Şimdi Ara

Nokia C6-01 mi Samsung i5510 mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım. 2 side özellik açısından birbirlerine yakın telefonlar. Biri Android, biri Symbian ^3 . Siz olsanız, veya kullananlar , hangisini almalıyım ???

İki telefonun karşılaştırma linki:

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/k_anaekran.asp

• i5510 android
  • c6-01'de tek eksik kamerada otofokus olmaması. Onun dışında bu fiyata alınıcak en iyi cihaz. Şuan yazılımsal bir kaç hatası var. Güncellemeyle giderilir.
  • samsng android bildigin uzere oburu sym 3 ama vıdeolarını felan izlemişsindir gercekten cok guzel telefon hızlı takılma felanda yok 2 telefonda bırbırıne yakın oldugu ıcın burda zevkler devreye gırıyo hangısını daha cok begendıysen onu al ben olsam c6-01i alırdım.
  • i5510
  • I5510
  • i5510 tek geçerim
  • nokia hd video cekiyor... samsung ise mms kalitesinde anca cekiyor yanlış hatırlamıyorsam..
    nokianın ekran çözünürlüğü çok iyi samsunga göre...
    S3 de harika oyunlar var.... prıgramalr var... anddroidden geri kalır yanı yoktur herlade..
    zevk meselsi tabi..be nokia derim..
  • C6-01 in CBD Amoled ekranı var. 8 MP kamerası var ama AF olmadığı için boş. HD video çekimi var. Broadcom BCM2727 GPU + 3D HW Accelerator ü var ki oyun konusunda devreye giren bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 7 Şubat 2011; 20:13:06 >
  • C6-01 tabikide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.