açık bi şekilde duruyor. Kilitliyken de yanıyor. Gece de yanıyor. Sürekli yanıyor. Bu neden olabilir. Sarj dayanmıyor böyle 1 gün anca gidiyor. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ametur

Arkadaşlar benim bi sorum olacaktı bileniniz ya da duyanınız varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Telefonumun ışığı hiç sönmüyor. Hep açık bi şekilde duruyor. Kilitliyken de yanıyor. Gece de yanıyor. Sürekli yanıyor. Bu neden olabilir. Sarj dayanmıyor böyle 1 gün anca gidiyor. Şimdiden teşekkürler.

ekranin isigi mi acik yoksa tuslardan gelen isiklardan mi bahsediyorsunuz?

• quote:

quote:

Arkadaşlar benim bi sorum olacaktı bileniniz ya da duyanınız varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Telefonumun ışığı hiç sönmüyor. Hep açık bi şekilde duruyor. Kilitliyken de yanıyor. Gece de yanıyor. Sürekli yanıyor. Bu neden olabilir. Sarj dayanmıyor böyle 1 gün anca gidiyor. Şimdiden teşekkürler.

Ya normal olarak ekranın ışığı açık,tamamen kapanmıyor. Tuş kilidini kapattığımda ekrandakileri görebiliyorum yani. Tamamen siyah olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ya normal olarak ekranın ışığı açık,tamamen kapanmıyor. Tuş kilidini kapattığımda ekrandakileri görebiliyorum yani. Tamamen siyah olmuyor.

nokia'nin forumunda bir baktim ama pek caresi varmis gibi gozukmuyor. Biri hard reset at demis. Ama ben pek resetten anlamiyorum. Yani simdilik benim pek bir yardimim dokunamayacak. Kusura bakmayin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nokia'nin forumunda bir baktim ama pek caresi varmis gibi gozukmuyor. Biri hard reset at demis. Ama ben pek resetten anlamiyorum. Yani simdilik benim pek bir yardimim dokunamayacak. Kusura bakmayin.

Teşekkür ederim yine de sağolun uğraştığınız için. Ben ekran koruyucudan diye düşündüm. Ekran koruyucuyu kapattım geçenlerde düzelmişti. 1 hafta önce kadar falan başladı bu sorun. Ardından 1 gün sonra yine gitti ve şu anda düzelmiyor. Çok ilginç bi durum bu anlayamadım gitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

quote:

quote:

benim de avea. normal sekilde cekiyor.

benimki vodafone sanırım telefonu kullandığımız mekanlarla alakalı birçok yerde denedim aklıma kurt düştükten sonra.. evimde düşük sinyal alıyorum sadece.

• arkadaşlar fmobi yi çalıştıramıyorum kullanıcı adı ve şifre girdiğimde beyaz ekran geliyor, yardımcı olabilecek olan var mı?
  • quote:

arkadaşlar fmobi yi çalıştıramıyorum kullanıcı adı ve şifre girdiğimde beyaz ekran geliyor, yardımcı olabilecek olan var mı?

bence bu problemi ayri baslik olarak acin. Daha cok insan bakip ilgilenir. Sonucta telefonlar farkli olsa bile isletim sistemi ve programlar ayni.

• 3 gün önce hb'dan sıfır aldığım nokia 700 telefonun dokunmatik paneli yerinden oynuyor ve çıkıyor. fabrikasyon hatası olduğu aşikar. hb'ya sorunu belirttim. ancak tamir mi, yoksa birebir değişim mi yapılır, sorusu takılıyor?

• dhtubeden video konuldugunda telefon acmiyor, sol ustte f harfi cikiyor bu sorunu yasayan var mi?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.