Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaptığın deneme ilginç ama çıkardığın sonuç doğrumudur tam emin olamadım, kamera konusunda daha bilgili arkadaşlar değerlendirirse iyi olur. Çünkü 5800'da otofokus var, ve sen foto çekmek için tuşa batığında otomatik fokus yapıyor ve çekim oldukça net oluyor, bu yüzden karşılaştırma şeklinin eşit özelliklere göre yapılmadığnı, sonucun yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. Yanlışım varsa lütfen bilgisi olanlar paylaşsın arkadaşlar....

quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Epeyce düşündükten sonra siparişi verdim. Özellikle makro çekim yapılamaması aklımı karıştırmıştı ama kendimce şöyle bir çözüm ürettim, makroyu en çok belge vs. çekiminde kullanıyorum, elimdeki 5800 ile c6'nın minumum çekim mesafesi olan 50 cm den çekim yapıp resmi zoomladım yazılar gayet net çıktı. C6 ile de aynı şeyi yapınca işimi görecektir, zaten fotoğraf makinem var, C6 nın kamerasınında çok kötü olduğu kanaatine varmadım incelediğim resim ve videolara bakarak. Tabi herkesin beklentisi farklı olabilir.

• telefona avatar ve asphalt5 oyunlarını yükledim oyun performansını denemek için
    oyunlar tahmini 200mb büyüklüğünde cihaz hiç zorlanmadan oyunları oynatıyo.
  • Telefon yenice geldi, yakında bir resim eklerim.
    quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bu yaptığın deneme ilginç ama çıkardığın sonuç doğrumudur tam emin olamadım, kamera konusunda daha bilgili arkadaşlar değerlendirirse iyi olur. Çünkü 5800'da otofokus var, ve sen foto çekmek için tuşa batığında otomatik fokus yapıyor ve çekim oldukça net oluyor, bu yüzden karşılaştırma şeklinin eşit özelliklere göre yapılmadığnı, sonucun yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. Yanlışım varsa lütfen bilgisi olanlar paylaşsın arkadaşlar....

quote:

Epeyce düşündükten sonra siparişi verdim. Özellikle makro çekim yapılamaması aklımı karıştırmıştı ama kendimce şöyle bir çözüm ürettim, makroyu en çok belge vs. çekiminde kullanıyorum, elimdeki 5800 ile c6'nın minumum çekim mesafesi olan 50 cm den çekim yapıp resmi zoomladım yazılar gayet net çıktı. C6 ile de aynı şeyi yapınca işimi görecektir, zaten fotoğraf makinem var, C6 nın kamerasınında çok kötü olduğu kanaatine varmadım incelediğim resim ve videolara bakarak. Tabi herkesin beklentisi farklı olabilir.

• merhaba arkadaşlar ben de bugün almak üzere cihazı oldukça uzun bir süre inceledim. arkadaş çözüm üretmiş makro çekimlerle ilgili ama nasıl çalışır bilemiyorum. ben de cep telefonundan sık sık fotoğraf çekmiyorum ancak arada bir belgedir yazıdır çekmek lazım oluyor. yakından çekim inanılmaz kötü. gerçekten de okunmuyor.. dokunmatiği güzel, kulaklıktan ses kalitesi telefon için çok iyi. electroworldde 699 liraya satılıyor, daha ucuza da satanlar olur.

eğer telefonda 5mp'lik autofocuslu bir kamera olsaydı düşünmeden parayı verirdim.

arada benim gibi yakından birşeyler çekiyorsanız üzer sizi, haberiniz olsun.
  • 50 cm belki daha fazla uzaklıktan çektim, zoomlayınca yazı gayet güzel okunuyor buda benim işimi görür, yok ben sanatsal makro çekimler yaparım diyorsanız almayın tabi işinizi görmez, sonuçta bir fotoğraf makinesi değil, şahsen telefonda çektiğim resimleri bilgisayara atmam yada bastırmam, bu iş için makinemi kullanırım.Cepte çektiğim resimlere cepte bakarım diyorsanız, kamerası dışında çok güzel bir alet,özellikle ekran için mükemmel diyebilirim ışık altında net görüntü veriyor. Resmi kopyalayıp gerçek boyutta bakarsanız yazıların okunduğunu görürsünüz. Bu çekimin yazıları teldede güzel okunuyor.

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 29 Aralık 2010; 10:20:22 >

• Dış ortamda araç resmi ile kapalı ortamda ort. 15 cm den çekilmiş bir resim daha.
    http://img837.imageshack.us/i/62922090.jpg/
    http://img697.imageshack.us/i/74674069.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 29 Aralık 2010; 10:36:08 >
  • Resimler için teşekkürler, bende çektiklerimi paylaşacağım inş.

