Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matsushita

Arkadaşlar herkese selamlar ..Şu anda htc desire z kullanmaktayım ,telefon pil ömrü hariç mükemmel bir cihaz ama artık yeter diyorum ,3 yıllık bir e71 kullanıcı olaraktan desire z'yi bırakıp e6'ya geçsem diyorum siz ne dersiniz birde e6 derseniz hangi renk düşünürdünüz siyah veya gri saygılar...

Bana göre beyazı çakma çin malı telefon gibi duruyor. Siyahı gayet şık
  • ben siyah kullanıyorum, gayet şık ve cool bence. E71 veya e72 alcak olsam beyaz alırdım kesin ama e6 ya beyaz değilde siyah yakışmış en çok.
    Telefon klavyesi çok rahat, ilk günden alıştım ben. Dokunmatik ekran da çok iyi, ekranıda çoğu zaman kullanıyorum, hatta genelde hep ekranı kullanıyorum, sadece mesaj yazarken tuşları kullanıyorum. Kullanımı çok rahat, elinize alıp biraz kurcalayınca ne demek istediğimi anlarsınız.
    Tek sevmediğim özelliği auto focus olmaması, o da olsa çok daha güzel olurdu, diğer yönleriyle 4 4lük bi telefon.
    İnternet browser olarak opera yı öneririm.
    E6 dan yazdım bu mesajı :)
  • Peki htc desire z'den buna geçiş yapsak attan eşeğe binmiş olurmuyuz yani desire z'yi arar olurmuyum ?
  • htc desire z kullanmadım hiç bilemicem o yüzden ama benim iphone4 alabilme şansımda vardı, abim ve babam iphone 4 kullanıyolar, benimde baya kurcalamışlığım var. Program bakımımdan o daha zengin olsada ben bunu tercih ettim.
    Herkesin zevki farklıdır ama ben bu telefondan çok memnunum
  • @Whakii: zaten kaç tane program kullanıyoruz ki, sanki görende 500 tane farklı program kullanıyoruz zanneder.

bu arada bugün enteresan bir şey daha öğrendim, bb 9900 ki bu modelin 1600-1700tl civarı bir fiyattan çıkması bekleniyor, bu model de dahi af yok. dolayısıyla artık e6da af'nin olmamasını normal karşılıyorum.
  • Bu telefonun kimlere neden hitap edebileceğini uzun uzun yazmayacağım... Ama bu şekilde beklentileri olan biri için "işte tam aradığım telefon" dedirtecek cinsten bir cihaz.. Aldıktan sonra doğru düzgün çalıştığını da görünce insan daha da mutlu oluyor...
  • facebook ve twitter eklentisi çıkar mı.. telefondaki social programi interneti sürekli acik tuttugu icin sarj sorunu yaratıyo bunun bir cozumu var mi ?
  • Telefondaki Social sürekli açık tutmuyor e-posta kendini yenilerken o da ara ara alıyor. Ana ekranda Face widgeti ve 2 adet e-posta hesabı widgeti ile şarjım 3 gün gidiyor..
  • 8enim şarjım bi gün gidiyo :/ ama ben bütün gün boyunca mesajlaşıyorum, sık sık internete falan giriyorum wlan ile. Ondan olabilir mi? Ama 3g yi falanda kapadım.
    Ayrıca bişey sormak istlyorum, ben dışarı çıkınca -8 liram olduğu halde whatsapp ı hala kullanabiliyorum, resim yollayıp alabiliyorumda. Nasıl oluyo?
  • Merhaba arkadaşlar, artık ben de bir e6 kullanıcısıyım Yavaş yavaş kullanımına alışmaya aşladım ancak bir sorum olacak: Arada bir bilmem kaç bayt karşılığında 0.2 veya 0.4 tl hesabımdan kesiliyor.Bunun sebebi nedir ve nasıl önlem alabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepuscule

Merhaba arkadaşlar, artık ben de bir e6 kullanıcısıyım Yavaş yavaş kullanımına alışmaya aşladım ancak bir sorum olacak: Arada bir bilmem kaç bayt karşılığında 0.2 veya 0.4 tl hesabımdan kesiliyor.Bunun sebebi nedir ve nasıl önlem alabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

normal ekranda seçeneklere tıkla widget lar çevirim dışı moddayı seç. yoksa internete bağlanıyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: crepuscule

Merhaba arkadaşlar, artık ben de bir e6 kullanıcısıyım Yavaş yavaş kullanımına alışmaya aşladım ancak bir sorum olacak: Arada bir bilmem kaç bayt karşılığında 0.2 veya 0.4 tl hesabımdan kesiliyor.Bunun sebebi nedir ve nasıl önlem alabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

normal ekranda seçeneklere tıkla widget lar çevirim dışı moddayı seç. yoksa internete bağlanıyor sürekli.

bi umutla dediğini yaptım ama zaten öyleymiş

• hocam ben ayarlardan internete sadece wlan ile bağlan dedim. ayarı eski haline getiriyorum internete dışarıda girmek için. Böyle yapmanı öneririm.
    Menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar-kendi ülkenizde.... diye bi seçenekten sadece wlan ile yi seçersen olur
  • arkadaşlar bende e6-00'a kafayı takmış durumdayım, 2 yıldır miladını doldurmuş n79'umu sattım e72 almayı planlıyodum ama e6'yı görünce fikrim değişti. Kullanan arkadaşlara bağzı sorularım olacak aslında bnm açımdan öok önemli olmasada bit kamerada olmazsa olmaz olan otofokus :) daha önce konuşulmuş ama tam net bir bilgi göremedim yani çok eksiği oluyormu? yada alan arkadaşlardan keşke kamerası biraz daha iyi olsaydı diyen varmı?
    Fiyat olarakta teknosepetten almayı düşünüyorum 800 tl ye 4 taksit, daha uygun bir site varmı bildiğniniz önereceğiniz?
  • benimde bir sorum olacak.
    Bu symbian anna güncellemesini symbian belle gelince symbian belle'ye güncelleyebilecek miyiz.?
  • Evet otofokusa alisan birisi eksikligini cok cekiyor, Keske olsaydi... Ama uzak fotolar cam gibi...
    Annadan sonra Belle gelince pek tabi guncelleyebilecegiz...
  • autofocus olsa güzel olurdu tabii ama yakın çekim yapmadığım için kemarada fazla bi sorun yok, normal çekimlerde çok başarılı.
    Bende telefonu taksit ile aynı fiyata aldım, daha ucuza bulacağını düşünmüyorum, bende araştırmıştım çünkü. bence daha fazla bekleme, al hemen ve e6 nın büyüsüne kapıl :)
  • geçmiş sayfalarda bi arkadaş kendi flash belleğinizi telefona takip rahatça işlem yapabiliyorsunuz demişti var mi öyle bi özellik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

hocam ben ayarlardan internete sadece wlan ile bağlan dedim. ayarı eski haline getiriyorum internete dışarıda girmek için. Böyle yapmanı öneririm.
    Menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar-kendi ülkenizde.... diye bi seçenekten sadece wlan ile yi seçersen olur

çok teşekkür ettim, sanırım halloldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasargs07

geçmiş sayfalarda bi arkadaş kendi flash belleğinizi telefona takip rahatça işlem yapabiliyorsunuz demişti var mi öyle bi özellik?

evet var. o özelliğin adı usb on-the-go ama onun için gerekli çevirici adaptör kutu içerisinde yok. ayrıca satın almanız gerekiyor. ya da n8 kullanan biri varsa aile de filan onu (adaptörü yani) da kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.