Şimdi Ara

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
1
Favori
7.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akmac

İyi fotoğraf çekip paylaşamamak 1020'nin sorunu bu.
    Instagram

Fotografin iyi olup olmamasinin instagrama yuklerken bir omeni yok; cunku boyutunu kuculterek ve orjinal ebatlarini degistirerek yukluyor.

Yuklenebildigini arkadas belirtmis zaten, ben farkli bir noktadan baktim olaya.

Bir de; fotograf sadece instagramda paylasmak icin cekilmez.

Gerci bu sitenin '1020 ile cektiginiz fotograflari instagramda bile paylasamiyorsunuz" diyen bir editoru vardi. Bunlarda o sig goruslu editorun gazina gelip yaziyor bunlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 13 Ekim 2013; 13:47:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Instagram

İşkembeden sallarsan kapağı takarlar yukarıdaki gibi

Adam gibi konuş!

Resmi uygulamadan bahsediyorum bu forumda ilk windows phone kullananlardan biri benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Instagram

Fotografin iyi olup olmamasinin instagrama yuklerken bir omeni yok; cunku boyutunu kuculterek ve orjinal ebatlarini degistirerek yukluyor.

Yuklenebildigini arkadas belirtmis zaten, ben farkli bir noktadan baktim olaya.

Bir de; fotograf sadece instagramda paylasmak icin cekilmez.

Gerci bu sitenin '1020 ile cektiginiz fotograflari instagramda bile paylasamiyorsunuz" diyen bir editoru vardi. Bunlarda o sig goruslu editorun gazina gelip yaziyor bunlari.

Adam gibi konuşup saygılı olun !

Bahsettiğin incelemeyi izlemedim bile.

• !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen "paylaşamamak" demişsin. Paylaşılıyor işte. Resmi ya da gayri resmi; ne farkı var paylaştıktan sonra. Neticede paylaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 13 Ekim 2013; 17:55:18 >
  • quote:

quote:

quote:

Instagram

Adam gibi konuş!

Resmi uygulamadan bahsediyorum bu forumda ilk windows phone kullananlardan biri benim.

insanlardan saygı bekliyorsan saygılı davranman gerekir. nasıl ki sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmıyorsan. annen baban öğretmedi sanırım sana bunu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Instagram

Adam gibi konuş!

insanlardan saygı bekliyorsan saygılı davranman gerekir. nasıl ki sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmıyorsan. annen baban öğretmedi sanırım sana bunu ?

Bak sınırı aşıyorsun !

• Ben gittiğimden beri bu konuya ne olmuş böyle, insanlar birbirine saygısız falan diyor . :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanlar hem saçmalanın sınırını aşıyor hem de sınırı aşmayın diyor. Ben cuma telefonu aldım, dün instagram hesabımı açtım, fotoğraflarımı yükledim bunlar hala 'telefon alıyordun instagrama foto yüklenmiyor '. Az araştırın, orada 6tag yerine instagram yazınca fotolarınız daha mı bir hoş oluyor, ekstra takipçinşzmş oluyor, madalyamı alıyorsunuz hayır cidden merak ettim 6tag olunca ne eksik kalıyor. Canları sıkılıyor, şu forumda azıcık saçmalayın diyorlar herhalde anlamıyorum ben bu insanları !!!! Sinir krizine soktular yeminle, bıktım bu sığ görüşlülerden !!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Instagram

Adam gibi konuş!

Bak sınırı aşıyorsun !

ne diyon ya sen klavye delikanlısı ? sınırı aşıyorsun falan ? adam gibi konuş diye balıklama atlıyorsun olaya sonra sınırı aşıyorsun diyorsun. sonuna da ünlem koymuş canım benim nesin sen polat alemdar falan mısın ? alın şu herifi konudan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Instagram

Adam gibi konuş!

Bak sınırı aşıyorsun !

ne diyon ya sen klavye delikanlısı ? sınırı aşıyorsun falan ? adam gibi konuş diye balıklama atlıyorsun olaya sonra sınırı aşıyorsun diyorsun. sonuna da ünlem koymuş canım benim nesin sen polat alemdar falan mısın ? alın şu herifi konudan.

Haha alemsin ya

• Hocam kendinizi yormayın.

• Orijinalden alıntı: akmac

Instagram

Benim yazdığım şey bu bana gelip laf atan sensin birader. Neyi işkenbeden sallıyorum ?
    Yazdığım 2 kelimeye bi paragraf yazan sensin sonra klavye delikanlısı yazanda sensin.

Hadi selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen "paylaşamamak" demişsin. Paylaşılıyor işte. Resmi ya da gayri resmi; ne farkı var paylaştıktan sonra. Neticede paylaşılıyor.

Hocam mail yoluyla atıp toptan bile paylaşırsın o açıdan. Ben öyle yapıyordum.

Ama resmiye bi özellik geliyor orda kullanamıyorsun ya da aylar sonra geliyor. Ya da resmi uygulama bi bahane bulup bahsettiğin 3. parti uygulamayı engelliyor. Bunu demek istedim.

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Resmi uygulama olmamasından şikayet edebilirsiniz ama ne yazık ki o mesaj çok alaycı bir tavırla yazılmıştı.

Instance dışında engellenen istemci yok. Ayrıca 6tag sürekli güncelleme alıyor. Su resmi Instagram'da var, bu 6tag'da yok diyebileceğiniz çok nadir şeyler var. Parmak kullanarak resmi bulanıklaştırmak yok. Ama gelecek mesela.

Tartışmanızın bir anlamı yok kalp kırmayın boşuna ama kelimelerinizi daha doğru seçerseniz sanıyorum ki bombayı kurup beklemeye geçmezsiniz.

Eleştiri hakkınıza saygım var ama bilerek ya da bilmeyerek çok alaycı bir cümle kurdunuz. Hatta biraz bilinçsizce olmuş. Yanlış anlama amacım hakaret etmek değil. Ama bunu gören biri tepki gösterme ve sallıyorsun deme hakkına sahip.

Bence daha fazla tartışmamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Ben neden çok konuşan s3 s4 one iphone sahiplerini toprağa gömüyorum 920 ile Kutsanmış mı ? Benim telefon eliniz fotoğraf ayarı yapmayı bilmez kalırsınız ortada tüp kuyruğunda bekleyip tüp alamamış şaban gibi

Pro Cam uygulamasını tam olarak kavrayabilecegim bi kaç püf noktasını öğrenebileceğim bi yer var mı acaba ?
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Puf nokta yok ayarların ne işe yaradığını rehberden ogren

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Ben neden çok konuşan s3 s4 one iphone sahiplerini toprağa gömüyorum 920 ile Kutsanmış mı ? Benim telefon eliniz fotoğraf ayarı yapmayı bilmez kalırsınız ortada tüp kuyruğunda bekleyip tüp alamamış şaban gibi

Pro Cam uygulamasını tam olarak kavrayabilecegim bi kaç püf noktasını öğrenebileceğim bi yer var mı acaba ?

Gun isiginda bosa manual ayarlarla ugrasma. Sadece beyaz dengesini degistirmek istersen degistir. Onun disindaki ayarlari en iyi seviyede tutuyor zaten cihaz gun isiginda.

Isigin az oldugu ortamlarda da kurman gereken denge iso ve pozlama suresi. Isoyu ne kadar dusuk tutabilirsen, fotograflar o kadar kaliteli olur. Ama karanlikta isoyu cok azaltirsan, pozlama suresini fazla uzatman gerekir; bu da fotograf cekebilmek icin telefonu sabitlemen gerektigi anlamina geliyor.

Yapmaya basladikca ogrenirsin zaten.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.