Arkadaşlar telefona hard format atmak istedim öylesine, daha sonra mini uygulamaları yükleyemedi telefon ? Mini uygulama yüklenemedi hatası veriyor, ovi mağaza, facebook,twitter gibi eklentiler açılmıyor telefonumda. Bu konuda yardım istiyorum
  • Bende dün yeni aldım bu telefonu gerçekten çok güzel telefon almayı düsünenlere öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asas1200

Bende dün yeni aldım bu telefonu gerçekten çok güzel telefon almayı düsünenlere öneririm.

Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldin . Arkadaşlar söylediğim durumu çözdüm, hafıza kartının içindeki uygulamayı yükledim ve halloldu
  • quote:

50 cm belki daha fazla uzaklıktan çektim, zoomlayınca yazı gayet güzel okunuyor buda benim işimi görür, yok ben sanatsal makro çekimler yaparım diyorsanız almayın tabi işinizi görmez, sonuçta bir fotoğraf makinesi değil, şahsen telefonda çektiğim resimleri bilgisayara atmam yada bastırmam, bu iş için makinemi kullanırım.Cepte çektiğim resimlere cepte bakarım diyorsanız, kamerası dışında çok güzel bir alet,özellikle ekran için mükemmel diyebilirim ışık altında net görüntü veriyor. Resmi kopyalayıp gerçek boyutta bakarsanız yazıların okunduğunu görürsünüz. Bu çekimin yazıları teldede güzel okunuyor.

haklısın dostum, yazılar okunuyor ancak fena durumda. senin de dediğin gibi bu bir fotoğraf makinesi değil. ancak benim kastettiğim sanatsal makrolar çekmek değil. 5 yıllık se w serileri bile bundan ne yazıkki net çekiyor. aşk olsun nokia. şahsen ben çok severim nokiayı. uygulama sayısı yeterlidir, işletim sistemini de yeteri kadar akıcı yapmışlar, ne var sanki koy bir otofokuslu kamera..

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

Arkadaşlar cihazı 2 gün önce aldım ve bu gün sattım satma sebeplerimi söyleyeyim hemen
    Not: Bu saydılarım cihaz kötü anlamına gelmiyor sadece ihtiyaçlarımı karşılamıyor anlamındadır. Hatam olursada affola

1- HD 720p video kayıt çok kötü, telefonun ekranısizi yanıltmasın PC'ye atınca tam bir hayal kırıklığı.
    2- Bekleme modunda saat ikonu hiç kapanmıyor hep açık kalıyor, telefon sağ cebimdeyken sağ bacağım hep alev gibi yanarak dolaştım.
    3- Yukarıda bahsettiğim gibi HD kayıt ve fotoğraf gündüz belki sizi tatmin edebilir ama gece kesinlikle hayal kırıklığına uğryacaksınız.
    4- Tarayıcısı hoşuma gitmedi, opera falan yükledim pek kullanışlı değil.
    5- Ana ekran widget'larından facebook durmadan offline oluyor ve durmadan şifre girmek tamamen eziyet veriyor.
    6- Anlık posta ya var yada ben çözemedim ama bir türlü gelmedi.
    7- PC bağlantıda şarkıları atmsı çok zor.

Hatam olmuşssa affola arkadaşlar. Dediğim gibi bu telefon konusu tamamen beklenti meselesi ve benim beklentilerimi karşılamadı diye sizinkileri karşılamayacak anlamına gelmez Bu kısa sürede bu kadar deneyimim oldu ve bunlar haricinde diğer yönleri güzel. Dokunmatiğin hassaslığı olsun, hoparlör sesi olsun, tasarımı, şıklığı, hızı gayet tatminkar.

1- Gündüz ve gece olarak çekimleri kayıt edip burada paylaşacağım, bakalım nekadar iyi veya kötü olacaktır.
    2- Bekleme Modu Saati Kaldırmak İçin: Ayarlar >Temalar >Ekran Koruyucu >Yok olarak seçtiğinizde saat ortadan kalkıyor ve siyah ekran koruyucu devreye giriyor.
    3- Yarın sabah ve akşam çekimler yaparak buradan değerlendirelim
    4- Tarayıcısında beğenmediğiniz neydi ? Ben şimdi biraz kullandım fakat pek bir eksi yan göremedim
    5- Bu bölüm boş, facebook ve benzeri sitelere aktif üyelik bulundurmuyorum.
    6- Bunu kullanan varsa cevaplasın.
    7- Sürükle bırak ile müzikleri atabilirsiniz, hangi programı kullanarak atmak istiyorsunuz ?

video kalitesi seni tatmin edip etmediği sana kalmış artık ama diğer sorunların hepsinin çözümü var
    tarayıcısını beğenmedim maddesine geldiğimizde iste 1 ay daha bekleseydin gelecek olan güncelleştirme ile yeni bir tarayıcı eklenecekti
    bence hemen satmasaydın 1 hafta falan kurcalayıp yeni işletim sistemini öğrenseydin

