Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişey demedimki zaten arkadaşm.farklılıklara açıklık getirdimki,yanlış bilgilendirme olmasın diye[sm=ok.gif]
  • Telefonu internetten 6 ay taksitle 790 liraya aldim, yarin elimde olucak ins Biran once gelsin diye sabirsizlaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Telefonu internetten 6 ay taksitle 790 liraya aldim, yarin elimde olucak ins Biran once gelsin diye sabirsizlaniyorum

Hangi site hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vee

quote:

Telefonu internetten 6 ay taksitle 790 liraya aldim, yarin elimde olucak ins Biran once gelsin diye sabirsizlaniyorum

Hangi site hocam

# Telefon Burda # burdan hocam.

• quote:

quote:

quote:

Hangi site hocam

# Telefon Burda # burdan hocam.

Site güvenilir mi

• Guvenilir bi siteye benziyo, cihaz elime ulasinca yazarim buraya da bilmem ne holding in sitesiymis, bi sorun olcagini dusunmuyorum, bisey olmaz ins. Ayrica siteyi akakce.com dan buldum, guvensiz siteler cikmiyo orda
  • quote:

Guvenilir bi siteye benziyo, cihaz elime ulasinca yazarim buraya da bilmem ne holding in sitesiymis, bi sorun olcagini dusunmuyorum, bisey olmaz ins. Ayrica siteyi akakce.com dan buldum, guvensiz siteler cikmiyo orda

Gelince yazarsanız çok sevinirim garantisi kvk mı acaba genpa mı
  • quote:

quote:

Guvenilir bi siteye benziyo, cihaz elime ulasinca yazarim buraya da bilmem ne holding in sitesiymis, bi sorun olcagini dusunmuyorum, bisey olmaz ins. Ayrica siteyi akakce.com dan buldum, guvensiz siteler cikmiyo orda

kvk ve genpa karantili diyor, 2 senelik garanti
  • quote:

quote:

telefon bu sabah elime ulasti, cok guzel ve temiz bi telefon, herkese oneririm
  • arkadaşlar telefonda otofokus yok sanırım bu bi etki eder mi yani zaten telefonu alıp yakından çiçek böcek çekmicem ama ne biliym sonuçta standart uzaklıktan insanları çekerken de bi etkisi olur mu foto kalitesi nasıl ? video 720p 25fps diyor ama iyi değil sanırım ve son olarka çok çok önemli bu ovi store'da hiç mi oyun yok ya yani olsa bile minnacık ekranla nasıl zevk alınır bilmiyorum ama yinede oynardık bir şeyler ? gönderen: sgs2 veya sensation düşünüp de para bulamayınca daha mütavazi telefonlara bakan kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

arkadaşlar telefonda otofokus yok sanırım bu bi etki eder mi yani zaten telefonu alıp yakından çiçek böcek çekmicem ama ne biliym sonuçta standart uzaklıktan insanları çekerken de bi etkisi olur mu foto kalitesi nasıl ? video 720p 25fps diyor ama iyi değil sanırım ve son olarka çok çok önemli bu ovi store'da hiç mi oyun yok ya yani olsa bile minnacık ekranla nasıl zevk alınır bilmiyorum ama yinede oynardık bir şeyler ? gönderen: sgs2 veya sensation düşünüp de para bulamayınca daha mütavazi telefonlara bakan kişi

Standart uzaklıktan çekerken bir şey olmaz. Video çekimi iyidir.
    Eğer oyun oynamak istersen N8 ve C7 gibi telefonları düşünebilirsin, bu telefonlarda iyidir.

• Otomatik odaklama, CameraPro gibi yüksek zoomu olan bir programda lazım olabiliyor, ya da bazen yakın bir çekim yapılmak istendiğinde, oto.odak ve makro modu olmadığından yapılamıyor. Ama normal çekimlerde gayet başarılı, yüz tanıma düzgün çalışıyor, flaşı da N8'in xenon kadar olmasa da bayağı başarılı... Yani fotoğraf telefonu değil kesinlikle...
    Oyun ve uygulama açısından zaten bir miktar kısır olan Ovi Store hepten kısırlaşıyor. Ben N8 e yüklediğim program sayısının çeyreğini anca bulabildim E6 için....
    Ama herşeye rağmen kullanımı çok rahat bir telefon, beklentiye göre belki de benim gibi alternatifi olmadığını düşünebileceğiniz bir telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

