Şimdi Ara

Nokia Hack Tüm Üst Firmwareler - Güncell (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E72 konusundakı yazışmalarım komık mı? Hazıra konan bırı degılımdır. Internette de arastırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

E72 konusundakı yazışmalarım komık mı? Hazıra konan bırı degılımdır. Internette de arastırırım.

sen niye üstüne aldınki.her kez için demiyorum ki.orada belli başlı kişiler var.onların dışındaki lüzumsuz kişilerden bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

E72 konusundakı yazışmalarım komık mı? Hazıra konan bırı degılımdır. Internette de arastırırım.

sen niye üstüne aldınki.her kez için demiyorum ki.orada belli başlı kişiler var.onların dışındaki lüzumsuz kişilerden bahsediyorum

anladım ok. Sen diye hitap etmıssın bı de benım mesajdan alıntı yapmıssın. Dogru soyluyorsun once google'a yaz, arastır, oku, bulamazsan sor.
  • hım ok. oradaki "sen" genelleme olarak bi hitap şekliydi ok.dikkat edersen çok komik yazımlar sorular oluyor.gülüp tıs edip geçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77
    hım ok. oradaki "sen" genelleme olarak bi hitap şekliydi ok.dikkat edersen çok komik yazımlar sorular oluyor.gülüp tıs edip geçiyorum

evet oyle... genelde sorular cevaplanıyor cok absurd olmadıkca. bu da ıyı bısey.
  • sertifika aldıktan sonra veya hacklendikten sonra nokia maps i sınırsızca kullanabiliyor muyuz?
    bende n79 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2x+1

sertifika aldıktan sonra veya hacklendikten sonra nokia maps i sınırsızca kullanabiliyor muyuz?
    bende n79 var

nokia maps zaten sınırsız.hack olayı ayrı bişey.hack unsigned yazılımları yükleyebilmek için.
  • teşekkürrler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.