Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GraNZt

e6 ekranı gorilla glass deniyo ama resmi sitede oyle bisi yazmıyor...bu ekran cizlmiyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt
    pil gayet iyi ancak dün 17 saatte bitti sarj... ama tüm gün boyunca edge transferi vardı ( neden anlamadım galiba sosyalden dolayı ).. acikcasi bende sarj omrunden dolayi tercih ettim ama cabuk bitti dün..acaba edge ile sürekli nete bagli olmasından dolayi mi boyle bir sorun yasadim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulsartgr

Ghetto teşekkür ederim, biraz sonra Ovi'yi indirip deneyeceğim.

Şarjla ilgili sorusu olanlar için: Pazartesi sabahından beri her gün yarım saate yakın konuşma, mesajlaşma, harita kullanımı, internete girme, müzik dinleme, telefonu keşif gibi bir sürü şey yaptım. Telefon şu an bilgisayara bağlı, ve kalan şarj %18 diyor. Yarını da tamamlar, hatta pek kullanmazsam Pazar bile yeter. Geceleri telefonu kapatıyorum, bunun da etkisi vardır mutlaka.

telefon pcye bağlıyken zaten şarj etmiş oluyorsun.doğal olarak pazara yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmilitan

arkadaşlar 1 haftalık e6 kullanıcısı olarak izlenimleri aktarıyorum .. kesinlikle tatmin edici.. kvklı 5800 + 700 liraya aldım.. ilk beyaz aldım çin malları hep beyaz olunca tiksindm gittim siyahla deiştrdim ..tercih sizin .. şarzı gnde 1.5 - 2 saatlik görüşme ile yaklaşık 3 gn şarzı gitti.. işlemci den şimdilik sorun yaşamadm ..internet ve fonksiyonları çok iyi.. rahatlıla tavsiye ederm.....<sadece navigasyon da direk internete baglanıo uydu bağlantısı yapmıo.. çözen varsa paylaşırsa sevinirim..

öldürmüşsün 5800ı. kazık yemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

quote:

Orijinalden alıntı: pulsartgr

Selamlar,

Bugün Vatan Bilgisayar'dan E6 satın aldım. Hatsız modda, şarj yettiği kadar cihazı tanımaya çalıştım. Söyleyebileceğim tek şey, telefon çok iyi. Dokunmatiğinde hiçbir sorun yaşamadım. Menü, uygulamalar arası geçiş vb. çok hızlı. Muallakta kalanlar gözü kapalı alabilirler. 8 GB dahili hafıza benim için yeter de artar bile.

Sormak istediğim, telefon ilk alındığında 14(ya da civarı) saat şarjda takılı kalmalı mı, yoksa bu yıllardan beri süregelen bir efsane midir? Kullanma kılavuzunda böyle bir uyarı yok.

Diğer sorum ise navigasyon ile ilgili. WLAN ile en güncel haritayı indirdim. İndirdikten sonra, "Haritanın çıkış tarihi: 06.02.2011" bilgisini gördüm. Sadece İzmir'i inceleyebildim ve gayet ayrıntılıydı. Fakat E66 kullanan babam, örneğin Uşak haritasının telefonda farklı Ovi Maps sitesinde farklı olduğunu söylüyordu. Ovi Maps'da en ince ayrıntıya kadar gösterilirken, telefonda sadece bir caddeyi gösterdiğinden yakınmıştı. Bizzat 2 kez güncelledim fakat değişen bir şey olmadı. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz?

ovi maps (yeni adıyla nokia maps) güncellendi ve pekçok il / ilçe detayı zenginleştirildi..ovi suite e bağlayın ve haritalar sekmesinden güncellemesini yapın.. 14.07.2011 haritası yüklenecek

yüklü gösteriyor arkadaşım.ta nokianın bir yıllık son haritası var olmasına rağmen bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 30 Temmuz 2011; 17:22:57 >

• çok iyi telefon bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes249

çok iyi telefon bu ya

nasip olursa az kaldı bende alıyorum.şu para bi denkleşse :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77

quote:

arkadaşlar 1 haftalık e6 kullanıcısı olarak izlenimleri aktarıyorum .. kesinlikle tatmin edici.. kvklı 5800 + 700 liraya aldım.. ilk beyaz aldım çin malları hep beyaz olunca tiksindm gittim siyahla deiştrdim ..tercih sizin .. şarzı gnde 1.5 - 2 saatlik görüşme ile yaklaşık 3 gn şarzı gitti.. işlemci den şimdilik sorun yaşamadm ..internet ve fonksiyonları çok iyi.. rahatlıla tavsiye ederm.....<sadece navigasyon da direk internete baglanıo uydu bağlantısı yapmıo.. çözen varsa paylaşırsa sevinirim..

ekranı çatlak.. 3g çalışmıyor.. bnce çok iyi verdm..

• quote:

quote:

quote:

ekranı çatlak.. 3g çalışmıyor.. bnce çok iyi verdm..

Sadece ekranı yaptırsan 100 TL zaten. İyi vermişsin.

