Şimdi Ara

Noldu Bu Tayfaya Neredesiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözleşme Okumayan Adam -- 10 Aralık 2013; 11:01:41 >

• Adını hatırladığım hatırlamadığım çoğu arkadaşım abim oldu bu forumda. Buluşmalar yapıyorduk eğleniyorduk. Mücahid abi evlendi buluşmalar bitti Bu arada ben N0f3ar

@Auto CAD @SerdarS9 @_aNaToLia_ @FeteLin0 @murderuo @WarriorAngel @MoriKalina @ogundmr
  • Nofear seni hatirliyorum, ilhan abi, mucahid abi, onder abi.Kimler vardi be, 2 sene sonra ugrayayim dedim. Bende eski King Nothing nickim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler selamlar ;

Burası bizim için tarih oldu. Eski tayfa buraya çok zor gelir hatta gelmez diyebilirim. Beni sorarsanız ben pc işlerini bırakalı çok oldu. Evlendik barklandık :) Son halimi paylaşayım sizinle. Saygılarımla . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 10 Aralık 2013; 18:10:19 >

• King Nothing evet bende seni hatırlıyorum hatta avatarını bile hatırlıyorum sanırım :) @Pink Floyd

Ooo müco bey yıllar geçmiş ama mücahid abi aynı mücahid abi vallaha sakal ve gözlük hariç Abi valla kağıthaneye taşınmışsın sanırım son mesajlarına baktımda öyle gördüm. Bir buluşma ayarlar toplarsın sen tayfayı @Auto CAD
  • Neredeyse 4 yıl olmuş o paintball'ın üzerinden.
    Paintboll o gün hepimizin ağzına mıçmıştı Ne yormuştu be, Wc De Büyük Tuvaletini yapamayanımız vardı bacaklarının ağrısından, bense sadece merdiven çıkamayacak kadar kötürüm olmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam

King Nothing evet bende seni hatırlıyorum hatta avatarını bile hatırlıyorum sanırım :) @Pink Floyd

Ooo müco bey yıllar geçmiş ama mücahid abi aynı mücahid abi vallaha sakal ve gözlük hariç Abi valla kağıthaneye taşınmışsın sanırım son mesajlarına baktımda öyle gördüm. Bir buluşma ayarlar toplarsın sen tayfayı @Auto CAD

İnşallah hakan :) Bir ara toparlanırız kendimizi bir ayarlayalım hele . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Gençler selamlar ;

Burası bizim için tarih oldu. Eski tayfa buraya çok zor gelir hatta gelmez diyebilirim. Beni sorarsanız ben pc işlerini bırakalı çok oldu. Evlendik barklandık :) Son halimi paylaşayım sizinle. Saygılarımla . . .

Abi maşallah amma büyümüşsün, ben seni hep şu arkadaşın ilk koyduğu fotoğraflarda ki gibi hatırlıyorum.

Yeni tarz yakışmış ama

4-5 sene geçti herhalde üzerinden, bu arada 40 haramiler guildin de bende vardım. Masaüstü kasası depo da olmasa o guild deyken fotoğraflar filan duruyordu, bi ara çıkartıyım da buraya atayım. Nostalji olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

Gençler selamlar ;

Abi maşallah amma büyümüşsün, ben seni hep şu arkadaşın ilk koyduğu fotoğraflarda ki gibi hatırlıyorum.

Yeni tarz yakışmış ama

4-5 sene geçti herhalde üzerinden, bu arada 40 haramiler guildin de bende vardım. Masaüstü kasası depo da olmasa o guild deyken fotoğraflar filan duruyordu, bi ara çıkartıyım da buraya atayım. Nostalji olsun.

Bekleriz kardeşim inşallah :)

• hahahah bende buradayım halen :D resimlere baktımda ne bebeymişim læ

bende son halimden bir ss atayım o zaman size gençler, genç kalmayı seven arkadaşlar

Bu arada bende memur oldum Rizede görev yapıyorum, öncelikli hedefler arasında Teknik bir kadroya geçiş yapmak. Mücahit evlendi barklandı, düğün davetini de aldım ama icabet edemedim

• Adamlar evlenmiş biz hala server server dolaşalım Zamanında sarhoş olup mücoyu cep telefonundan arayıp az derdimi anlatmadım, güzel günlerdi
  • murderuo kullanıcısına yanıt
    oha abi bu senmisin haha bu nasıl bir değişimdir :) takım yakışmış ama eski yöneticisin nede olsa bölümde :)
  • valla herkese tavsiye ederim takım elbiseyi, birde traş olma işi olmasa süper olacak :D. eski emekli yönetici diyeceksin kardeşim bak nikin altına emekli yazıyor orada. haa bu arada emekli aylığı da bayağı iyiymiş
  • __EFENDİ__ olarak yerimi alayım,bensiz düğün olmaz

Öncelikle Hakan kardeşim,her ne kadar defalarca arayıp konuşsam ve organizasyon yapalım desem de Müco yanaşmadı,bu durumun tek suçlusu o Vurmak isteyen varsa Müco'ya vursun

Uğur hocam sen yaşıyor musun?İşin hayırlı ve uğurlu olsun,umarım herşey gönlünce olur..

Müco,evlat olsan sevilmezsin olum.Konu dışının malum 300 tane maddesini sana gönderiyorumAyrıca buluşma çağrımı yeniliyorum

Aramıda bölümün en aktifimi heralde İlhan abi,yıl olmuş 2013 adam hala karakter satıyor

@murderuo @Sözleşme Okumayan Adam @Auto CAD @_aNaToLia_

• quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

hahahah bende buradayım halen :D resimlere baktımda ne bebeymişim læ

bende son halimden bir ss atayım o zaman size gençler, genç kalmayı seven arkadaşlar

Bu arada bende memur oldum Rizede görev yapıyorum, öncelikli hedefler arasında Teknik bir kadroya geçiş yapmak. Mücahit evlendi barklandı, düğün davetini de aldım ama icabet edemedim

Vay uğur kardeşde gelmiş buraya, epeydir konuşamamıştık seninle hocam. Memur olmuşsun hayırlı olsun. Boğulacaksanda devletin denizinde boğul birader . . .

Bu arada erdinç sen çok konuşma bana ordan çift kaşarlı tost gönder bakayım . . .

• quote:

Vay uğur kardeşde gelmiş buraya, epeydir konuşamamıştık seninle hocam. Memur olmuşsun hayırlı olsun. Boğulacaksanda devletin denizinde boğul birader . . .

Bu arada erdinç sen çok konuşma bana ordan çift kaşarlı tost gönder bakayım . . .

Sucukda var yollim mi
  • 3 yıl önce 2 kaşarlı tost söylemiştik daha hala gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

quote:

Sucukda var yollim mi

• Buraya ne demek kardeşim ben her zaman forumdayım. Sizler yoksunuz :P Keşke imkanımız olsa da buluşabilsek tekrar, bunlar güzel şeyler ileride gülümsetecek anılar..

Müco kardeşim valla devlet memuru olmak ayrı bir dert, olduktan sonra çalışmak ayrı bir dert, patronsuz şirket olur mu? Devlette ne yazık ki öyle patronun yon ki abi tuhaf bir şey ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 20 Aralık 2013; 23:41:10 >
  • Birinci resim 4 numaralı kişi eser yenenler ?????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.