Şimdi Ara

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
1
Favori
7.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Ne yapıyoruz şimdi? Neye karar verdik? 925 alacakları 1020'ye mi yönlendirelim yani?

Amac iyi fotograf cekmekse en dogrusu bu olur. Ben beklemedigim icin asiri pismanim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbest

quote:

Ne yapıyoruz şimdi? Neye karar verdik? 925 alacakları 1020'ye mi yönlendirelim yani?

Amac iyi fotograf cekmekse en dogrusu bu olur. Ben beklemedigim icin asiri pismanim.

O zaman çıkar elden 925 ini. 820 mi kullanıyodun bir de? Onu da sat. 1020 al.

1100 liraya gider heralde 925'in.
  • Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse 920 ve 1020 arasında 925'in işi yoktu bence. Gereksiz bir model gibi oldu. Bu saatten önce 925 almış olanlar güle güle kullansınlar. Yazılım güncellemesiyle düzelir eksikler. N8 de bile düzeltmeler yaptılar zamanında. 925'e hayli hayli yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Lumia 820

Otomatik ayar
     Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor

Manual ayar

manuel oldukça iyimiş.ne ayar yaptın, söyle bakim .

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Nokia Lumia 920 kullanıcısıyım. Fotoğraf kalitesi kişiden kişiye göre değişir ancak ben Lumia 920'nin oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. Çok fazla telefonla kıyaslama yapmadım. Öyle bir derdim yok. Bir telefona göre oldukça iyi fotoğraflar çekiyor bana göre. Keskinlik konusunda biraz daha iyi olabilirmiş ama bu hali de fena değil.

Amber güncellemesini daha yüklemedim. Aşağıda üç ayrı kategoride ikişer fotoğraf paylaşıyorum. Tamamı benim çekimimdir. Nokia ProCam uygulaması ile çektim.

Video kalitesini göstermek amaçlı bir de video paylaşacağım. Youtube'a yüklenmesini bekliyorum.

Gündüz Çekimleri

Fotoğraf 1
    Fotoğraf 2

Düşük Işıklı Ortam Çekimleri

Fotoğraf 1
    Fotoğraf 2

Yakın Çekimler

Fotoğraf 1
    Fotoğraf 2

çok iyiler hocam
     Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor

• quote:

Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse 920 ve 1020 arasında 925'in işi yoktu bence. Gereksiz bir model gibi oldu. Bu saatten önce 925 almış olanlar güle güle kullansınlar. Yazılım güncellemesiyle düzelir eksikler. N8 de bile düzeltmeler yaptılar zamanında. 925'e hayli hayli yaparlar.

ince ve hafif olması nedeniyle aslında böyle bi modele ihtiyaç vardı.insanlar l920 nin kamerasından etkilendi ama kasası çok kaba olduğu için almadılar. bu tip insanlar için 925 modeli çıkarıldı. hatat bence gereksiz olanı 920. koca kasaya bari adam gibi bi batarya koysalarmış.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman çıkar elden 925 ini. 820 mi kullanıyodun bir de? Onu da sat. 1020 al.

1100 liraya gider heralde 925'in.

32 gb benim ki. Daha yuksek bir fiyata satarim diye dusunuyorum. 820 ise beklentimi sonuna kadar karsiliyor. O durur. O da daha yeni zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbest -- 7 Eylül 2013; 23:24:06 >

• redbest R kullanıcısına yanıt
    O da 1300'e gider heralde.
  • Bu başlığı açan kesin art niyetli birilerinin bünyesinde kesin anladık ne ayak olduğunu onun için bunun laflarına değer veripde yazan nokia firmasına ürettikleri güzel cihazlara ihanet eder ne hikmetse almış 925 söylemedğini bırakmadı cihaz hakkında ne hikmetse nokianın yeni cihazları çıktığından bunun gibi tevgeler türüyor buralara iddaa ediyorum 1020 çıktığında asıl ne saldırılar olur o cihaza allahın adamı almış eline 925 ben gerçe onada pek ihtimal vermiyorum yada itaat ettiği yerler varsa oradanda vermiş olabilirler devamlı karalama sallama marka imajının içine etme eğer biraz nokianın kalitesine inanan güvenen dostlar varsa protesto edelim başlığı edenlerde 1-2-3 şeklinde nickini yazsın sadece sayfaya belki mesaj uzakdoğuya gider anlayan anlar uzakdoğunun neresi olduğunu

1-salihbocX

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Lumia 820

Otomatik ayar

Manual ayar

manuel oldukça iyimiş.ne ayar yaptın, söyle bakim .

Telefon otomatik olarak kendisi iso'yu 1250, poz süresini de 1/9 sn olarak ayarlamış.

Manul çekimimde ise iso 100, pozlama süresi 1.6 sn.

