Şimdi Ara

Nokia E72 FW54.005 Hackli Yazılım Yükleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o zaman başka bi yerden phonexi indir kur.benim xp.hiç bi sorunu yok çünkü.belki w7 ile uyumsuz olabilir.denemedim.
    ama verdiği hata (Bir Nokia dongle yükleyin ve tekrar uygulama başlatmayı deneyin)diyor. yani driver çakışması olabilir.başka bi telefon yada onun gibi bi cihaz driveri tanıtıldımı hiç.
    yada önce nokia pc suit tada ovi suit varsa onu kur,restart çek telini bi tanıt.üzerine phoneixi kur.
    bu arada bu hatayı kurarkenmi veriyor,programı açtıkdan sonramı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 4 Haziran 2011; 0:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77

o zaman başka bi yerden phonexi indir kur.benim xp.hiç bi sorunu yok çünkü.belki w7 ile uyumsuz olabilir.denemedim.
    ama verdiği hata (Bir Nokia dongle yükleyin ve tekrar uygulama başlatmayı deneyin)diyor. yani driver çakışması olabilir.başka bi telefon yada onun gibi bi cihaz driveri tanıtıldımı hiç.
    yada önce nokia pc suit tada ovi suit varsa onu kur,restart çek telini bi tanıt.üzerine phoneixi kur.

Yok üstat bu hatayı her şekilde verdi. Hata kurduktan sonra ama direk ezbere veriyor, hiç hani duraksamıyor bile küüt error diyor. Aslında telimi yedeklemiş olsam bugün Tepe Nautilus'daki Nokia'ya vericektim SW yenilesinler diye ama neyse, haftaya artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: kego

quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77

o zaman başka bi yerden phonexi indir kur.benim xp.hiç bi sorunu yok çünkü.belki w7 ile uyumsuz olabilir.denemedim.

Yok üstat bu hatayı her şekilde verdi. Hata kurduktan sonra ama direk ezbere veriyor, hiç hani duraksamıyor bile küüt error diyor. Aslında telimi yedeklemiş olsam bugün Tepe Nautilus'daki Nokia'ya vericektim SW yenilesinler diye ama neyse, haftaya artık...

başka bi versiyonla deneseydin keşke.w7 desteklemiyor o zaman benim verdiğimi..amaç işin kısa bitsindi.ama maalesef.servise git derim,ankarada olsaydın hallederdim olmasaydı yönlendirirdim.xp"in olsa uzaktanda hallederdim.neyse bi şansını dene servisle,devam ederse 3 aynı arızadan değiştirirsin zaten

• yokmu işine yarayan
  • Üstat bu dalga JAF ile yazılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

Üstat bu dalga JAF ile yazılabiliyor mu?

yazılıyor adamım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.