Şimdi Ara

Nokia Lumia 530 '298 TL' Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 10-15 gündür telefon bakıyordum L530 298 tl düştüklerini gördüm. Biraz araştırma yaptım ancak telefona olumsuz yaklaşanların sayısı bir hayli vardı.

Olumsuz Yönleri:
    -Flaş yok
    -Ön kamera yok (Selfile işim yok zaten :] )
    -Biraz kalın

Ve beni çeken yönleri:

-298 TL
    -Asphalt 8 i sorunsuz çalıştırıyor (Bunu yazmamın sebebi oyunlar telefonları en çok zorlayan unsurlar ancak L530 da 0 kasma ile oynanıyor. ve 298 TL. piyasada 500-600 lükler çalıştırmazken )
    - 1.2 Ghz 4 Çekirdek işlemci
    - 128 gb kadar arttıralabilir hafıza

Bu Fiyata alınır mı alınmaz mı ? Birde sizin görüşlerinizi alaym dedm almadan önce değerli yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim :)
    Not: Maddi durumlar pek iyi değil bütçem 300-400 civarı olcaktı o yüzden lütfen 600-1000 arası tel ile kıyaslayıp önermeyin
    Not 2: HTC 8S (399 TL) ile kararsız kalmıştım HTS 8S kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?

• Bence gayet iyi tercih, windowsphone'a forumun geneli gibi bende sicak bakmiyorum ama 298 TL'de saka gibi bir rakam, begenmeyen kimse 0km baska alternatif uretemez...
  • WP'a pek sıcak bakmıyorum ama 400TL'ye android cihaz alınmaz.Lumia 530 300TL'ye değer bence.
  • Zenfone 4 onersek 150 tl pahali kaliyor.Tek rakibi biraz daha yuksek fiyata 525 olur.50 lira farka deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8s daha iyi aslında ama htc wplerine iyi bakmıyor.

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. bugün carrefoura gittim telefonu elime aldım 5-10 dk kurcaladım kamerasına falan baktm gayet hoş bir cihaz menüler arasında 0 takılma yağ gibi telefon üstelik numune olarak tezgaha koyulmasına rağmen. hizlial.com dan siparişi verdim. benim gibi kararsız kalanlar kesinlikle alabilir 299 tl tl ye bu performansda bir telefon piyasada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bence gayet iyi tercih, windowsphone'a forumun geneli gibi bende sicak bakmiyorum ama 298 TL'de saka gibi bir rakam, begenmeyen kimse 0km baska alternatif uretemez...

+1

• Ben aldım memnunum.ligtv canlı tv aplikasyonu indirdim sosyalda var.basit kullanıcılar için süper

• Alınabilir 298TL'ye en iyi cihazdır hatta.

Alınabilir yani. o kdar kötü değil ama windows phoneye bende karşıyım.
  • Telefonumla 2. Günümüz Çok mutluyuz
  • O fiyata daha iyisini bulamazsın kaçırma

• thiefint123 T kullanıcısına yanıt
    ALLAH bir yastikts kocatsin

• çok iyi. Nerde geçerli fiyat? Normalde 430 dan başlıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın 300TLye anca replika alırsın androidde oda subwayde bile kasar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.