Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belle FP2'nin varsayılan duvar kağıtlarından biri; elinde olan varsa paylaşabilir mi?
     ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==
  • Bende var ama telefon yanımda değil. Birkaç güne paylaşabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Fantasy

Belle FP2'nin varsayılan duvar kağıtlarından biri; elinde olan varsa paylaşabilir mi?
     ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

Telefonu aldı alalı hiç duvar kağıdı kullanmadım, tercihim hep siyah arka plan olduğundan elimde duvar
    kağıdı yok maalesef..Yazıyorum ki "ilgilenmedi" olmasın diye..

• Beklemedeyim.

Düşünmeniz yeter
  • Benim telefonda gitti yahuu 😞

Açıldıktan 5 -10 saniye sonra kapanıyor ana kart değişmesi lazim diyorlar.

Ne yapsam bilemedim

Vay ben nerelere gidem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur dostum. Atmışken tüm orjinal duvar kağıtlarını atayım dedim. İsteyen alıp indirsin. Baya varmış arayıp durma seninki en altta olan. İsmi Work_Lachlan_Conn.

http://www.mediafire.com/download/hn5thzktyaskm7q/Backgrounds.rar
  • Teşekkür ederim. Tabağı boş vermek olmaz. EfsaN9'den gelsin...
     ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==  ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

• Bunlar N9'un orjinal duvar kağıdı mı?

• 500 liraya buldum alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevketoztrk

500 liraya buldum alınır mı?

Sizin zevkinize göre değişir... Benim cihaz bozullsa kırılsa 500'e bulsam alırım ama
    benim isteğim ve merakım beni bağlar, ne kadar istediğinize bağlı..Aslında pazarlıkla 400'e
    alınabilir.
  • quote:

500 liraya buldum alınır mı?

500 liraya bence fotoğraf özelliği için alınmaz

500 tl ye fotoğraf makinesi alabilirsin ful manuel diyaframı değişen lensi değişen

Fotoğraf makinesi ile çekeceğin fotoğraflarda çok daha kaliteli sonuçlar alırsın

• Niye alınmasın ki fotoğraf makinesi taşıma zahmetine gerek olmasın diye düşünüyorum zaten

• quote:

Niye alınmasın ki fotoğraf makinesi taşıma zahmetine gerek olmasın diye düşünüyorum zaten

Doğru düşünüyorsunuz. Kamerası günümüzün amiral gemileri ile yarışabilir düzeyde. Rakipsiz olduğunu artık düşünmüyorum. Xenon flash ile karanlık ortam çekimlerinde belki.
    Oyun oynanmaz denen telefonda ben hâlâ Tetris oynuyorum. Internet'e girilmez denen telefonla Opera ile idare edebiliyorum. Beklentilerle alakalı. Müzikçalar, FM radyo verici, GPS, ses kayıt özelliği, güneş ışığı altında görülebilir ekranı da diğer artıları.
  • quote:

Niye alınmasın ki fotoğraf makinesi taşıma zahmetine gerek olmasın diye düşünüyorum zaten

Taşıma zahmetinden kurtulmak için küçük çaplı fotoğraf makineleri var hocam kıyas kabul etmez telefonlar ile onu anlatmaya çalıştım yani

• arkadaşlar en güncel cfw nedir 808 için ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nodar
    Cihazda bir sorun olabilir bende hotmail,gmail,yahoo hepsi çalışıyor.. Şu an da kontrol ettim evet çalışıyor.

Hesaplar önceden kurulu olduğu için olabilir mi? Yeni hesap kurmayı dener misiniz?
    Ben yeni hesap kurmak istediğimde gelen ve giden e-posta sunucularının boş olduğu bir ekrana yönlendiriyor. Boş olan alanları, Gmail için örneğin, "imap.gmail.com" ve "smtp.gmail.com" ile doldurduğum takdirde "Giriş yapılamıyor. Yeniden deneyin." diyor.

Gmail adresimi outlook a tanımlamaya çalıştığımda da aynı şekilde hata alıyorum. Belki 3-4 aydır bu şekilde. Sanırım Gmail in güvenlik ayarlarıyla alakalı birşey olabilir.

• quote:

quote:

Doğru düşünüyorsunuz. Kamerası günümüzün amiral gemileri ile yarışabilir düzeyde. Rakipsiz olduğunu artık düşünmüyorum. Xenon flash ile karanlık ortam çekimlerinde belki.
    Oyun oynanmaz denen telefonda ben hâlâ Tetris oynuyorum. Internet'e girilmez denen telefonla Opera ile idare edebiliyorum. Beklentilerle alakalı. Müzikçalar, FM radyo verici, GPS, ses kayıt özelliği, güneş ışığı altında görülebilir ekranı da diğer artıları.

Ben de bazen sırf kamerası için almayı düşünüyorum bu cihazı. Sırf kamera ve sosyal medya için kullanılabilecek bir cihaz fakat facebook gibi uygulamaların desteğinin kesilmesi kötü olmuş. ıllar boyu S60 ve S^3 ü derinlemesine kullanmış, bu konularda birçok forumda uzun süre ve sonunda C6-01 ile Symbian a veda etmiş birisi olarak bazen özlediğimi inkar edemem. O Clear Black Display Amoled ekranı, kamerası ve sağlamlığı bile yeterliydi Nokia'nın. Umarım bu özellikleriyle güzel bir Android amiral gemisi sürer piyasaya da tekrar o tecrübeleri yaşatabilir bize.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    üstat merhaba;

senin cfw'yi düzenlemek istiyorum..sadece fontu değiştireceğim..rofs 2 den yapıyorduk sanırım..
    orjınal fontu nasıl koyabilirim..?
  • SeaCaptain kullanıcısına yanıt
    Orjinal yazı fontunun dosyasını bulup ROFS2 içindeki Fonts klasörüne atman gerek. Bir bakayım ama bana kalırsa bunu kullan çünkü orjinal fontta sayılar biraz orantısız görünüyor.

Orjinal font
    Nokia Pure font

Sayıların görünümüne dikkat edersen Nokia'nın yeni fontunda daha dengeli olduklarını farkedersin. Aldığımdan beri hep dikkatimi çekmiştir eski fontta sayıların dengesizlikleri. Nokia Pure font aslında Nokia'nın orjinal yazı fontudur.

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.