Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun nokiashopta inceliycem fırsat bulursam beğenirsem alabilirim.
  • cihaz 3 aydır bizde bakıoz sürekli şirkette uzun süre kullanmam için vermediler..Eskiden ne güzel şirketten N8 - C7 vs cıkarıp duruyordum artık vermiyorlar N9 uda azda olsa inceledim E6 bile dokunmatikte süper N9 daha süper...Gayet stabil bir cihaz.N900 bilem var 300 tane cihaz var :D E6yı 1 gün araklicam ama:))
  • Arkadaşlar Bi arkadaşımız yazmış ama,telefonu kullanan arkadaşlar SAR değerlerini yazmamışlar.Kullanıcı arkadaşlara bi zahmet sar değerlerini bakabilirler mi?nette 1.13 veriyor?doğru mu bu??
  • Whakii, ben de Vatan'dan 789 TL'ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Bi arkadaşımız yazmış ama,telefonu kullanan arkadaşlar SAR değerlerini yazmamışlar.Kullanıcı arkadaşlara bi zahmet sar değerlerini bakabilirler mi?nette 1.13 veriyor?doğru mu bu??

telefonu kullananlar sar değerini neyle ölçecekler abim.biraz saçma bi istekde bulunmuşsun.kim ne öğrenirse zaten netten öğreniyor...
  • Usta adamlar yazmıyor mu kullanma klavuzunda??yazmıyorsa saçmalık yani.nokia kullanmadığımdan bilmiyorum yani?
  • Nasi facebook uygulamasinda chat olmaz ya... Symbian a epeydir ara vermistim demekki degisen pek bir sey yok..zaten nokia microsoftla anlasti artik symbian gelecegi ne olur bilemiyorum... Adam gibi uygulama ve duzgun isletim sis. olsa harika telefon... cok uygulama hastaligim yok sadeligi severim ama facebook da adam akilli calissin o bile eksik ozellikle geliyorsa sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 26 Temmuz 2011; 23:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Usta adamlar yazmıyor mu kullanma klavuzunda??yazmıyorsa saçmalık yani.nokia kullanmadığımdan bilmiyorum yani?

quote:

Nokia E6 (Type RM-609)

CERTIFICATION INFORMATION (SAR)

THIS MOBILE DEVICE MEETS GUIDELINES FOR EXPOSURE TO RADIO WAVES.

Your mobile device is a radio transmitter and receiver. It is designed not to exceed the limits for exposure to radio waves recommended by international guidelines. These guidelines were developed by the independent scientific organization ICNIRP and include safety margins designed to assure the protection of all persons, regardless of age and health.

The exposure guidelines for mobile devices employ a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate or SAR. The SAR limit stated in the ICNIRP guidelines is 2.0 watts/kilogram (W/kg) averaged over ten grams of tissue. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. The actual SAR level of an operating device can be below the maximum value because the device is designed to use only the power required to reach the network. That amount changes depending on a number of factors such as how close you are to a network base station. The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 1.14 W/kg.

Use of device accessories and enhancements may result in different SAR values. SAR values may vary depending on national reporting and testing requirements and the network band. Additional SAR information may be provided under product information atwww.nokia.com.

türkiye seçili e6 seçiliyken çıkan değer bu. 1.14 W/kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 27 Temmuz 2011; 6:42:02 >

• e6 ekranı gorilla glass deniyo ama resmi sitede oyle bisi yazmıyor...bu ekran cizlmiyor mu ?
  • bu kadar güzel bir telefon görmedim.Para biriktirdiğim anda alıcam bu telefonu.
  • nokia shopda 799 liraya düşmüş
  • sarj sorunu yasayan kimse var mı? kullananlar sarj suresini yazabilir mi?
  • kronik bir sorun olup olmadığını anlamamız açısından acaba telefonu kullanan kişiler arasında sorun yaşayanlar var mıdır?
  • ortalama bi kullanımda GPS açmassan 4 gün gidiyor ama biraz yoğun kullanırsan 3 gün gider üzerindeki pil 1500mAH gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice_Sh@dow

ortalama bi kullanımda GPS açmassan 4 gün gidiyor ama biraz yoğun kullanırsan 3 gün gider üzerindeki pil 1500mAH gayet iyi

pil gayet iyi ancak dün 17 saatte bitti sarj... ama tüm gün boyunca edge transferi vardı ( neden anlamadım galiba sosyalden dolayı ).. acikcasi bende sarj omrunden dolayi tercih ettim ama cabuk bitti dün..acaba edge ile sürekli nete bagli olmasından dolayi mi boyle bir sorun yasadim ?
  • diğer telefonlarda edgeyi açık tut bakalım komple 7saat dayanabilecek mi :) 17saat iyi gitmiş yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulsartgr

Selamlar,

Bugün Vatan Bilgisayar'dan E6 satın aldım. Hatsız modda, şarj yettiği kadar cihazı tanımaya çalıştım. Söyleyebileceğim tek şey, telefon çok iyi. Dokunmatiğinde hiçbir sorun yaşamadım. Menü, uygulamalar arası geçiş vb. çok hızlı. Muallakta kalanlar gözü kapalı alabilirler. 8 GB dahili hafıza benim için yeter de artar bile.