• Gelecek olan güncellemede neler var merak ettim doğrusu
  • Saygı duyuyorum arkadaşım benim tercihim bu yönde oldu, çünkü bu şekilde benim işimi görür, zaten diğer durumlarda makinemi kullanıyorum. Daha önce 5800 vardı gerçi şu anda halen bende onun kamerası ile karşılaştırılamaz bile ancak yeğende n8 var gerçekten mükemmel makro çekimler yapılabiliyor. Ancak 1 milyar şahsen cep telefonuna vermem. 700 liranın üsütnde olsa bile bunuda almayacaktım.
    quote:

Orijinalden alıntı: ceyrancijusso

quote:

50 cm belki daha fazla uzaklıktan çektim, zoomlayınca yazı gayet güzel okunuyor buda benim işimi görür, yok ben sanatsal makro çekimler yaparım diyorsanız almayın tabi işinizi görmez, sonuçta bir fotoğraf makinesi değil, şahsen telefonda çektiğim resimleri bilgisayara atmam yada bastırmam, bu iş için makinemi kullanırım.Cepte çektiğim resimlere cepte bakarım diyorsanız, kamerası dışında çok güzel bir alet,özellikle ekran için mükemmel diyebilirim ışık altında net görüntü veriyor. Resmi kopyalayıp gerçek boyutta bakarsanız yazıların okunduğunu görürsünüz. Bu çekimin yazıları teldede güzel okunuyor.

haklısın dostum, yazılar okunuyor ancak fena durumda. senin de dediğin gibi bu bir fotoğraf makinesi değil. ancak benim kastettiğim sanatsal makrolar çekmek değil. 5 yıllık se w serileri bile bundan ne yazıkki net çekiyor. aşk olsun nokia. şahsen ben çok severim nokiayı. uygulama sayısı yeterlidir, işletim sistemini de yeteri kadar akıcı yapmışlar, ne var sanki koy bir otofokuslu kamera..

• Otofokus gelecek
    http://shiftdelete.net/symbian-4ten-yeni-bilgiler-17493.html
    quote:

Gelecek olan güncellemede neler var merak ettim doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 29 Aralık 2010; 17:48:55 >
  • quote:

Otofokus gelecek
    quote:

Nerede yazıyor, ben baktım ama göremedim

• merhaba arkadaşlar,
    C6-01in güzel bir cihaz olduğunu düşünüyorum yanlız kullanan arkadaşlar değerlendirme yaparsa sevinirim.
    -kullanıma göre değişiyor ama genel şarj süresi?
    -internete bağlantı hızı,youtube rahat izleniyormu?
    -office dosyalarında düzenleme yapılabiliyor mu?
    -telefonun ısınma problemi var mı?
    -konuşma sırasında sesin duyulması karşıya giden sesin kalitesi iyi mi?

gps in iyi olduğunu ve fotograf kalitesinin yetersiz olduğunu sizden öğenmiştim, umarım diğer belirsizliklerinde
    cevaplandırırsınız,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamii

merhaba arkadaşlar,
    C6-01in güzel bir cihaz olduğunu düşünüyorum yanlız kullanan arkadaşlar değerlendirme yaparsa sevinirim.
    -kullanıma göre değişiyor ama genel şarj süresi?
    -internete bağlantı hızı,youtube rahat izleniyormu?
    -office dosyalarında düzenleme yapılabiliyor mu?
    -telefonun ısınma problemi var mı?
    -konuşma sırasında sesin duyulması karşıya giden sesin kalitesi iyi mi?

gps in iyi olduğunu ve fotograf kalitesinin yetersiz olduğunu sizden öğenmiştim, umarım diğer belirsizliklerinde
    cevaplandırırsınız,teşekkürler

-Ben pek kurcalarım telefonu, şuan için 3gün oldu ve pili biraz kaldı yani belki 1 gün daha giderdi. Tabi iyice yüklenirsen 1-2 günede bitebilir tüm şarj
    -İnternete rahatlıkla girebiliyorsun, youtube videosu açılıyor izleyebiliyorsun ama öyle bilgisayar gibi değil yani ben ilkdefa kullandığım için bana biraz garip geldi.
    -Ofis uygulaması kullanmadığım için bilemiyorum
    -Telefonun ısınması birazcık var, yani tam ısınma diyemem ama hafiften hissediyorsunuz.
    -Konuşma sırasında sesiniz çok net gidiyor ve karşı tarafta çok güzel ses geliyor, tok ve net bir ses.

• ürün alanlara arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. merak ettiğim yes-no tuşları dokunmatik midir?
  • quote:

Otofokus gelecek
    quote:

kameranın donanımında AF yok ,nereye geliyor haydarpaşa tren istasyona mı . ayrıca nerede yazıyor ???

• quote:

Orijinalden alıntı: sami947

ürün alanlara arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. merak ettiğim yes-no tuşları dokunmatik midir?

yes - no tuşları bildiğin normal tuş ve çok süper olmuş bence. telefonun artılarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetnakah -- 30 Aralık 2010; 2:00:36 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.