Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Benim Adım Jeodezi

quote:

Orijinalden alıntı: sahinozer

beyler bu telefonun led flashını el feneri olarak kullanırken sadece 1 tane flash yanıyor diğer yanmıyor değişik ışık ortamları altında denedim yinede değişmiyor bir de bildirim ışıkları ayarlarda seçili olmasına rağmen msj yada cevapsız çağrılarda yanmıyor cihaz daha sıfır kvk lı yazılım en son belle 111.140.0058

sıkıntı var anladığım kadarıyla ..
    Fotoğraf çekerken yanıyormu peki?

Bildirim ışığında bildirilen etkinlikler de , cevapsız arama ve mesaj ayarlımı?

flash led'in üzerine biraz bastırınca yanmayan led de yandı şu an sorun yok flash da ama bildirim ışığı şarj olurken yanıyor ama cevapsız çağrı ve okunmamaış msj larda yanmıyor hala seçili olduğu halde

• quote:

Orijinalden alıntı: ozas

bu telefonu almak istiyorum, dokunmatik ve şarjı az giden telefonlara alışamadım, yaptığım araştırmada E6-00 karşıma çıktı.

telefonu temiz bulursam 2.el yoksa sıfır alacağım, kullananlardan kesinlikle alma diyen arkadaşımız var mı ? şarjı 3 gün filan rahat gidiyor deniyor.
    yanlışlık oldu, silinsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 5 Ocak 2013; 1:22:55 >
  • quote:

bu telefonu almak istiyorum, dokunmatik ve şarjı az giden telefonlara alışamadım, yaptığım araştırmada E6-00 karşıma çıktı.

telefonu temiz bulursam 2.el yoksa sıfır alacağım, kullananlardan kesinlikle alma diyen arkadaşımız var mı ? şarjı 3 gün filan rahat gidiyor deniyor.

bana 1 gün gidiyor ama gerçekten yoğun kullanıyorum, aynı kullanım dozunda iphone 4-5 saat gidiyor

quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

quote:

Orijinalden alıntı: ulas_sly

Arkadaslar merhaba,,, Joukospot'u kullanmayi bir turlu beceremedim! mobil verim acik,baglantim edge, programi calistirdigimda ''Baglanti bulanamadi' deyip baslamiyor! Kullanan varsa yardimci olabilirmisiniz?

mobil veri ve wifi aynı anda acık olmalı

Allah kahretmesin 1.5 yıl oldu telefon bende çözememiştim şunu

• en uygun guvenilir sorun yaşamayacağım şuan nerden alabilirim E6 yı ?

E72 yi düşürdüm artık perte bağladı acil klavyeli aynı kategoride telefona ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

en uygun guvenilir sorun yaşamayacağım şuan nerden alabilirim E6 yı ?

E72 yi düşürdüm artık perte bağladı acil klavyeli aynı kategoride telefona ihtiyacım var

Bugün DARTY A-plus AVM(istanbul-ataköy) de gördüm 799 dan 599 a inmiş,birde
    http://www.migroselektronik.com/kweb/showProductDetail.do?psi=22668443&categoryId=62404&name=NOKIA+E6-00+CEP+TELEFONU+(DORA)&ref=akakce&v=1.44.8
    bir bakın bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

arkadaslar,
    cok kotu durumdayım,
    bu telefonun bir ozelliği hayatımı karartıyor:

bir telefon görüşmesi yaparken dahili numara çevirmem gerekiyor diyelim,
    rakam tuşlarken telefon kendi kendine rehbere girip rakam yerine harflerden bir numara seçip arıyor,
    sonuçta karşıdaki alo buyrun diyor, ben dahili numaraya cevap verildi zannederken rehberimden biri aranmış oluyor.

çok araştırdım, bulamadım,
    bunun bir çaresi var mıdır?

fikri olana şimdiden teşekkür ederim.

yok mu fikri olan?
  • quote:

quote:

arkadaslar,
    cok kotu durumdayım,
    bu telefonun bir ozelliği hayatımı karartıyor:

bir telefon görüşmesi yaparken dahili numara çevirmem gerekiyor diyelim,
    rakam tuşlarken telefon kendi kendine rehbere girip rakam yerine harflerden bir numara seçip arıyor,
    sonuçta karşıdaki alo buyrun diyor, ben dahili numaraya cevap verildi zannederken rehberimden biri aranmış oluyor.