Sormak istediğim, telefon ilk alındığında 14(ya da civarı) saat şarjda takılı kalmalı mı, yoksa bu yıllardan beri süregelen bir efsane midir? Kullanma kılavuzunda böyle bir uyarı yok.

Diğer sorum ise navigasyon ile ilgili. WLAN ile en güncel haritayı indirdim. İndirdikten sonra, "Haritanın çıkış tarihi: 06.02.2011" bilgisini gördüm. Sadece İzmir'i inceleyebildim ve gayet ayrıntılıydı. Fakat E66 kullanan babam, örneğin Uşak haritasının telefonda farklı Ovi Maps sitesinde farklı olduğunu söylüyordu. Ovi Maps'da en ince ayrıntıya kadar gösterilirken, telefonda sadece bir caddeyi gösterdiğinden yakınmıştı. Bizzat 2 kez güncelledim fakat değişen bir şey olmadı. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz?

ovi maps (yeni adıyla nokia maps) güncellendi ve pekçok il / ilçe detayı zenginleştirildi..ovi suite e bağlayın ve haritalar sekmesinden güncellemesini yapın.. 14.07.2011 haritası yüklenecek

• Ghetto teşekkür ederim, biraz sonra Ovi'yi indirip deneyeceğim.

Şarjla ilgili sorusu olanlar için: Pazartesi sabahından beri her gün yarım saate yakın konuşma, mesajlaşma, harita kullanımı, internete girme, müzik dinleme, telefonu keşif gibi bir sürü şey yaptım. Telefon şu an bilgisayara bağlı, ve kalan şarj %18 diyor. Yarını da tamamlar, hatta pek kullanmazsam Pazar bile yeter. Geceleri telefonu kapatıyorum, bunun da etkisi vardır mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki_aydin

Merhaba arkdaşlar
    E6 aldım kullanıyorum. Şuan sadece Nokia shoplarda bulunmakta yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başladı ama piyasada bulmak biraz gibi. Fiyat olarak 780 TL'ye aldım. 1 haftadır kullanıyorum

Çok baba bir cihaz emin ola bilirsiniz. Camerası çok iyi çekiyor dokunmatiği çok iyi. Çünkü teknik serviste çalışan ciddi anlamda bu işin içinde olan arkdaşlarıma kullandırdım. Çok beğendiler. Yalnız tek eksik yanı cihazın 10 - 15 dk. nette dolaşınca ısınıyor. Başka hiç bir probleme rastlamadım. Daha önceki donmalar vb. problem yokkkkk .... Ön camerasıyla kendi fotonun çeke biliyorsun edindiğim izlenim ise en 1,3 mpix. değerine yakın foto çekiyor. Görüntülü görüşmede çok iyi sonuç. Wifi'si mükemmel. Joikuspot programıyla wifi üzerinden telefonun paylaşıma açıyorsun başkası senin telefonuna bağlanım internetini kullna biliyor. Navigasyonu çok güzel çalışıyor.

Çok ahım şahım eksiğini görmedim arkdaşlar.

şu yazdığın telefonyu az önce almama en büyük etkenlerden biriydi

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmilitan

arkadaşlar 1 haftalık e6 kullanıcısı olarak izlenimleri aktarıyorum .. kesinlikle tatmin edici.. kvklı 5800 + 700 liraya aldım.. ilk beyaz aldım çin malları hep beyaz olunca tiksindm gittim siyahla deiştrdim ..tercih sizin .. şarzı gnde 1.5 - 2 saatlik görüşme ile yaklaşık 3 gn şarzı gitti.. işlemci den şimdilik sorun yaşamadm ..internet ve fonksiyonları çok iyi.. rahatlıla tavsiye ederm.....<sadece navigasyon da direk internete baglanıo uydu bağlantısı yapmıo.. çözen varsa paylaşırsa sevinirim..

çok verdin ben kvk lı 5800 + 540 verdim e6 ya 1 saat önce.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.