Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 808 in çektiği fotoğraflar ayrı bi tad veriyor, ne yalan söyleyim 930 da var ama 808 in kamera kalitesi tartışılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • einlied kullanıcısına yanıt
    Sensör büyük olduğundan sanırım çok daha doğal geliyor bana diğer cihazlardan 808 ile çekilmiş fotoğraflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

S4 zoom ve K zoom ile de değiştiriliyor. CM1'in bir avantajı da 41mp gibi bir çözünürlük sunmaması.

aynen o ikisini atlamışım :)

• Merhaba..
    Gerçekten çok uzun zaman olmuş.. Bunca zaman 808 telefonumla çok güzel anlar yakaladım ve iyi ki almışım.. Ancak yardımcı olmanızı istediğim sorunlar var.. Bundan 4-5 ay önce ilk olarak telefonda tuş kilidi yapmama rağmen ekran parlaklığı aynen kalmaya başladı yani ekran kararmıyordu. Telefonu 3-4 kez açıp kapattıktan sonra düzeliyordu bazen de ilk açıp kapamada düzeliyordu.. Tabi bunun için uğraşmam ve zaman harcamam gerekiyordu ben de ilk kez hard format atmak zorunda kaldım. Şimdi o sorun yok, tuş kilidi yaptığımda ekran kararıyor ama bu seferde kamerayı açtığımda ilk foto çekimlerimde normal çekebilirken, kameradan çıkıp yeniden girdiğimde ekranda hiç kamera simgesi (deklanşör, C1 gibi ayarlar vs) çıkmıyor. Yani sadece vizör görüntüsü.. Dolayısıyla çekim de yapamıyorum. Bunun için yazılım güncellemesi yapmak istedim ama telefondan güncelle dediğimde "hiç bir güncelleme" yok diyor. Microsoft sitesinde de "Nokia Belle ve Symbian telefonları için yazılım güncelleme hizmeti sona eriyor" yazıyor. En son sürüm olan 113.010.1508'e geçebilsem sorunumun çözüleceğini düşünüyorum ama bunu nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler...

• Veya sizce sorunun çözümü ne olabilir? Şimdiye kadar hiç ilgimi çekmeyen ve denemediğim custom firmware kurma işine girmeyi bile düşündüm..
  • goodubad G kullanıcısına yanıt
    en son sürümün dosyalarını internetten bulup phoenix ile telefona flaş atman gerekiyor. anca bu şekilde güncelleyebilirsin. imzamdaki grupta gerekli dosyalar olması lazım
  • Teşekkürler deneyeceğim, umarım başarabilirim..

• Bugün 808 aldım bir tane hep merak etmiştim bu cihazı ama kısmet olmamıştı
    cihazda 1508 sürüm yüklü, herhalde daha yeni bir sürüm yoktur symbian zamanları
    ne kadar hojdu yahu.
  • newfel kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, bu konuyu ne zaman yukarda görsem maziye gidiyorum
    Güle güle kullan bende Lumia 1020 var ama yinede bazen alsammı diye düşünmüyor değilim
  • büyük sensör + kaliteli lens + yüksek detay √√√ NOKİA
    Bu mesaja eklenen görseller:

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

• Teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

büyük sensör + kaliteli lens + yüksek detay √√√ NOKİA

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

dişinde bişey kalmış...!

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Güle güle kullan bende Lumia 1020 var ama yinede bazen alsammı diye düşünmüyor değilim

en azından java desteği kesilmez hiçbir zaman için...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Bugün 808 aldım bir tane hep merak etmiştim bu cihazı ama kısmet olmamıştı
    cihazda 1508 sürüm yüklü, herhalde daha yeni bir sürüm yoktur symbian zamanları
    ne kadar hojdu yahu.

imkansızlık tatlı geliyordu belkide bize...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

büyük sensör + kaliteli lens + yüksek detay √√√ NOKİA

dişinde bişey kalmış...!

iş arkadaşım ama bende farkettim bişey değilde diş taş8 gibi duruyor

Hayırlı olsun kardeşim ben de ikinci kez kırmızı 808 aldım ve sıfır. İlk aldığım siyahtı bu sefer kırmızı nasip oldu. Ekran çözünürlüğü ve zayıf işlemcisi sinir etse de Symbian sevgisi işte. Bu telefon özel bir telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, size de hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Hayırlı olsun kardeşim ben de ikinci kez kırmızı 808 aldım ve sıfır. İlk aldığım siyahtı bu sefer kırmızı nasip oldu. Ekran çözünürlüğü ve zayıf işlemcisi sinir etse de Symbian sevgisi işte. Bu telefon özel bir telefon.

Sıfırını kaça buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Sıfırını kaça buldunuz?

800

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.