çok araştırdım, bulamadım,
    bunun bir çaresi var mıdır?

fikri olana şimdiden teşekkür ederim.

yok mu fikri olan?

kardeşim telefonda dahili numarayı sordugunda o tuşlara basıcaksın o kadar. durduk yere o numarayı yada rehberden görünen bir ismi aramaz. tuşlara bastıktan sonra ekranda o numara ve o numarayla alakalı rehberdeki kişiler görünüyor bu normal birşey. sen dahili numarayı tuşladıktan sonra arama tusuna falan basmıyorsun değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

en uygun guvenilir sorun yaşamayacağım şuan nerden alabilirim E6 yı ?

Bugün DARTY A-plus AVM(istanbul-ataköy) de gördüm 799 dan 599 a inmiş,birde
    http://www.migroselektronik.com/kweb/showProductDetail.do?psi=22668443&categoryId=62404&name=NOKIA+E6-00+CEP+TELEFONU+(DORA)&ref=akakce&v=1.44.8
    bir bakın bence...

darty deki fiyat çok güzelmiş

yarın gidip eğer doğru ve teşhir değilse alayım

migrostaki sepete ekle diyince stokta kalmadı diyor kaçırmışız :)

• Kusura bakmayin DARTY deki teşhirmiş,iki Darty e
    baktim hepsi teşhir ama etiketlerde teşhir yazmaması koca firmalara yakişmıyor.
    Mesela EW de firsat ürünü falan yazıyor,sarı etiket anlasiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayin DARTY deki teşhirmiş,iki Darty e
    baktim hepsi teşhir ama etiketlerde teşhir yazmıyor sorunca söyleniyor
    Mesela EW de firsat ürünü falan yazıyor,sarı etiket anlasiliyor.

• aynen yol ustudu gidip baktm ve sadece beyaz seçeneği mevcut ellerinde

gidip elektrowordden alıcam gibi içlerinde en güncel disbiritor garantili satışı yapan yer orası
  • tam alacaktım sar değeri çok yüksek vazgeçtim, ikilemde kaldım, hem dokunmatik hem tuşlu ve şarjı uzun giden başka tel yok sanırım.
  • quote:

tam alacaktım sar değeri çok yüksek vazgeçtim, ikilemde kaldım, hem dokunmatik hem tuşlu ve şarjı uzun giden başka tel yok sanırım.

aynen yok

bende birkaçgün oldu alalı klavyeli bb ve samsung alternatifleri var ama 2 markada başarılı değil hoşuma gitmedi gene dondum dolaştım e6 aldım mecbur

ama genel olark beklediğimden iyi çıktı performansı şaşırttı beni

şimdilik bir sıkıntı yok :)
  • telefonu kullanamaya karara verdim. belle refresh yukledim. batarya 2 gun gidiyor. belki zorlasam 3 gun gider. E72 den sonra batarya konusunda muzdarip olacaga benziyorum.

İyi bir ingilizce turkce turkce ingilizce sozluk varmu yukleyebilecegim?
  • Birde arkadaslar karsıdaki ses cok geriden geliyor gibi. Acaba hoparlormu bozuk gondersemmi teleservis bakıyormus. Kac gunde yapılır acaba?
  • merhaba arkadaşlar forumdan bu gün bi e6 aldım. Anna yüklü geldi. Sizce belle yüklemelimiyim. Belle ilk çıktıgında herkes pişman olmuştu şarj vs gltmiyordu. Şuan ne önerirsiniz..

• yokmu fikir verecek olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani

yokmu fikir verecek olan ?

Belle ye geç derim pişman olmassın ben 10 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhhjyy

quote:

Orijinalden alıntı: furkani

yokmu fikir verecek olan ?

Belle ye geç derim pişman olmassın ben 10 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı.

belle ilk çıktığı dönemde bir tane e6 kullanıyordum.. Şarj bir günde bitiyordu.. Sonrasında güncelleme aldı mi bilmiyorum şarj olayı için.. 3gündür anna kullanıyorum şarjı tatmin ediyor.. Dün şarj ettim yarıdan fazlası duruyor hala.. Ama belle kadar estetik ve hızlı değil oda ayrı..
    Yani sorum şu ki belle ilk çıktığından sonra güncelleme aldı mı şarja dair.. Belle yükleyip şarj problemi çekmek istemiyorum açıkçası..

• bende kargodan bugun alacagım makinayı. yazılım atmıslar ama ne bilmiyorum. sizin anna kurulu imis galiba. benim belle ye update ettim 2 gun gitmisti. 1 gunde yarı oluyordu belle. belle 3-4 gun giderse bana yetecek. ben 1 saat en fazla konsurum birde azda kurcalasan diyorum. anlamadıgım standby da e6 dan uzun yok ama 2-3 gun gitmesi garip. bendeki e72 canavar 5-6 gun gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.