Şimdi Ara

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
1
Favori
7.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihbocX

dikkat et laflarına basına sızan lumia 1520 modelini ben sana iadeyi takma töreni ile takmayayım
    bizim sitede var görseli 1520 lumia iyi gözlemle zorlanma taktırırken pardon resimlerini çekip buraya koyarken ?

1520ye daha cok var. Sen o zamana kadar kapagi hazmedersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbest

quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

oğlum devamlı velet bebek laflarını bırak bunları 2000 yıllarda biz kullanırdık altakilere şimdi sen kullanıyosun ne oldu la agresifmi oldun gece gece çabuk bildir uzakdoğuya açık olduk ben yokum alın benim oyuncaklarımı verdiğiniz 925 cihazımı sağ elime sol elimede 820 920 alacak yerim kalmadı ınga ıngaaa

Ben yine de kapagimi yapiyim da. Sen musait bi zamanda takarsin.

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor

BAK SANA KIYAK YAPTIM YORULMA DİYE İŞTE HEDİYEN 1520 DAHA ÇIKMADI ÇIKAR ÇIKMAZ TAKAİMASU SOKAİMASU TÖRENİYLE SANA MONTE EDERİM MERAK ETME ...

• Hadi olum bi kalabalik yapma artik ya.

• Köftehor hoşuna gitti dimi 1520 görünce çok sevdi kesin tevgenin sesi çıkmaz oldu bi anda

al doya doya bak eline al bununlada oyna hatta resmini çek meraklısın resim çekip koymaya köfthor bayıldı 1520 lumiaya

hediyemiz olsun camia olarak sana...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Haci bu el fali nasil oluyo? Ne zaman bakarsan bak yol mu gozukucek?

Ama ince konustun. Sevdim.

İnceyi gördüysen uzatma bence daha fazla. Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor.

Ben dogrulari konustum, buradakiler hazmedemedi. Cok da umrumda olmaz sahsen.

Kendi doğrularını konuştun. Gerçi biz de kendi doğrularımızı konuşuyoruz. Herkes kendi doğrularını konuşur. Hangisinin doğru olduğu asla bilinemez. Allah bilir. Bak zamanında ben de Nokia ile sorun yaşadım ama bunu kan davası haline getırmedim, intikam almaya çalışmak anlamsız. Nokia benim canımı yaktı ben de onun yakarım demekle bir yere varamazsın. Senin bu konundan sonra 925 satışları durmaz, 820 satışları patlamaz. Tamam derdini anlattın biz de dinledik. Uzatmanın alemi yok. Hadi bak bugün pazar. Geç oldu. Haydi kalk, sigaranı unutma. Burası kapanıyor. Bu saatte bulamayız. Sigarasız da sabah olmuyor. Yadeller. Merak etme sen. Emmoğlu.

Edit: Bak Deliyürek başladı aç onu izle. Ağabey Yusuf'u şeyin elinden kurtardı. Neydi o uzun saçlı kelin adı? Onun elinden. Ben bu bölümler yayınlanırken askerdeydim. Askerden gelince filmine gitmiştim Bumerang Cehennemi. Sevgilimle gitmiştim. En arkada oturmuştuk sinemada. Sonra Atv'ye geçmişti. Memati'de vardı. En sonunu anlatayım mı dizinin? He anlatayım mı? Anlatırım bak. Ya uzatma bu konuyu ya da anlatırım yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Eylül 2013; 0:48:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnceyi gördüysen uzatma bence daha fazla. Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor.

Kendi doğrularını konuştun. Gerçi biz de kendi doğrularımızı konuşuyoruz. Herkes kendi doğrularını konuşur. Hangisinin doğru olduğu asla bilinemez. Allah bilir. Bak zamanında ben de Nokia ile sorun yaşadım ama bunu kan davası haline getırmedim, intikam almaya çalışmak anlamsız. Nokia benim canımı yaktı ben de onun yakarım demekle bir yere varamazsın. Senin bu konundan sonra 925 satışları durmaz, 820 satışları patlamaz. Tamam derdini anlattın biz de dinledik. Uzatmanın alemi yok. Hadi bak bugün pazar. Geç oldu. Haydi kalk, sigaranı unutma. Burası kapanıyor. Bu saatte bulamayız. Sigarasız da sabah olmuyor. Yadeller. Merak etme sen. Emmoğlu.

