Şimdi Ara

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
1
Favori
7.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluebest

Iphone 5'te pek ayar falan yok, aç çek tipi bir kamerası var, şampuan reklamındaki gibi yıka ve çık

Hocam 820'nin kamerasında çok ciddi bir netleme sorunu var, kamera yazılımı son derecede kötü ve ağır çalışıyor. Telefonu satmadan önce tanışmış olsaydık belki çözerdik ama artık çok geç.

Amberden sonra o duzeldi biraz.

ekleme: ayrica fotograflar burada iste. Iso 50'ye dusuyor olsa daha iyi de fotograflar cikar aslinda.

Sizin bahsettiginiz kadar kotu degil. En azindan gece boyle bir fotograf cekmemi sagliyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 10 Eylül 2013; 1:45:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz çekimlerinde her telefon güzel çeker mesele ışıksız ortamda ne olduğudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Nokia eskidendi şu an ki, yaptıkları ile rakiplerinin yanına gelemez ve nokia'nın kameradan ziyade bataryalarının az gittiğide biliniyor en iyi kamera sony telefonlarda mp bakmaya bile gerek yok

Bırak ya. Zamanında Xperia Arc aldım. Aldığım sene yılın en iyi fotoğraf çeken telefonu seçildi. Neyine seçildiyse artık onu da bilmiyorum. Gerçekten kötü fotoğraf çekiyordu. Aldığım günden bu yana 2 sene kullandım ve 2 sene boyunca memnun kalmadım fotoğraf kalitesinden.

Eskiden SE w900i kullanırdım. O dönemde efsanevi fotoğraflar çekerdi. Xperia Arc'a geçtim rezalet dedim.

Forumdaş sana daha geçmişi olan bir telefondan örnek veriyim k750i şu an ki iyi dediğimiz telefonlara aynı boyutta ve bence aynı kalitede cekiyor kaybettiği sey ekranın eski olması xperia Z gayet basarılı Arcyi bilmiyorumda kamerayıda geçtim sony bataryadada başarılı Z de olmasada

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Gündüz çekimlerinde her telefon güzel çeker mesele ışıksız ortamda ne olduğudur.

Boyle bir genelleme olmaz. Mutlaka daha iyi cekeni var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 10 Eylül 2013; 13:59:36 >
  • Herkes gündüz çekimlerini kıyaslıyor ama bazı arkadaşların da dediği gibi özellikle üst düzey telefonların çoğu gündüz güneşli bir ortamda iyi çeker. Ama kameranın iyi veya kötü olduğu ışık azaldıkça görüntüde ortaya çıkan noise yani parazitten anlaşılır. Eğer düşük ışıkta resimlerde noise ne kadar belirginleşirse kamera o kadar kötüdür demek. Benim Htc Incredible S ile açık ortamda çektiğim bir çok resim burda yarışabilir. Ama ışık azaldıkça inanılmaz düşüyor performansı. Yani bu yüzden mümkünse gündüz çekimlerini pek kıyaslamazsanız iyi olur. Daha çok gece çekimleri veya düşük ışıklı ortamlarda çekilen ve mümkünse flaşsız çekilen resimleri kıyaslayın. Böylece kameralar arasındaki fark çok daha göz önünde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 13 Eylül 2013; 2:04:48 >
  • İyi çekiyor ya kamera niye taşlamışım ben 920 kamerasını anlamadım ama 925 kamerası

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

biri şu arkadaşa exposure ayarı ile ilgili bilgi versinde yollayın gitsin kalabalık etmesin.

edit. phone arena gibi büyük bir kuruluş kameralı telefonları sıralayıpda şu sonuca varırsa eğer;
    1. lumia 1020
    2. lumia 925
    3. lumia 928
    4.lumia 920
    5. lg g2
    6. htc one
    7.iphone 5
    8.galaxsy s4

sizce itibarları yerle bir olmazmı samsung ile iphone başta olmaz üzere review yapmak için cihaz bile göndermezler adamlara bi daha. bunlarda mecburan 1 e 1020 yi koyduk diye 2 ye 3 e başka markalardan telefonlar koyuyorlar.
    yukarıda verdiğin sıralamada doğru ayrıca oppo n1 çıktığında muhtemlen 1 ile 2 arasına girecek o kadar onun haricinde gerisi hikaye

sıralama markaya göre yapılmış htc one kamerası galaxy s4 den iyimi dün huawei acsennd p6 nın kamerasını denedim o bile htc nin kameradan iyiydi iphone 5 ile kafa kafaya oynar

hocam benim için gece çekimleri önemli o yüzden öyle olduğunu düşünüyorum. yoksa 4mp kamera gündüz çekimleri ile karşılaştırınca çok çok çok dandik kalacaktır.

• Şu piyasada L920 ve üstünün kamerasından daha iyi bir telefon yok. Bu konu hiç kafanızı karıştırmasın..
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
     Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor
    Otur "0"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 16 Eylül 2013; 17:22:35 >
  • L1020 tabiki ayrı bir şey Ama farkettiysen ben L920 ve üstü yazdım
  • güzel konuydu leee
  • Bendemi bir sorun var anlamadım. Benim 925 gece gayet güzel çekiyor,, hatta öyleki gözüm o kadar aydınlık görmüyor. Gece karanlık dışarısı, tamam hiçbirşey çıkmaz diyorum bir çekiyorum o da ne. Gayet güzel, sanırsın gündüz çekilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Bendemi bir sorun var anlamadım. Benim 925 gece gayet güzel çekiyor,, hatta öyleki gözüm o kadar aydınlık görmüyor. Gece karanlık dışarısı, tamam hiçbirşey çıkmaz diyorum bir çekiyorum o da ne. Gayet güzel, sanırsın gündüz çekilmiş.

Kim karanlik cekiyor demis ki?

• Xperia z ile lumia925 takas etmek isteyen varmı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Xperia z ile lumia925 takas etmek isteyen varmı :)

32 gb'lik ile kafa kafaya degisirsen dusunelim.

• lumia 1020 çok ayrı bir şey. yapılan tüm testlerde şu an piyasada bulunan cihazları bırakın geçmeyi adeta eziyor. kim nokia kandırıyor dediyse harbi bir kaybolsun mağrasına geri dönsün bu da benim 820 ile çektiğim bazı fotoğraflar

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor
     Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 13 Ekim 2013; 4:32:38 >

• Utku kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın pm

• İyi fotoğraf çekip paylaşamamak 1020'nin sorunu bu.
    Instagram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 13 Ekim 2013; 8:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

İyi fotoğraf çekip paylaşamamak 1020'nin sorunu bu.
    Instagram

6tagram. Instagram'dan hiç bir eksiği yok. Hatta fazlası var. Adına takılmazsan tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

İyi fotoğraf çekip paylaşamamak 1020'nin sorunu bu.
    Instagram

İşkembeden sallarsan kapağı takarlar yukarıdaki gibi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.