Şimdi Ara

NOKIA C6-01 vs IPHONE 4 16 GB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar şuan C6-01 kullanıyorum.Ama yakınımdan iphone almayı düşünüyorm sizce kaybedeceklerim veya kazanacak özellikler neler olacak ?

• eneskmc kullanıcısına yanıt
    C6-01 den sonra iP4 kullan. Telefon kullandığını hissedersin
  • Kaybedeceğin birşey yok kazanacakların saymakla bitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende öyle düşünüyordum ki dün gece ki haberi okumamalıydım.Haber de iPhone 4 ün ios7 de hafif teklediğini söyledi ve iphone 4 ün son güncellemesinin ios7 olduğundan bahsetti açıkçası bu haberden sonra canım sıkıldı...ben iphone ios olduğu için almak istiyodm milyonlarca uygulaması var..ama eğer iphone ios 8 veya yeni bir güncellemeyi iphone4 e vermezse hiçbir anlamı kalmaz gibi benim için..
    Peki samsung galaxy s3 ün güncellemeleri çıkar mı ikinci el almayı düşünüyorm sınır 700 tl..
  • eneskmc kullanıcısına yanıt
    Hocam S3'ün isim özelliğinden başka hiç bir şeyi yok. Bana kalırsa çöp diyebilirim kısaca. iOS 7 ile tekler doğrudur. Ve ondan sonra güncelleme verilmeyecek. Güncelleme isterseniz bakmayın o zaman iP4'e. 700 lira bandında size önerebileceğim Lumia serisi var. Lumia 520 veya 620 alabilirsiniz tercihinize göre. Eğer WP almam diyorsanız geriye tek seçenek kalıyor, sıfır Discovery almak. Veya sahibinden.com a bakın derim. 700 tl ye kadar çok güzel 2. eller bulunuyor. Oradan da alabilirsiniz
  • iphone çok güzel alırsan mutlu olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskmc

bende öyle düşünüyordum ki dün gece ki haberi okumamalıydım.Haber de iPhone 4 ün ios7 de hafif teklediğini söyledi ve iphone 4 ün son güncellemesinin ios7 olduğundan bahsetti açıkçası bu haberden sonra canım sıkıldı...ben iphone ios olduğu için almak istiyodm milyonlarca uygulaması var..ama eğer iphone ios 8 veya yeni bir güncellemeyi iphone4 e vermezse hiçbir anlamı kalmaz gibi benim için..
    Peki samsung galaxy s3 ün güncellemeleri çıkar mı ikinci el almayı düşünüyorm sınır 700 tl..

Siz yinede Ip4 bakın. Ip4 1 tekliyorsa S3 10 tekliyordur. WP kullanırsanız Lumia lara bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme Takıntınız Varsa Wp bir Telefon Veya Nexus 4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.