Edit: Bak Deliyürek başladı aç onu izle. Ağabey Yusuf'u şeyin elinden kurtardı. Neydi o uzun saçlı kelin adı? Onun elinden. Ben bu bölümler yayınlanırken askerdeydim. Askerden gelince filmine gitmiştim Bumerang Cehennemi. Sevgilimle gitmiştim. En arkada oturmuştuk sinemada. Sonra Atv'ye geçmişti. Memati'de vardı. En sonunu anlatayım mı dizinin? He anlatayım mı? Anlatırım bak. Ya uzatma bu konuyu ya da anlatırım yoksa.

Ben kendi telefonlarimi elestirdim. Yalan mi konusmusuz yok. Millet bunu bile kaldiramiyor. Yoksa uzamayacakti konu. Amac baslik, kandirilma mevzusu degil yani. Ama Nokia uc kagitci pazarlamayla milleti kandiriyor. Sokaga cik simdi en iyi kamera 920'de saniyor millet. Bak kandirilmislar.
    onlar yayinlandiginda ben orta okuldaydim. Sen baya yasliymissi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendi telefonlarimi elestirdim. Yalan mi konusmusuz yok. Millet bunu bile kaldiramiyor. Yoksa uzamayacakti konu. Amac baslik, kandirilma mevzusu degil yani. Ama Nokia uc kagitci pazarlamayla milleti kandiriyor. Sokaga cik simdi en iyi kamera 920'de saniyor millet. Bak kandirilmislar.
    onlar yayinlandiginda ben orta okuldaydim. Sen baya yasliymissi

Ben ortaokula 1 yıl gittim. Sarmadı, 1 ay kala bıraktım okulu. 10 tane öğretmen vardı. Türkçe öğretmenine de aşık olmuştum. İlkokulda benim hiç mavi önlüğüm olmadı. Siyahdı. Tahtada kara tahtaydı. Ortaokulu bıraktıktan sonra da hiç kumaş pantolon giymedim. Düğmeli kot yeni çıkmıştı o zamanlar. Askerde arkadaşın telefonunu yakalattım bi de. Siemens'di. Uzman onbaşı yakaladı. Tutanak yazdı gazete kağıdına. Yalvardık yırt diye. O zaman telefon ben de kalacak dedi. Onda kaldı telefon.

Tamam yarın sorarım millete en iyi kamera hangi telefonda diye. 920 derlerse kavga ederim. Sen sıkma canını.

• Bence senin anlatma tarzın yanlış. Marka sen kotu yorum yaptın diye satışları durmaz.

Ben gayet memnunum. Ekrana parlaklık vererek kaliteli resim çekildiğini zannediyorsan yanılıyorsun. PC ye at, foto detaylarına bak. Farkı anlayacaksın..

Aklıma samsung da çalışıyormuşsun gibi geldi birden

• O degil de su kameranin yazilimsal sornu icin telefonu birakanlari anlamiyorum. Bi android kullanin da yazilimsal sorun gorun. Cok fotograf cekmek istiyosan git bi tane dslr al pasa pasa cek. Her ay telefon degistirecek kadar zenginsin ya...

• Herkes birbirini yanlış anlamış.Nokia'nın abarttığı kadar iyi çekmiyor ve 925 920'den kötü çekiyor. Yazılımsal bir sorun var herhalde. Her neyse bir firma da reklamını yapacak tabii. Yine de kötü diyemem, 920 iyi çekiyor. 925 de güncelleme ile iyi bir seviyeye gelecektir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamer74

Bence senin anlatma tarzın yanlış. Marka sen kotu yorum yaptın diye satışları durmaz.

Ben gayet memnunum. Ekrana parlaklık vererek kaliteli resim çekildiğini zannediyorsan yanılıyorsun. PC ye at, foto detaylarına bak. Farkı anlayacaksın..

Aklıma samsung da çalışıyormuşsun gibi geldi birden

• Telefonda kamera işi hikaye kardeş . Anca doğru açıyı , ışığı bulacaksınki iyi olacak .

Nokia 808 1/1.2 '' sensöre sahip . DSLR Like makineler ise 1/2.3'' sensöre sahip. Yani Nokia 808 , DSLR Like makinelerden büyük sensöre sahip .

Ama DSLR Like makineler , sahip olduğu büyük gövde sayesinde içerisinde müthiş teknolojiler bulunduruyor. Çok iyi görüntü işlemcileri var. Bu teknolojilerle desteklenmiş teknolojik sensörler , süper işler yapıyor .

Nokia elinden geleni yapıyor , büyük sensörde koyuyor , ama nafile .... Telefonda bu iş ancak bu kadar olur . 5 sene öncesinin n79 ' ları , n95 ' leride bugünki telefonlara yakın resimler çekiyordu . Telefonda kamera işini megapixel savaşından öte götüremediler. Sınırlı alanda yapılabilecekler bu kadar .

1020 ' ye biraz iyi bişey koymaya çalışırken , telefonun tipi ne hale gelmiş görüyorsunuz . Eskiden telefonlarda kalınlık , incelik , büyüklük küçüklük kavramları yoktu . Optik zoom ' a sahip n93i kullanıyordum zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 8 Eylül 2013; 6:16:53 >

• biri şu arkadaşa exposure ayarı ile ilgili bilgi versinde yollayın gitsin kalabalık etmesin.

edit. phone arena gibi büyük bir kuruluş kameralı telefonları sıralayıpda şu sonuca varırsa eğer;
    1. lumia 1020
    2. lumia 925
    3. lumia 928
    4.lumia 920
    5. lg g2
    6. htc one
    7.iphone 5
    8.galaxsy s4

sizce itibarları yerle bir olmazmı samsung ile iphone başta olmaz üzere review yapmak için cihaz bile göndermezler adamlara bi daha. bunlarda mecburan 1 e 1020 yi koyduk diye 2 ye 3 e başka markalardan telefonlar koyuyorlar.
    yukarıda verdiğin sıralamada doğru ayrıca oppo n1 çıktığında muhtemlen 1 ile 2 arasına girecek o kadar onun haricinde gerisi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eofdred -- 8 Eylül 2013; 8:47:34 >
  • Mobil cihazların kamera performansıyla ilgili bu siteyi inceleyebilirsiniz. Dpreview sitesinin girişimi. Güvenilir ve profesyonel fotoğrafçıların çalıştığı bir site.
    http://connect.dpreview.com/post/9219904986/shootout-samsunggalaxys4-vs-htcone-vs-iphone5-vs-lumia920?page=3
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

biri şu arkadaşa exposure ayarı ile ilgili bilgi versinde yollayın gitsin kalabalık etmesin.

edit. phone arena gibi büyük bir kuruluş kameralı telefonları sıralayıpda şu sonuca varırsa eğer;
    1. lumia 1020
    2. lumia 925
    3. lumia 928
    4.lumia 920
    5. lg g2
    6. htc one
    7.iphone 5
    8.galaxsy s4

sizce itibarları yerle bir olmazmı samsung ile iphone başta olmaz üzere review yapmak için cihaz bile göndermezler adamlara bi daha. bunlarda mecburan 1 e 1020 yi koyduk diye 2 ye 3 e başka markalardan telefonlar koyuyorlar.
    yukarıda verdiğin sıralamada doğru ayrıca oppo n1 çıktığında muhtemlen 1 ile 2 arasına girecek o kadar onun haricinde gerisi hikaye

Bu sıralama doğrudur yanlıştır diyemem ama bu tip karşılaştırmalara pek güvenim yok, küçük bir örnek olarak bir başka ünlü kuruluş olan gsmarena 'ya göre de kamerada s4 htc one karşılaştırmasında s4 daha iyi, şimdi hangisine inanalım,bence en sağlıklısı kullanıcı karşılaştırmalarıdır, çünkü bu tip siteler, reklam anlaşmaları, ticari kaygı vb nedenlerle objektif bir karşılaştırma yapamıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

biri şu arkadaşa exposure ayarı ile ilgili bilgi versinde yollayın gitsin kalabalık etmesin.

1. lumia 1020
    2. lumia 925
    3. lumia 928
    4.lumia 920
    5. lg g2
    6. htc one
    7.iphone 5
    8.galaxsy s4

Bu sıralama doğrudur yanlıştır diyemem ama bu tip karşılaştırmalara pek güvenim yok, küçük bir örnek olarak bir başka ünlü kuruluş olan gsmarena 'ya göre de kamerada s4 htc one karşılaştırmasında s4 daha iyi, şimdi hangisine inanalım,bence en sağlıklısı kullanıcı karşılaştırmalarıdır, çünkü bu tip siteler, reklam anlaşmaları, ticari kaygı vb nedenlerle objektif bir karşılaştırma yapamıyorlar

