Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alırsam, nokia n8 de gps i navigasyon uygulamasıyla kullanabilir miyim? güncel program ve harita bulabilmek mümkün müdür? motosiklet kullanıyorum ve hem motorumda navigasyon olarak kullanabilmek hem de fotoğraf özelliğinden faydalanmak istiyorum. navigasyonu günümüz için efektif değils başka cihaza yöneleceğim. şimdiden teşekkürler.
  • notyetktu kullanıcısına yanıt
    Sadece o amaçlı kullancaksan ikinci el temiz bir Galaxy S2 falan bulabilirsen çok iyi olur. Güncel harita vs. bulmak daha kolay olur N8 e göre
  • N8 uygulamalarından "nokia" sunucularını kullananların hepsı portlemıs. SkyDrive da calısmıyor. Daha once hava durumu,Social(facebook ve twitter) portlemıstı...
  • gözünüz aydın nokia geliyor tasarım,kaliteden yoksun olmadan ;) compal
  • Resmen Açıklandı: Nokia 2016 da yenı akıllı telefonuyla pıyasaya donecek :) (735 almama ramak kalmısken n8 ıle devam etmem ıcın bır kral sebep daha)

http://www.reuters.com/article/2015/06/18/us-nokia-phones-idUSKBN0OY21320150618
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    W10 çıkınca iyice araştır iyi gelişmeler olmaz ise geçme bence duruma göre bende geçerim belki umarım güzel telefonlar çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

W10 çıkınca iyice araştır iyi gelişmeler olmaz ise geçme bence duruma göre bende geçerim belki umarım güzel telefonlar çıkarır.

nokia windowslu cıkarmaz kı, ya jolla cıkarır, ya yalın android li. (ah keske symbıanlı cıkarsa)
    Belle sistemi geliştirilseydi çok iyi olurdu artık yeni bir sistemle çıkmaz bende hazır sistem varken android olacaktır büyük ihtimal ile.
  • Elimde fazladan 7 tane N8 hardcase var (ucuz olanlardan).

1) Sol usttekı grı gıbı gorunen; transparan
    2) Sol attaki Turuncu (kırmızı degıl)
    3) sag usttekı cırtlak pembe ve beyazın yuzeyı delıklı
    4) seffaf ve turuncunun yuzeylerı kadıfe doku
    5) sadece turuncu ve pembenın kamera koruması var
    6) alt sıradakı beyaz mavı ve sarının yuzeylerı delıklıgı gıbı tırtıklı ama delık degıl.

Bu kapakalrdan ısteyen arkadaslar olursa, mecıdıyekoydeyım. tanesini 5 tl den verebılırım mesela. (kargo sacma para tutar)

Not: Kendı N8 ım ıcın tedarıkcılerden kapak dılendım tırım tırım. Komsu telefoncunun tedarıkcısı en son deponun dıbınde bucagında buldugu herseyı bı torbaya koymus, "o soran kısı gelırse bunları ona verırsın" demıs. Oyle elime gecti ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

İnsanlar ne isteyeceklerini şaşırdığından üreticiler de sapıtıp 4" üzeri ekranlı ürünler çıkartmaya başladı diye büyük ekran iyi ekran anlamına gelmek zorunda değil. 3.5" ekrana sahip cihazları bile cebimize zor sokarken 3.2" neye yetmiyor? Cepte taşınabilecek bi telefon almak değilse niyet, tablet PC almamak neden? Anlamıyorum...

acaba kendisi şuan kaç " telefon kullanıyor
  • elimde sağlam n8 var ancak cihazın kasası haşat olmuş durumda.kasası değişmese bile arka kapak değişse yeterli.resimli yada videolu anlatım varmı bu iş için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 27 Eylül 2015; 23:00:26 >
  • NOKIA C1 5 inc ekran ve Android marshmallow ile seneye bu vakıtlerde raflarda olacakmıs...

http://www.oncehaber.com/haber/4809-nokia-2016-da-yepyeni-akilli-telefonuyla-geri-donu.html
    Android pişmanlıktır. ama nokia android i kendine benzetirse (kişiselleştirilebilir, her dakka güncelleme ayağına hem bilgilerimizi araklamak hemde çalışan uygulamaları bozan saçmalıklar olmayan bir yazılım) kendi kalitesine yakışır kasa kamera ve pille düşünmeden gene alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Android pişmanlıktır. ama nokia android i kendine benzetirse (kişiselleştirilebilir, her dakka güncelleme ayağına hem bilgilerimizi araklamak hemde çalışan uygulamaları bozan saçmalıklar olmayan bir yazılım) kendi kalitesine yakışır kasa kamera ve pille düşünmeden gene alırım

X1 kullandın mı (magazada falan) Android ama degıl, barız nokıa kendıne ozel hale getırmıstı. Zaten WP8 ı de adam eden Nokia ve ylların deneyımı degıl mı? Ben umutluyum ama 5 inç cebe sıgmaz; bana cebe sıgacak telefon lazım :) N8 ıle devam (C1-2-3 cıkacnaa kadar :p )

Yok kullanAmadım adamlar ya samsung ya ip satıyor izmirde nokia falan görülmüyor artık (wpliler hariç. Ondada dosya yönetici yok internet hoşuma gitmedi) ama ben androide direk düşmanım dediğim gibi uyarlamamalı benzetmeli. Oda google sayesinde mümkün olmaz bence. kısaca çıkar iki güne bir program güncellemesi! Gelmez alırım.
    Not: bu mesajı samsung tab3 ten yazıyorum android kullanıyorum zaten ne olduğunuda biliyorum bence kötü bir işletim sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Yok kullanAmadım adamlar ya samsung ya ip satıyor izmirde nokia falan görülmüyor artık (wpliler hariç. Ondada dosya yönetici yok internet hoşuma gitmedi) ama ben androide direk düşmanım dediğim gibi uyarlamamalı benzetmeli. Oda google sayesinde mümkün olmaz bence. kısaca çıkar iki güne bir program güncellemesi! Gelmez alırım.
    Not: bu mesajı samsung tab3 ten yazıyorum android kullanıyorum zaten ne olduğunuda biliyorum bence kötü bir işletim sistemi

Nokia iyi hoş güzel telefondu dönemine göre de iyi işletim sistemine sahipti ama şuan ki android ile yarışacak halde de değildi fazla fanatik olmamak lazım.
    Nokia diretti sonuç ortada piyasayı samsung, lg, sony, htc kaptırdı, androide çoktan geçmiş olsa şuan samsung konumunda o olurdu. Apple de 3.5" ekrana diretmişti 4s modelinden sonra inadı kırıldı, samsung piyasayı süpürünce önce 4" sonra 6ya kadar çıktılar. şimdi nokia tekrar bir şeyler yapmaya çalışıyor ama artık çoooooooook zor.

• beş Yıldır kullandığım n 8 i 100 liraya sattım :) 808 İle devam ediyorum hala

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    ayıptır be usta verseydin çocuğa oynasaydı 100 lira nedir. neyse bende 6s alcam galiba ama hayatta satmam n8i hala taş gibi şarjı 3 gün gidiyo.

• Enola kullanıcısına yanıt
    napayım para paradır.. zaten 620 felan almıştım zamanında. 500 lira zararım var :) şaka maka zamanın en iyi telefonuydu. hala taş gibi. çağdaşları yerlerde sürünüyor şimdi o dimdik ayakta.
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Tabi elde 808 gözden çıkarılabiliyor N8
  • 
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.