sen niye üstüne aldınki.her kez için demiyorum ki.orada belli başlı kişiler var.onların dışındaki lüzumsuz kişilerden bahsediyorum
anladım ok. Sen diye hitap etmıssın bı de benım mesajdan alıntı yapmıssın. Dogru soyluyorsun once google'a yaz, arastır, oku, bulamazsan sor.
hım ok. oradaki "sen" genelleme olarak bi hitap şekliydi ok.dikkat edersen çok komik yazımlar sorular oluyor.gülüp tıs edip geçiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kaya.77 hım ok. oradaki "sen" genelleme olarak bi hitap şekliydi ok.dikkat edersen çok komik yazımlar sorular oluyor.gülüp tıs edip geçiyorum
evet oyle... genelde sorular cevaplanıyor cok absurd olmadıkca. bu da ıyı bısey.
sertifika aldıktan sonra veya hacklendikten sonra nokia maps i sınırsızca kullanabiliyor muyuz? bende n79 var
quote:
Orijinalden alıntı: 2x+1
sertifika aldıktan sonra veya hacklendikten sonra nokia maps i sınırsızca kullanabiliyor muyuz? bende n79 var
nokia maps zaten sınırsız.hack olayı ayrı bişey.hack unsigned yazılımları yükleyebilmek için.
teşekkürrler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme