Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
24
Favori
2.023.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21022103210421052106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

neeeee şeye mi düştü? amanııııınnnnn... iyi sildin mi bari? kulak pamuğu ile araları temizle bak kalıntı kalır kulağına dayayınca kulağına kaçar mazallah abooo gözümde canlandırdım çok feci...

Şeye düştü dediysek o kadar da değil canım. Kıyı şeridine düşmüştü bundan aylaaar aylaaar önce. Nasreddin hoca bir gün şeye gitmiş, hocanın şeye gittiğini gören şeyler hocaya birşey sormamışlar.

Şeyini şeyettiğimin şeyi gibi bir şey olmuş bu şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

benim için durum farklı biraz sizlerden ilk aldığım günden daha iyişuan :) müzik player dışında

Hiç bir şeyden soğumadım ama Nokia hava durumu sunucularını kapatmış dediler o an bir şeylerini kaybetti n8.... Aile içinden vurdular...

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    hocam benim hiç işim olmuyor netle açıkcası birtek şu wtsp var onuda kaldırırım yakında herhalde belle ye desteğin kesilmemesi lazımdı bence
  • N8 misyonunu tamamladı artık ondan günümüze ayak uydurmasını beklemek hata olur.
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    orası öyle tabi ama efsane olarak kalacak telefonlardan kaç telefonun 700 ü aşkın sayfası varki forumda
  • öyle tabi küçümsenecek bir cihaz değil bir çok belle sürümü kurdum kullandım. ekran boyutu yetmeyince satmıştım.
  • Efsane tabi..

Şekli yeter..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

neeeee şeye mi düştü? amanııııınnnnn... iyi sildin mi bari? kulak pamuğu ile araları temizle bak kalıntı kalır kulağına dayayınca kulağına kaçar mazallah abooo gözümde canlandırdım çok feci...

Şeye düştü dediysek o kadar da değil canım. Kıyı şeridine düşmüştü bundan aylaaar aylaaar önce. Nasreddin hoca bir gün şeye gitmiş, hocanın şeye gittiğini gören şeyler hocaya birşey sormamışlar.

Şeyini şeyettiğimin şeyi gibi bir şey olmuş bu şey.

Orası öyle tabi. Burası da böyle tabiyken, şurası da şöyle tabi.

• evet ekran boyutu bana da küçük gelmeye başladı artık bu telefonu ilk kez bir japon turist vermişti elimi adres tarifi için o nasıl telefondu öyle diyordum koskocaman hayatta kullanamam filan diyordum
  • Mobilde 2106 sayfa hey maşallah ve 4 yıl hatta 5 yıl sonra bile popüler konularda olan bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

evet ekran boyutu bana da küçük gelmeye başladı artık bu telefonu ilk kez bir japon turist vermişti elimi adres tarifi için o nasıl telefondu öyle diyordum koskocaman hayatta kullanamam filan diyordum

o zamanlar telefon en fazla video fotoğraf çekerdi, kaliteli müzik çalardı o kapsamda büyüklük gereksiz gelirdi, bende benzer sözler etmiştim.
    şuan kullandığım telefonun pil tüketimine bakıyorum %12 telefon görüşmesi için kullanılmış geri kalan internet ve sosyal medya uygulamaları.
  • Buyuk ekranlar ciktikca oyle.oldu işte..

Yoksa uygulama falan hikaye bana gore.bu cihazda bir tek eksik internet..

Geri tarafi boş

• Olum yorumlarınızı n8 den okuyorum şu an. Yapmayın lan ağlatacaksınız beni bundan bi önceki telim 6100 dı ilk renkli ekranlı telefon. Artık bundan sonra neye geçerim bilinmez. Daha hâlâ istediğim tek bir telefon modeli yok. Ve aleti hâlâ kılıflı kullanıyorum kız gibi maşallah. 3g açık 3 gün şarjı gidiyor varmı lan saha daha fazla giden başka bir model.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Buyuk ekranlar ciktikca oyle.oldu işte..

Yoksa uygulama falan hikaye bana gore.bu cihazda bir tek eksik internet..

Geri tarafi boş

Kullanım amacına göre öncelikler değişir, uygulama yönü benim açımdan 2 sene önce bende öyle derdim, şimdi online alışverişlerimi bile sitelerin özel uygulamalarıyla rahatlıkla yapabiliyorum
  • N8e wp 8 yukleneydi ne güzel olurdu

• quote:

N8e wp 8 yukleneydi ne güzel olurdu

Lumia'lara symbian belle yükleneydi daha egzantirik olurdu bizce.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    tarayıcı vasat symbianda. diğer şeyleri güzel olurdu ama.
    8.1 de tarayıcı adam olmazsa lumialarda benim için çöp olur gerçi..
  • quote:

tarayıcı vasat symbianda. diğer şeyleri güzel olurdu ama.
    8.1 de tarayıcı adam olmazsa lumialarda benim için çöp olur gerçi..

Ona bakarsan kibritlerin vasati bile 40 çöp.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    vay içinden 40 çöp mü varmış. hiç bilmiyordum. bak ne zaman ne öğreneceğini bilemiyor insan. acaba diyorum symbian s40 buradan mı esinlenmiş ki?
  • quote:

vay içinden 40 çöp mü varmış. hiç bilmiyordum. bak ne zaman ne öğreneceğini bilemiyor insan. acaba diyorum symbian s40 buradan mı esinlenmiş ki?

Esin Moralıoğlu bile N8 kullanırken paparazzilere yakalanmıştı da magazin gündemi 1.5 hafta çalkalanmıştı.

• 
Sayfa: önceki 21022103210421052106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.