Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaslar bende e6 almaya karar verdim ancak gps performansini merak ediyorum.Buyuk ihtimalle 1 sene sonra yurtdisina gidecegim erasmus sagolsun,oralarda yol tarifi sormayi pek istemem birde kasasi ne kadar saglam ? gsmarena nin sitesinde paslanmaz celik panel yaziyordu ama hafiften plastik gibi gorunuyor
  • Kasa güzel... Geçen arabadan inerken yere düşürdüm. Baktım zarar görmemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Kasa güzel... Geçen arabadan inerken yere düşürdüm. Baktım zarar görmemiş...

siftahı yapmışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencayyy

herkese selamlar
    arkadaslar bende e6 almaya karar verdim ancak gps performansini merak ediyorum.Buyuk ihtimalle 1 sene sonra yurtdisina gidecegim erasmus sagolsun,oralarda yol tarifi sormayi pek istemem birde kasasi ne kadar saglam ? gsmarena nin sitesinde paslanmaz celik panel yaziyordu ama hafiften plastik gibi gorunuyor

Sınırsız Ovi Maps mevcut. Benim 5230'da bile GPS çok çok başarılı çalışıyor. E6'da daha iyidir takdir edersin ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77

quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Kasa güzel... Geçen arabadan inerken yere düşürdüm. Baktım zarar görmemiş...

siftahı yapmışın

Oluyor ya.. Önüne geçemiyorsun.. Ama yeni kasalar bu konuda fena değil.. N8 daha kötü düşmüştü.. Üzerindeki sürtme gibi duran toz izlerini elimle silmiştim, bir baktım tertemiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 22 Temmuz 2011; 14:25:57 >
  • helal olsun çok şık bi cihaz yapmışlar
  • Cihaz ele alındığında resimlerden daha şık... İlk beyaz almaya gittim, ama siyaha baktığımda beyaz yanında çin malı gibi durdu. Özellikle siyahı çok kaliteli duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 22 Temmuz 2011; 14:55:16 >
  • Turkcell Taahhütlü cihaz kampanyası yaparsa hemen alıcam
  • Arkadaslar fiyat konusunda biraz arastirma yaptim, ne de olsa babami ikna etmek icin karsinina hazirlikli cikmaliyim :) sizede faydamin dokunmasini isterim.

Ilk olarak yurtdisindaki e6 fiyatlarini arastirdim, gecen sene amerika'da oldugum icinde; neyi, nerde ve nasil bulcagimi biliyorum, internetten yaptigim bi arastirmayla e6 nin en ucuz 360$ olarak satildigini gordum, buna vergisi falanda ekleniyor daha. Tl ye cevirdigimizde 600 kusur lira gibi bi fiyata tekabul ediyor.
    Turkiyede yaptigim arastirmada ise, en ucuz 750 liradan buldum. Akakce.com saolsun en ucuz fiyati bulmamda cok yardimci oluyor.

Simdi arada 150 lira gibi bi fark var, ama bu 150 liranin icinde Turkce klavye, Turkce sistem ve kvk-genpa garantiside mevcut. Ayrica telefonu yurtdisindan getirince kayit yaptirmak gerekiyor, orayada bi miktar para gidiyor.

Yani lafi uzatmadan sunu soyleyebilirim ki, fiyatlar Turkiye'de pahali degil. Burdan da gonul rahatligiyla alabiliriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 22 Temmuz 2011; 16:50:40 >

• selamlar,

Arkadaşlar bende bu telefonun takipçisiyim biraz daha zaman geçsin alıyım diyorum ama kullanan arkadaşlarda iyi kötü yorumlarını yaparlarsa çok iyi olcaktır almak isteyenlere klavuz olarak.

teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Arkadaslar fiyat konusunda biraz arastirma yaptim, ne de olsa babami ikna etmek icin karsinina hazirlikli cikmaliyim :) sizede faydamin dokunmasini isterim.

Ilk olarak yurtdisindaki e6 fiyatlarini arastirdim, gecen sene amerika'da oldugum icinde; neyi, nerde ve nasil bulcagimi biliyorum, internetten yaptigim bi arastirmayla e6 nin en ucuz 360$ olarak satildigini gordum, buna vergisi falanda ekleniyor daha. Tl ye cevirdigimizde 600 kusur lira gibi bi fiyata tekabul ediyor.
    Turkiyede yaptigim arastirmada ise, en ucuz 750 liradan buldum. Akakce.com saolsun en ucuz fiyati bulmamda cok yardimci oluyor.

Simdi arada 150 lira gibi bi fark var, ama bu 150 liranin icinde Turkce klavye, Turkce sistem ve kvk-genpa garantiside mevcut. Ayrica telefonu yurtdisindan getirince kayit yaptirmak gerekiyor, orayada bi miktar para gidiyor.