arkadaşlar telefonda otofokus yok sanırım bu bi etki eder mi yani zaten telefonu alıp yakından çiçek böcek çekmicem ama ne biliym sonuçta standart uzaklıktan insanları çekerken de bi etkisi olur mu foto kalitesi nasıl ? video 720p 25fps diyor ama iyi değil sanırım ve son olarka çok çok önemli bu ovi store'da hiç mi oyun yok ya yani olsa bile minnacık ekranla nasıl zevk alınır bilmiyorum ama yinede oynardık bir şeyler ? gönderen: sgs2 veya sensation düşünüp de para bulamayınca daha mütavazi telefonlara bakan kişi

bu telefonla vakit geçirmelik oyun oynanır ama zaten iş serisi. bunu bilende bu telefonu oyun için almaz. bu telefon niçin alınır, symbian anna ve e6ya uyumlu uygulamaları kullanmak, özellikle mesajlaşmak ve e-posta sık gönderen ve alan, son olarak ise blackberry messenger yerine whatsapp kurup nokia, apple, samsung ve rim'in bütün telefonlarıyla doya doya ücretsiz mesajlaşmak isteyen kişiler alır. eğer qwerty klavyeye alışılırsa gerçekten işe yarar. ayrıca dokunmatik ekranı ile internette sörf yapmak daha önce dokunmatik ekranı olmayan ama qwerty klavyeye sahip olan e71/72ye göre ise çok çok kolaydır. onun için bu telefonu alan kişi direkt olarak bu telefonu fotoğraf kalitesi için almaz.

illa dokunmatik ama qwerty klavyeye sahip ve herşeyi olan iş telefonu almak isteyen için nokia'nın bir modeli yok, ancak blackberry 9900 var. bunu alırsınız o zaman ama 1.5-1.7 milyar civarında bir parayı da gözden çıkarmanız gerek.

• 2 hafta önce aldığım e6 yı başka telefon almaya karar verdiğim için satmak istiyorum
    istanbul içi 700 tl ye almak isteyenler pm ile ulaşabilir
    cihaz sorunsuz çiziksiz full kutu içeriklidir kısaca 0 gibi
  • hocam 700tl çok değil mi, 500tl filan eder telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 9 Ağustos 2011; 16:32:17 >
  • yok ne 500 ü. Eğer arkadaş az kullandıysa telefonu bence fiyatı gayet iyil. Şuan ben e6 dan giriyorum, interneti fln çokk rahaat
  • quote:

yok ne 500 ü. Eğer arkadaş az kullandıysa telefonu bence fiyatı gayet iyil. Şuan ben e6 dan giriyorum, interneti fln çokk rahaat

şimdi telefon 790 tl civarından gidiyor çeşitli sitelerde sıfırı.

arkadaş 2 hafta kullanmış. şimdi alan arkadaşta ise bir şüphe oluşur yani neden satıyor, yoksa bir sorun mu var gibisinden, onun için öyle olur diyorum. şu an telefoncuların bu fiyatı vereceğini düşünüyorum. ama internette daha yüksek fiyata satabilir. 700tl'ye satarsa oldukça iyi bir satış olur.
  • whaki arkadaşım biraz anlatsan telefonu iyi midir nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: metalmilitan

arkadaşlar 1 haftalık e6 kullanıcısı olarak izlenimleri aktarıyorum .. kesinlikle tatmin edici.. kvklı 5800 + 700 liraya aldım.. ilk beyaz aldım çin malları hep beyaz olunca tiksindm gittim siyahla deiştrdim ..tercih sizin .. şarzı gnde 1.5 - 2 saatlik görüşme ile yaklaşık 3 gn şarzı gitti.. işlemci den şimdilik sorun yaşamadm ..internet ve fonksiyonları çok iyi.. rahatlıla tavsiye ederm.....<sadece navigasyon da direk internete baglanıo uydu bağlantısı yapmıo.. çözen varsa paylaşırsa sevinirim..

çok verdin ben kvk lı 5800 + 540 verdim e6 ya 1 saat önce.

çok iyi almışsın. hayırlı olsun.

• Arkadaşlar herkese selamlar ..Şu anda htc desire z kullanmaktayım ,telefon pil ömrü hariç mükemmel bir cihaz ama artık yeter diyorum ,3 yıllık bir e71 kullanıcı olaraktan desire z'yi bırakıp e6'ya geçsem diyorum siz ne dersiniz birde e6 derseniz hangi renk düşünürdünüz siyah veya gri saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsushita -- 10 Ağustos 2011; 0:30:34 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.