• Evet... Bir aya yakındır kullanıyorum. Telefon gayet hızlı.. Dokunmatik ekran sorunsuz...
    Mail programı iyi çalışıyor. Oradan bir linke tıkladığımda anında browser açılarak istediğim sayfa geliyor. Browser içinde 3 ayrı sayfa açıp aralarından sorunsuz gezebiliyorum... Şarjı tüm özelliklerini kullanarak, yoğunluğa göre 2-3 gün gidiyor. Tek problemi kutudan çıkan orjinal kılıfı, zaten N8e göre bir miktar daha az çıkan sesini engelliyordu. Hoparlörün üzerine gelen yeri deri döşemeciye kestirdim sorun kalmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Evet... Bir aya yakındır kullanıyorum. Telefon gayet hızlı.. Dokunmatik ekran sorunsuz...
    Mail programı iyi çalışıyor. Oradan bir linke tıkladığımda anında browser açılarak istediğim sayfa geliyor. Browser içinde 3 ayrı sayfa açıp aralarından sorunsuz gezebiliyorum... Şarjı tüm özelliklerini kullanarak, yoğunluğa göre 2-3 gün gidiyor. Tek problemi kutudan çıkan orjinal kılıfı, zaten N8e göre bir miktar daha az çıkan sesini engelliyordu. Hoparlörün üzerine gelen yeri deri döşemeciye kestirdim sorun kalmadı...

Multitouch özelliği var mı?
  • iki parmakla resimleri veya web sayfalarını büyütüp küçültmeden bahsediyorsunuz sanırım, evet var. Çok da başarılı çalışıyor.
  • Hayirlisiyla su telefonu bi alayim, bizim anlicamiz dilden bi unboxing video hazirlicam ins :)
  • E6nın navifirmde firmwaresi hala yok.biri var demişti kim demişdi onu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

iki parmakla resimleri veya web sayfalarını büyütüp küçültmeden bahsediyorsunuz sanırım, evet var. Çok da başarılı çalışıyor.

Evet, teşekkürler
  • arkadaslar bu telefon icin symbian anna ile uyumlu program uygulama winamp falan bulabilecegimiz bi site varmii ?
  • piyasada böyle bir telefon geziyor.çakmamı diye çok inceledim ama ovi stordada var.alttaki linkten ovi stora girin cihaz seçinden qwerty cihazına tıklayın.en üst sıradaki telefon.
    702t

http://store.ovi.com/

buradada ürün tanıtımı var

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Nokia/702T

bu e6 demeyin ufak farklılıklar var.yorumu birde siz yapın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Bi arkadaşımız yazmış ama,telefonu kullanan arkadaşlar SAR değerlerini yazmamışlar.Kullanıcı arkadaşlara bi zahmet sar değerlerini bakabilirler mi?nette 1.13 veriyor?doğru mu bu??

telefonu kullananlar sar değerini neyle ölçecekler abim.biraz saçma bi istekde bulunmuşsun.kim ne öğrenirse zaten netten öğreniyor...

NOKIA nın sitesinde SAR değeri 1.14 olarak belirtilmiş...

NOKIA telefonların sar değerleri neden bu kadar yüksek??? Bende N79 var..
    SAR değeri 1.40

http://sar.nokia.com/sar/index.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safaklarda -- 6 Ağustos 2011; 23:04:47 >

• quote:

piyasada böyle bir telefon geziyor.çakmamı diye çok inceledim ama ovi stordada var.alttaki linkten ovi stora girin cihaz seçinden qwerty cihazına tıklayın.en üst sıradaki telefon.
    702t

-Boyutları ve ağırlıkları farklı.
    -Pili daha düşük kapasiteli
    -Bluetooth versiyonu yüksek.
    -Ekran kartı yok.
    -Gorillas glass ekranı var.
    -Harici hafıza boyutu daha yüksek.
    -Daha fazla video ve müzik formatı destekliyor.
    -Autofocus var kamerasında.
    -Video zoomu var.

yeter sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: JohanCruyff14

quote:

piyasada böyle bir telefon geziyor.çakmamı diye çok inceledim ama ovi stordada var.alttaki linkten ovi stora girin cihaz seçinden qwerty cihazına tıklayın.en üst sıradaki telefon.
    702t

-Ekran kartı yok.
    -Video zoomu var.

yeter sanırım

e6 da gorilla ekran,bluetoot aynı 3.0,harici hafıza kartı desteğide aynı 32gb,video formatlarıda aynı,extra olarak otofokus demişler birde zooma 5x demişler.e6da 2x.
    klavye farklı ve kısayol tuşları 2 adet bunda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JohanCruyff14

quote:

702t

-Ekran kartı yok.
    -Video zoomu var.

yeter sanırım

e6 da gorilla ekran,bluetoot aynı 3.0,harici hafıza kartı desteğide aynı 32gb,video formatlarıda aynı,extra olarak otofokus demişler birde zooma 5x demişler.e6da 2x.
    klavye farklı ve kısayol tuşları 2 adet bunda

sizin verdiğiniz siteden e6'nın özelliklerine bakarak karşılaştırdım. suç bende değil

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.