Yani lafi uzatmadan sunu soyleyebilirim ki, fiyatlar Turkiye'de pahali degil. Burdan da gonul rahatligiyla alabiliriz :)

ben yurtdışı adamı değilim ama nerde yaşıyorsan oranın dlstribltöründen alma taraflıyım.hem garanti olarak hemde kullanım açısından türkçe dil olarakki bu telefonlar klavye telefonlar.senln verdiğln tavsiyeyi ben bilinçli kullanıcı ve elektronik meslekclsi olarak verdim ama dlnleyen yok.zararlarını kendi çekerler.teşekkür ederim biliçsiz arkadaşlara,tecrübeli bi kişi olarak verdiğin tavsiyeler için.bundan sonra kendi düşen ağlamaz.
    Millet sadece sahibi olayım dlyor,gerisini düşünmüyor.2kuruş kar yapacağım diye 2gün sonra bi sorun yada arızayla karşılaşacak telefonun yarı fiyatına masraf yapacağından haberi yok
    elektronik cihaza güvenim yoktur hiçbir zaman,sonuçta kul yapısı.
    Parası çok olan bidaha gettirttirir yada babasından bidaha ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 22 Temmuz 2011; 20:04:19 >

• @kaya.77: bu telefonun yurtdışı fiyatıyla türkiye fiyatı aşırı farketmiyor, tabi biraz araştırma yapana. yoksa gidip nokia shopdan alana değil.

yurtdışı fiyat konusu ise şöyle oluyor mesela bazı full dokunmatik üst seviye cihazlarda yurtdışı fiyatı 400-500tl ucuz oluyor. hatta bazısı vergi iadesi de alıyor, işte o zaman yurtdışından telefon getirtmek karlı oluyor, bir de türkçe işletim sistemini yüklediğinizde bütün klavyesi vs. türkçe oluyor.

ama nokia e7, e90, e6, gibi cihazları kesinlikle tr'den alma taraftarıyım. bu da hem garanti olarak hem de türkçe klavyesinden dolayı. çünkü klavye türkçe olmazsa değişim yapılması gerekiyor, o da parça maliyeti, işçilik ücreti vs. derken baya tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

@kaya.77: bu telefonun yurtdışı fiyatıyla türkiye fiyatı aşırı farketmiyor, tabi biraz araştırma yapana. yoksa gidip nokia shopdan alana değil.

yurtdışı fiyat konusu ise şöyle oluyor mesela bazı full dokunmatik üst seviye cihazlarda yurtdışı fiyatı 400-500tl ucuz oluyor. hatta bazısı vergi iadesi de alıyor, işte o zaman yurtdışından telefon getirtmek karlı oluyor, bir de türkçe işletim sistemini yüklediğinizde bütün klavyesi vs. türkçe oluyor.

ama nokia e7, e90, e6, gibi cihazları kesinlikle tr'den alma taraftarıyım. bu da hem garanti olarak hem de türkçe klavyesinden dolayı. çünkü klavye türkçe olmazsa değişim yapılması gerekiyor, o da parça maliyeti, işçilik ücreti vs. derken baya tutuyor.

evet bende aynı durumu daha önce izah etmiştim,özellikle klavye telefonlar için.elektronik mal benim için illaki garantili olacak,içini açıp 50 küsür lira klavyeye verdikden sonra 50 daha koyarım garantili alırım.

• e6 nın kutu içeriği çok kötü.kulaklığı tek kulaklık,extra hafıza kartı yok,flash go on kablosu yok.iyice mındar etmişler cihazı.hepsini almaya kalksan orjinal 100 lira.780 liraya telefoncu arkadaşdan alacağım teli.diğer aksesuarları olmasaydı bende, gelecek telefon 880 liraya.allahdan aksesuar kaynıyor evim.yada diğer alanlara gelecek 930 liraya.bu nasıl iş.ikinci partinin çıkmasını bekliyorum,sonraki partilerde kutu içeriğini zenginleştiriyor nokia.o partinin çıkmasıda 6ay sürer.ilk partilere güvenemiyorum nokianın,çoğu sorunlu oluyor.ilk yapılan cihaz ne kadar sorunsuz olur güvenilmez.alsammıki emin olamıyorum,servislerde sürünmekde istemiyorum artık.e72imde 6ay süründüm.en sonunda yeni cihaz verdiler ama 6ayda teli kullanamadım doğru dürüst,yenisi gelene kadar model eskimişti artık.

biraz akıl verin arkadaşlar,sorun yaşayan varmı hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 23 Temmuz 2011; 15:49:21 >
  • Renk konusunda siyahını şiddetle tavsiye ederim çok şık,karizmatik duruyo.

