Şimdi Ara

Normal(yavaş) biçimlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni seagate 7200.12 500gbimi aldım. bi partition'ı windows kurda yavaş biçimlendirip windows'u kurdum. geri kalan kısmı kurulumdan sonra disk yönetiminden yavaş şekilde biçimlendiriyorum fakat 8saat fln olmasına rağmen daha %8de bi anormallik olduğunu düşünüyorum. iptal edip tekrar windows kur'dan biçimlendirsem hddye zarar gelir mi? yada başka bi program vs.yle(ama yavaş biçimlendirmek istiorum ilk formatı olduğu için)cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler...

• kurulu sistem nedir arkadaşım?

yavas olması aslında normal 500gb çünkü ama %8 dedigin gibi cok yavas olmus.İşletim sistemine göre değişiyor biçimlendirme.Vista yada win7 tarzı bir sistemde kurulum panelinden biçimlendirebilirsin hiçbir zararı olmaz.Sadece C:'ye dokunma D yi oluştur ve biçimlendir.Kolay gelsin
  • yok hocam işletim sistemi win xp...şu anda %9 yani saatte %1fln biçimlendiriyor..benim merak ettiğim şimdi ben bunu iptal edip baka türlü(programla vs.) biçimlendirirsem hdd ye bi zarar gelirmi? bundan önceki 4-5hdd im bozulduğu için artık temkinli yaklaşıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.