haklısın bak. aslında birazda kullanıcının ne beklediği ile ilgili. mesela ıvız zıvır benim çok ucuz bulduğum efektleri seven varsa gider samsung u sever. ama fotoğraflarda kumlanmanın en az olması benim için çok önemli buda samsung da htc de yok maalesef. ha bak beklenti ne olursa olsun şunu evrensel olarak söyleyebilirim, 1020 yi 1. sıraya koyan bir listede 2. 3. 4. kesinlikle lumia olur çünkü o beklentilere göre yine o telefonlar en güzel performansı sergiliyor. hiçbir aklı başında insan 1 e 1020 koyup 2. ye samsung s4 koymaz çünkü sen 1020 nin özelliklerinden hoşnutsan 2. ye yine aynı çizgiden telefonlar koyarsın. benimde yukarda dediğim gibi elleri mahkum 1020 yi 1. sıraya koymazlarsa sayfayı ziyaret edenler üzerinde kötü bir etki kalacak ancak ilk 5e de Nokia doldururlarsa şirketlerin keyiflerini kaçıracaklar dolayısı ile zarar edecekler o yüzden böyle içi boş sıralamalar yapıyorlar.

Nokia ya bayıldığımdan değil bu daha olgunlaşması gerek o platformun, mesela oppo n1'e güzel bir kamera eklenecek deniyor göreceğiz bu aralar en çok onu merak ediyorum herkese de tavsiye ederim ayın 23 ünde tanıtımını kaçırmayın

• quote:

1. lumia 1020
    2. lumia 925
    3. lumia 928
    4.lumia 920
    5. lg g2
    6. htc one
    7.iphone 5
    8.galaxsy s4

Allah askina su exposure ayarini bana sen anlat arkadas. Neden topu baskasina atiuorsun. Gerci bu site uzman fotografci, ayarci abilerle dolu. Ama sen daha bi uzman gibisin. Baksana ingilizce falan konusmandan belli bu. Pozlama yerine exposure diyosun. Anlat hadi bekliyorum.

Exposure ayari yapaeak fotografa nasil keskinlik katiliyor onu da anlat da oyle git.

Bak bu da phonearena.

Bak phonearea karsilastirmasina bak. Sonra da iphone 5 ve s4 nerede listede gel buraya yaz.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-Nokia-Lumia-1020-vs-Galaxy-S4-iPhone-5-Lumia-925-One_id3372/page/7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbest -- 8 Eylül 2013; 12:33:54 >

• Nokia eskidendi şu an ki, yaptıkları ile rakiplerinin yanına gelemez ve nokia'nın kameradan ziyade bataryalarının az gittiğide biliniyor en iyi kamera sony telefonlarda mp bakmaya bile gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihdk -- 8 Eylül 2013; 12:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Konuyu açan arkadaşa söylediklerinde kesinlikle hak veriyorum. Bende Lumia 820 var, kısa bir süre önce de abime 925 aldık. 925 fotoğraf konusunda çok büyük bir hayal kırıklığı. Bunu açıkça dile getireyim. 820'nin 925'ten daha iyi fotoğraf çektiğine hiç şüpheniz olmasın. Hem gece, hem de gündüz. Pureview kapatılıyorsa kapatmak istiyorum ben. İnanılmaz yapay bir görüntü oluşuyor. Çok şaşırtıcı ama gerçekten böyle. Fotoğrafa bir ışık kaynağı girerse inanılmaz berbat bir hal alıyor fotoğraf. 920'de denedim, onda da böyle.

Benzer bir deneme yapma fırsatı ben de buldum ve gerçekten moralim bozuldu. Ama geri kalan her şeyinden çok memnunum ve iki telefon sebebiyle de asla pişman değilim.

Sol 820, sağ S4

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor  Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor

İki fotoğraf aynı değil. Nokia 820 de yukarıdan ışık girmiş, hatalı pozlama yapılmış. Beyaz ayarı afallamış kullanıcı hatası yüzünden. Ekranın köşelerinden ışık girecek şekilde fotoğraf çekilmez. Işığı koyacaksanız en uç köşelere koymayacaksınız.

• quote:

925 ve 820'yi S4'ün karşısında denedim, az ışıklı ortamda S4 bildiğin sildi süpürdü. Purevie, 6. lens falan hikaye. 920 de bu iki telefondan iyi değil kamera konusunda.

Yazık Nokia gibi koca markaya.

ekleme: daha ağır konuşurdum da Nokia'ya ama forum sitesi işte.

Yaw he he pozlama süresini ayarlamıyorsun adam akıllı geliyon buraya yazıyon de get

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.