Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar ben bekliyemedin c7 aldım vatan bılgısayarda word kart 5 taksıt 749tl aldım telefon cok ınce karızma c6 kaba gercekten bence c7 en ıyı hemde 749 tl bunu alın derım 3,5 ekran 8 gb fm verıcı artıcı ve zarıf celık kasa hadı hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetolmez -- 1 Aralık 2010; 12:11:00 >
  • Buyrun C6-01'in ekranının kalitesi: tıklayıver
  • Arkadaşlar dün c6 aldım. Fakat tema nasıl yüklenir bilmiyorum. Acaba yol gösterecek bir arkadaşımız var mı ?
  • http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c5-03 bu telefon ocak ayına kadar gelirmi?yada samsug felan mı baksam acaba arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazooka

Buyrun C6-01'in ekranının kalitesi: tıklayıver

Eğer PC Suite kuruluysa tema dosyaları PC Suite ile ilişkilendirilmiştir. Çift tıklayarak kurulum yapabilirsin.

Veri depolama ile bağlanıp cihazın bir köşesine atıp sonra cihazdan dosya yöneticisine gidip oradan da kurulumu başlatabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: Cazooka

Buyrun C6-01'in ekranının kalitesi: tıklayıver

Eğer PC Suite kuruluysa tema dosyaları PC Suite ile ilişkilendirilmiştir. Çift tıklayarak kurulum yapabilirsin.

Veri depolama ile bağlanıp cihazın bir köşesine atıp sonra cihazdan dosya yöneticisine gidip oradan da kurulumu başlatabilirsin.

Yardımınız için teşekkürler...

• Karşılaştırmalı 720p Video Örnekleri:
    http://bit.ly/gH0Pum

Nokia N8 vs Nokia C6-01 vs HTC Trophy 7, HTC HD 7, LG Optimus E900, Samsung Wave 8500, 8530, Galaxy S and SE X10
  • Video da en iyi gözüken c6-01 en berbati lg e900 gözüküyor.
  • c-7 cıktı. bu telefon ne zaman çıkacak acaba...
  • ya bu telefonu alıcam yada c5-03 u arada 100-150 tl felan olursa tabi.... inceledim 3 menu secenegi c6 da var c 5 de yok malesef ...işletim sistemleri aynı değil sanırım... peki bu ay sonuna kadar gelie-r mı acaba?
  • Sonunda çıktı. Umarım bu telefonda da N8, C7, 5800 gibi yazılımdan kaynaklı bi sorun yoktur.
    Eski telefonlar daha güzel çalışıyor vallahi. Birilerinin inceleme yapmasını bekleyeceğiz galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1RTXdZelErUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

Fiyatı beklediğimiz gibi çıktı,birisi inceleme yapsında kafamızda bir fikir oluşsun.
  • Telefon çok şık aklımı kurcalamıyor değil.
  • Yeni teknoloji ürünlerinin bu kadar makul fiyatlara satılması beni şaşırtıyor.
    S^3 , amoled, kapasitif ekran, 8mp kamera.
    2 sene sonra 5230'umu emekliye ayırdığım zaman düşünürüm.
  • nokianın taktiği son gaz devam ediyor. N8 alacaktım ondada bir sürü sorun varmış. Bende bu c6-01 görünce tamam dedim nokia bu sefer yapmıs ama mada fos çıkti.. Vala nokia yine bir şeyleri eksik bırakıyor. Bende cihazi çok beğenmiştim malesef kamera yüzünden cihazi almaktan vazgeçtim. Keşke kamerada auto fokus olsaydı.. 8 mp yerine 5 mp de olsaydı yinede alırdım.
  • Rakipler çoğalınca nokia da mecburen ucuzlatmak zorunda kaldı. Otofokussuz telefon hiç şık olmuyor. Kameranın olmazsa olmazı ama inat etmişler standart haline getirmeyecekler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 22 Aralık 2010; 14:33:20 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.