Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
24
Favori
2.023.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21032104210521062107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

vay içinden 40 çöp mü varmış. hiç bilmiyordum. bak ne zaman ne öğreneceğini bilemiyor insan. acaba diyorum symbian s40 buradan mı esinlenmiş ki?

Esin Moralıoğlu bile N8 kullanırken paparazzilere yakalanmıştı da magazin gündemi 1.5 hafta çalkalanmıştı.

alkollümü kullanmış N8i yoksa ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

vay içinden 40 çöp mü varmış. hiç bilmiyordum. bak ne zaman ne öğreneceğini bilemiyor insan. acaba diyorum symbian s40 buradan mı esinlenmiş ki?

Esin Moralıoğlu bile N8 kullanırken paparazzilere yakalanmıştı da magazin gündemi 1.5 hafta çalkalanmıştı.

alkollümü kullanmış N8i yoksa ?

Yok nikotinli kullanmış dediler. Telefonu kullanırken diğer elinde sürekli sigara varmış. İşaret parmağı sararmış. Sigarayla savaşanlar derneği asbaşkanıyla tartışmışlardır bir kanalda bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay be emektar yorulmamış belli ki geçenlerde bende girdim foruma N8 ile öylesine bakıp çıktım
    dediğin gibi interneti biraz daha iyi olsaydı yada güncellemeler ile hızlandırılsaydı çok daha güzel olurdu
    N8 kullananlar diye bir yazı filan görünce aklıma bu film geliyor tron

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    yok o programı izledim ben haydar dümen ile ajdar vardı. dediğin ikili yoktu. sigara mevzusu yapmadılar N8 de hiç geçmedi laf arasında. Haydar abim tv den halka korunmamın önemini Ajdarı göstererek öğretmeye çalışıyordu.
  • N8 kullananlar bin yaşasın. N8 kullanmak her kula nasip olmaz. N8 kullanmak bir imtiyazdır.

• aslında WP symbianın hızlı ve daha eksik olan versiyonu. her şeyi aynı şuanda.
    görüntülü görüşme yok
    maillerde gelene rahat rahat bakıyorsun gidene bakamıyorsun.
    uygulama gene vasat :)
    8.1 ile symbianın son haline yakalayıp bir kaç özellği ilede geçicek. zaten en önemli +sı hızı
    symbianda browserda yapamadığın her şeyi lumialardada yapamıyorsun. 8.1 ile android tarayıcısı ayarına gelmezse ben WP den vaz geçicem
  • quote:

yok o programı izledim ben haydar dümen ile ajdar vardı. dediğin ikili yoktu. sigara mevzusu yapmadılar N8 de hiç geçmedi laf arasında. Haydar abim tv den halka korunmamın önemini Ajdarı göstererek öğretmeye çalışıyordu.

N8 spor hd de program sunuyordu o sıralar. Oyun ve tema da sunacaktı ama Ferit Şahenk müsade etmemişti. Ciner ve Aydın Doğan kıyasıya bir mücadeleye girişmişlerdi de kabul etmemişti.

• N8 yaşasaydı böyle olurdu...

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    katılıyorum kesinlikle bende L925 almayı düşünüyordum bir ara ama çok eksiği var halen N8 den geçip bu telefonla yaptığım bir şeyi o telefonla yapamazsam pişman olurum dediğin gibi WP nun en büyük + sı bence de hızı çok stabil çalışıyor en düşük cihazları bile bildiğim kadarı ile
  • Bir ben vardır bende N8'den içeri, bir N8 vardır bende benden gayri ihtiyari.

• sanırım 8.1 ile artık geçilecek kıvama gelecek.
    benim açımdan ufak bir tarayıcı muamması var o kadar.
    indim N8lerine bilmem nerelerine, sürsem gaytan bıyıklarımı bilmem N8 lerineee
  • quote:

sanırım 8.1 ile artık geçilecek kıvama gelecek.
    benim açımdan ufak bir tarayıcı muamması var o kadar.

umarım dediğiniz gibi olur o zaman daha da ilgi görecektir bu sistem
  • Bir başkadır benim N8'im. Havasına, tuşuna, kasasına, şeyine... Bin wp kurban senin yoluna...

turuncu olmadığı için rengine diyemedin bak gördün mü... neden çünkü turuncudan başka renklerde bir olay yok
  • quote:

turuncu olmadığı için rengine diyemedin bak gördün mü... neden çünkü turuncudan başka renklerde bir olay yok

Ukrayna'da ki turuncu devrimin bugün doğurduğu sonuçlar hepimizin malumu olsa gerek.

O yüzden N8 dark grey diyorum.

• Bugün de N8 kullanıyorum anne. Terketmedi N8 beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 15 Mart 2014; 12:56:47 >
    belle si çıktı sen hala anne li N8 mi kullanıyorsun? hiç yakışmadı bu sana kınadım..
  • quote:

belle si çıktı sen hala anne li N8 mi kullanıyorsun? hiç yakışmadı bu sana kınadım..

Şunu iyi bellemeliyiz ki, N8 bir iradenin bir duruşun bir şeyin tezahürüdür. Bir şeydir ya. Şeydir. Şeydiceğimizdir.

Sen bu aralar çok şey diyorsun. bilmem şeyettin mi? şey şey şey nereye kadar? bir şey diyecem ortalık şey olacak ondan şey ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 21032104210521062107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.