Bu cihazı hiç boşuna diğer E serileriyle kıyaslamaya uğraşmayın herşeyiyle çok farklı görünüş,symbian,ekran hepsi eskilerine göre çok çok daha güzel ki E71,72 yi beğendiğimi belirtim.

E6 nın ekranına hastayım doğrusu 3 inçin üstündeki cihazları hiç aramazsınız kalite ve dokunmatiği çok güzel küçücük ikonlara rahatlıkla tıklayabiliyosunuz.

Müzik dinlemek keyifli ses kalitesi güzel ki orjinal kulaklık kullanıyorum şuanda ama en kısa zamanda alıcam bi kulaklık ozaman nefis olur.
  • arkadaşlar 1 haftalık e6 kullanıcısı olarak izlenimleri aktarıyorum .. kesinlikle tatmin edici.. kvklı 5800 + 700 liraya aldım.. ilk beyaz aldım çin malları hep beyaz olunca tiksindm gittim siyahla deiştrdim ..tercih sizin .. şarzı gnde 1.5 - 2 saatlik görüşme ile yaklaşık 3 gn şarzı gitti.. işlemci den şimdilik sorun yaşamadm ..internet ve fonksiyonları çok iyi.. rahatlıla tavsiye ederm.....<sadece navigasyon da direk internete baglanıo uydu bağlantısı yapmıo.. çözen varsa paylaşırsa sevinirim..
  • Selamlar,

Bugün Vatan Bilgisayar'dan E6 satın aldım. Hatsız modda, şarj yettiği kadar cihazı tanımaya çalıştım. Söyleyebileceğim tek şey, telefon çok iyi. Dokunmatiğinde hiçbir sorun yaşamadım. Menü, uygulamalar arası geçiş vb. çok hızlı. Muallakta kalanlar gözü kapalı alabilirler. 8 GB dahili hafıza benim için yeter de artar bile.

Sormak istediğim, telefon ilk alındığında 14(ya da civarı) saat şarjda takılı kalmalı mı, yoksa bu yıllardan beri süregelen bir efsane midir? Kullanma kılavuzunda böyle bir uyarı yok.

Diğer sorum ise navigasyon ile ilgili. WLAN ile en güncel haritayı indirdim. İndirdikten sonra, "Haritanın çıkış tarihi: 06.02.2011" bilgisini gördüm. Sadece İzmir'i inceleyebildim ve gayet ayrıntılıydı. Fakat E66 kullanan babam, örneğin Uşak haritasının telefonda farklı Ovi Maps sitesinde farklı olduğunu söylüyordu. Ovi Maps'da en ince ayrıntıya kadar gösterilirken, telefonda sadece bir caddeyi gösterdiğinden yakınmıştı. Bizzat 2 kez güncelledim fakat değişen bir şey olmadı. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz?

• 14 saat diye bir şey yok. Telefonun şarjı dolduğu anda çek. O da 1.5 ya da 2 saat sürer.

Ovi Maps'ten Uşak haritasına baktım maalesef babanızın dediği gibi bir iki tane anayolu göstermiş o kadar. Bilgisayardaki Ovi Maps de aynıdır bir fark olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulsartgr

Selamlar,

Bugün Vatan Bilgisayar'dan E6 satın aldım. Hatsız modda, şarj yettiği kadar cihazı tanımaya çalıştım. Söyleyebileceğim tek şey, telefon çok iyi. Dokunmatiğinde hiçbir sorun yaşamadım. Menü, uygulamalar arası geçiş vb. çok hızlı. Muallakta kalanlar gözü kapalı alabilirler. 8 GB dahili hafıza benim için yeter de artar bile.

Sormak istediğim, telefon ilk alındığında 14(ya da civarı) saat şarjda takılı kalmalı mı, yoksa bu yıllardan beri süregelen bir efsane midir? Kullanma kılavuzunda böyle bir uyarı yok.

Diğer sorum ise navigasyon ile ilgili. WLAN ile en güncel haritayı indirdim. İndirdikten sonra, "Haritanın çıkış tarihi: 06.02.2011" bilgisini gördüm. Sadece İzmir'i inceleyebildim ve gayet ayrıntılıydı. Fakat E66 kullanan babam, örneğin Uşak haritasının telefonda farklı Ovi Maps sitesinde farklı olduğunu söylüyordu. Ovi Maps'da en ince ayrıntıya kadar gösterilirken, telefonda sadece bir caddeyi gösterdiğinden yakınmıştı. Bizzat 2 kez güncelledim fakat değişen bir şey olmadı. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz?

Hocam kaca aldin sen ?

• vatan bilgisayarda, world card 6 taksit, ya da havale veya kredi kartı tek çekim fiyatı 789tl.

http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_e6-00_black-e6-00-cep-telefonu-(black)/productdetails.aspx?I_ID=55971
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.