Şimdi Ara

Nokia Hack Tüm Üst Firmwareler - Güncell (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir hackleyemediğim e72yi bu yöntemle hackledim emeğine sağlık kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkhann32
    Uzun süredir hackleyemediğim e72yi bu yöntemle hackledim emeğine sağlık kardeş

güle güle kullanın arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator
    Arkadaşım teşekkür ettim, c5-03 sorunsuz biçimde hacklendi.

güle güle kullan arkadaşım
  • Hocam eyvallah, dediğin gibi yaptım ancak bi sorun var şöyle ki, x-plore için verdiğin dosya yeniden imzalanarak iş görmedi bende. Aynı versiyonun unsigned olanı var mıdır?

Tekrardan teşekkür
  • sayın kaya77 üstadım, C'de sys falan diye bi klasör mü görmemiz lazım? Bende görünmüyor? Acaba olmadı mı hack işlemi ya da bişileri mi atladık acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

sayın kaya77 üstadım, C'de sys falan diye bi klasör mü görmemiz lazım? Bende görünmüyor? Acaba olmadı mı hack işlemi ya da bişileri mi atladık acaba?

Ayarlardan sistem klasörlerini ve gizli klasörleri göster seçeneğine bastınız mı?
  • quote:

sayın kaya77 üstadım, C'de sys falan diye bi klasör mü görmemiz lazım? Bende görünmüyor? Acaba olmadı mı hack işlemi ya da bişileri mi atladık acaba?

http://hotfile.com/dl/119072136/ceabbe9/X-plore_v1.51-Rmeh-Simple_StyLE-_S60v5_Symbian_9x.unsigned.sis.html

ayarlardan sistem klasörleri kutularını işaretle hepsini,dilinide türkçe yap

• @kaya77 ve @Berkay arkadaşlar, sağolasınız settings kısmını ancak siz deyince farkettim ve dediğiniz gibi yapınca oldu
  • quote:

@kaya77 ve @Berkay arkadaşlar, sağolasınız settings kısmını ancak siz deyince farkettim ve dediğiniz gibi yapınca oldu

güle güle kullan arkadaş
  • @ kego,

Güle güle kullanın.
  • Kaya hocamın anlatımını yaptığı bu hack yöntemi yabancı forumlarda çok konuşuluyor. Ben de Türk forumlarında ilk defa kaya hocamda gördüm bu hack yöntemini, kendisine buradan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Kaya hocamın anlatımını yaptığı bu hack yöntemi yabancı forumlarda çok konuşuluyor. Ben de Türk forumlarında ilk defa kaya hocamda gördüm bu hack yöntemini, kendisine buradan teşekkür ederim.

saolasın abimm ilgine.bende teşekkür ederim yararlı paylaşımların için
  • yokmu işine yarayan
  • teşekkürler
    2009 senesinde nokia diğer modeller ve konular bölümünde yoğunluk daha fazlaydı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

teşekkürler
    2009 senesinde nokia diğer modeller ve konular bölümünde yoğunluk daha fazlaydı sanki

artık kimse uğraşmıyor telefonlar çoğaldıkca.sadece yapamayanlar soru soruyor.araştırma olayıda yok artık.hazır link isteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77

quote:

teşekkürler

artık kimse uğraşmıyor telefonlar çoğaldıkca.sadece yapamayanlar soru soruyor.araştırma olayıda yok artık.hazır link isteniyor.

Belki nokia'ya talep azalmistir...
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Tabi ki onunda etkisi var ama, genel olarak üşengeçlik diyelim biz buna

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Tabi ki onunda etkisi var ama, genel olarak üşengeçlik diyelim biz buna

tamamen üşengeçlik.ben şu yaşta her türlü telefonu kullanmışken,kullanmak istediğim telefonu dahi araştırıyorum her türlü yabancı ve türk forumlarında sitelerinde.bişey bulduysam bile,her ne olursa olsun ister telefon ister elektronik eşya ister program yazılım,son sayfalarına kadar bütün yorumları okurum bütün sitelerdeki. ona göre kafamda şekillendirir karar alırım,kullanacaksam kullanırım paylaşacaksam ona göre paylaşırım.eskiden internette yoktu,nasıl yaşıyorduk o zaman.artık mausa 30 kere basmak bile yeni nesile zor geliyor.şu e72 konusundaki yazışmaların çoğu bile çok komik.bi soruyon bi istiyon bazı programları.ii eywallah,bende elimde varsa veriyorum,yoksa o neymiş diye araştırıyorum buluyorum üzerinde yapılacak bişey varsa değiştiriyorum sunuyorum.
    ya bunların aynısını sende yapabilirsin .ben araştırarak deneyerek kullanarak öğrendim. tabii birazda tecrübe ve yaradılıştan yetenek artı kapasitede gerekli,ilgi noktasıda gerekli ama bi çok şey deneme yanılma yöntemiyle daha kalıcı öğreniliyor.ben bugüne kadar ne öğrendiysem herşeyi mutlaka denemişimdir.1 denersin 2 çalışırsın 3üncüde bozarsın 4üncüde belki sıkılırsın ama muhakkak ki iyi yada kötü bi sonuca ulaşırsın. işte o ulaşamadığın tıkandığın zamanda yardım ararsın.
    Kİ ŞU ZAMANDA YARDIM İSTEMEK DAHA KOLAY.ÇÜNKÜ HERŞEY TEKNOLOJİK ,ELEKTRONİK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 17 Haziran 2011; 1:53:24 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.