Ama şöyle bir şey varki; herhangi bir anda böyle bir ortamda telefonu elinizde tutarak fotoğraf çekmek isterseniz, 1.6 sn boyunca telefonu sabit tutamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

Bu başlığı açan kesin art niyetli birilerinin bünyesinde kesin anladık ne ayak olduğunu onun için bunun laflarına değer veripde yazan nokia firmasına ürettikleri güzel cihazlara ihanet eder ne hikmetse almış 925 söylemedğini bırakmadı cihaz hakkında ne hikmetse nokianın yeni cihazları çıktığından bunun gibi tevgeler türüyor buralara iddaa ediyorum 1020 çıktığında asıl ne saldırılar olur o cihaza allahın adamı almış eline 925 ben gerçe onada pek ihtimal vermiyorum yada itaat ettiği yerler varsa oradanda vermiş olabilirler devamlı karalama sallama marka imajının içine etme eğer biraz nokianın kalitesine inanan güvenen dostlar varsa protesto edelim başlığı edenlerde 1-2-3 şeklinde nickini yazsın sadece sayfaya belki mesaj uzakdoğuya gider anlayan anlar uzakdoğunun neresi olduğunu

1-salihbocX

Su anda; bak tam su anda 1 elimde 925, diger elimde 820 oldugunu kanitlarsam bu basliktan defolup gidicek misin?

• quote:

quote:

Bu başlığı açan kesin art niyetli birilerinin bünyesinde kesin anladık ne ayak olduğunu onun için bunun laflarına değer veripde yazan nokia firmasına ürettikleri güzel cihazlara ihanet eder ne hikmetse almış 925 söylemedğini bırakmadı cihaz hakkında ne hikmetse nokianın yeni cihazları çıktığından bunun gibi tevgeler türüyor buralara iddaa ediyorum 1020 çıktığında asıl ne saldırılar olur o cihaza allahın adamı almış eline 925 ben gerçe onada pek ihtimal vermiyorum yada itaat ettiği yerler varsa oradanda vermiş olabilirler devamlı karalama sallama marka imajının içine etme eğer biraz nokianın kalitesine inanan güvenen dostlar varsa protesto edelim başlığı edenlerde 1-2-3 şeklinde nickini yazsın sadece sayfaya belki mesaj uzakdoğuya gider anlayan anlar uzakdoğunun neresi olduğunu

1-salihbocX

Su anda; bak tam su anda 1 elimde 925, diger elimde 820 oldugunu kanitlarsam bu basliktan defolup gidicek misin?

sen geldiğin yere gitsen nasıl olur gelen sensin başlığı açan sensin hatta 820 925 olabilir verirler sana sorun değil ama bakıyorum mesajlarıa 925 heryerde karalıyosun deşifre oldun aslan hiç yırtma bi yerlerini devam et karalamaya print scren aldım gereken işlem araştırılıp yapılır yakında ?

• quote:

quote:

quote:

1-salihbocX

sen geldiğin yere gitsen nasıl olur gelen sensin başlığı açan sensin hatta 820 925 olabilir verirler sana sorun değil ama bakıyorum mesajlarıa 925 heryerde karalıyosun deşifre oldun aslan hiç yırtma bi yerlerini devam et karalamaya print scren aldım gereken işlem araştırılıp yapılır yakında ?

Nasil bir veletsin la sen? Kim niye versin bana telefonlari. Amerikanin oyunu mu?

• oğlum devamlı velet bebek laflarını bırak bunları 2000 yıllarda biz kullanırdık altakilere şimdi sen kullanıyosun ne oldu la agresifmi oldun gece gece çabuk bildir uzakdoğuya açık olduk ben yokum alın benim oyuncaklarımı verdiğiniz 925 cihazımı sağ elime sol elimede 820 920 alacak yerim kalmadı ınga ıngaaa
  • quote:

oğlum devamlı velet bebek laflarını bırak bunları 2000 yıllarda biz kullanırdık altakilere şimdi sen kullanıyosun ne oldu la agresifmi oldun gece gece çabuk bildir uzakdoğuya açık olduk ben yokum alın benim oyuncaklarımı verdiğiniz 925 cihazımı sağ elime sol elimede 820 920 alacak yerim kalmadı ınga ıngaaa

Ben yine de kapagimi yapiyim da. Sen musait bi zamanda takarsin.

• quote:

Avuç içi çizgilerinden falına baktım sana yol görünüyor kardeş, 4 gün mü desem 7 gün mü desem...
  • Haci bu el fali nasil oluyo? Ne zaman bakarsan bak yol mu gozukucek?

Ama ince konustun. Sevdim.

• dikkat et laflarına basına sızan lumia 1520 modelini ben sana iadeyi takma töreni ile takmayayım
    bizim sitede var görseli 1520 lumia iyi gözlemle zorlanma taktırırken pardon resimlerini çekip buraya koyarken ?
  • quote:

Haci bu el fali nasil oluyo? Ne zaman bakarsan bak yol mu gozukucek?

İnceyi gördüysen uzatma bence daha fazla. Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor.
  • quote:

quote:

Haci bu el fali nasil oluyo? Ne zaman bakarsan bak yol mu gozukucek?

İnceyi gördüysen uzatma bence daha fazla. Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor.

Ben dogrulari konustum, buradakiler hazmedemedi. Cok da umrumda olmaz sahsen.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.