Bildirim
Normal zorluk seviyesinde inanılmaz itemler düşmesi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Manglemaw farm mi yapiyorsunuz genellikle ? -
Normal modda fakat set itemlar dusmuyor ne yazikki :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
valla ben 1 haftadır oynuyorum çok da güzel itemlar düşüyor T1-T3 arasında...http://eu.battle.net/d3/en/profile/oray-2440/hero/22794079 profilim burda, ayrıca itemların özelliklerini reroll ettiklerim görünmüyor, muhtemelen bir bug var.
Normal mod'un dezavantajıları;
- XP nerdeyse gelmiyor ki T1-T3 arasında 1 hafta oynayarak 290'dan 315'e çektim karakteri.
- T6'da boss farmlamak daha hızlı, yarım saatte 5-6 tane ortalama set itemları dahil leg düşüyor.
- Normal mod'da ayrıca set item düşmüyor ki bazı set itemları gerçekten çok iyi.
- Ayrıca Normal mod için çok hızlı bir karakterin olması lazım hızlıca farm yapmak için, DH harici pek diğer sınıfların çok efektif olacağını düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 1 Nisan 2014; 2:20:55 >
-
Manglemaw farm nedir beyler? tam olarak nereyi farmlıyosunuz? -
Şaka değil gerçek !
Bi deniyeyim dedim. Bu(nlar) la birlikte 4 tane leg düştü 20dk içinde :))
Gerçi bu da şey gibi oldu. Erotik parfüm satan reklamların altına yapılan yorumlar gibi. Reklamı destekleyen bi yorum gibi duruyo ama bu gerçek https://store.donanimhaber.com/44/1c/34/441c34c1a4d4890f8cb4f329a873fe40.jpg
-
Karakterlere özel set itemları sadece Torment seviyesinde düşüyor. Ayrıca düşme oranlarına da buff geldi. Zaten şu an herkesin amacı gear ını yükseltmek, bu sebeple normalde oynamak mantıklı ve keyifli gelmiyor bana... -
Kesinlikle katılıyorum, başka konuya da yazmıştım yorumları görünce normale girdim 10 dakikada harika bir leg amulet düştü. Dün yine 5 bounty normal yaptım 2 tane elimdeki leglerden iyi sarı düştü ve torment 1 farmını çok çok kolay yapabilir hale geldim. Normal zevk ve xp vermediği için pek genelde torment oynuyorum ama durum bu. -
Belki burdan çok yüksek seviye leg set falan düşmez ama en azından forgotten soul denen illetten elde edersin. bu açıdan bakılmalı bence. Yoksa Torment seviyesinde düşen eşyalar tabi ki daha iyidir. -
ben 3-4 gündür hep normale giriyorum. 2 tane set planı , 2 tane de leg planı düştü, düşen legleri de saymıyorum bu arada ... -
quote:
Orijinalden alıntı: oray
Normal modda fakat set itemlar dusmuyor ne yazikki :(
Bana düştü Normal zorlukta set item.Blackthrone düştü -
Konuyu gördükten sonra 8-10 defa normal zorluk seviyesinde ikişer defada T1 e kadarki tüm zorluk seviyelerinde denedim. Bende mi bir sorun var yoksa item düşürenlerin magic find değerimi çok yüksek bilmiyorum ama toplamdaki tüm bu denememde tamamı demircide kırıp craft item malzemesi yaptığım sarı ve mavi itemler dışında sadece 2 adet breath of death craft malzemesi çıktı.Tabi deneme sayısı da önemli yaklaşık 20 küsür deneme ancak yapmışımdır. Düşürenler kaç deneme yaptı bilemem
Mesajda item düşürenler ya çok şanşlı ya da pıpüler ifade ile montajdır onlar montaj :-) -
quote:
Orijinalden alıntı: LostAssassin
Konuyu gördükten sonra 8-10 defa normal zorluk seviyesinde ikişer defada T1 e kadarki tüm zorluk seviyelerinde denedim. Bende mi bir sorun var yoksa item düşürenlerin magic find değerimi çok yüksek bilmiyorum ama toplamdaki tüm bu denememde tamamı demircide kırıp craft item malzemesi yaptığım sarı ve mavi itemler dışında sadece 2 adet breath of death craft malzemesi çıktı.Tabi deneme sayısı da önemli yaklaşık 20 küsür deneme ancak yapmışımdır. Düşürenler kaç deneme yaptı bilemem
Mesajda item düşürenler ya çok şanşlı ya da pıpüler ifade ile montajdır onlar montaj :-)
Bunlar montaj değil gerçek :)
Bu mesajı atarken 1 tane daha düştü meselya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Failimechul -- 1 Nisan 2014; 12:34:27 >
-
Zorluğun item kalitesine her hangi bir etkisi yok. Zorluk item düşme oranını ve gelen expi etkiliyor sadece.
Aynen bende normali bi deniyeyim dedim bi set plan fln dustu acikcasi dusebiliyor sans meselesi...
Master List of Torment-only Legendaries
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189299133 -
quote:
Orijinalden alıntı: Failimechul
Şaka değil gerçek !
Bi deniyeyim dedim. Bu(nlar) la birlikte 4 tane leg düştü 20dk içinde :))
Gerçi bu da şey gibi oldu. Erotik parfüm satan reklamların altına yapılan yorumlar gibi. Reklamı destekleyen bi yorum gibi duruyo ama bu gerçek https://store.donanimhaber.com/44/1c/34/441c34c1a4d4890f8cb4f329a873fe40.jpg
Şaka galiba.
-
Ben de test ettim, 10 kere normal, birkaç kez hard denedim bu Maglemaw kesmeyi ama hiç leg düşmedi.
Ek olarak başka bir quest söyleyeyim: Act1 ilk görevden "Rumbforth at gate" görevini alın ve Leah kapıyı açtıktan sonraki hücrede Captyn Daltyn kesene kadar devam edin. Bunu konudaki olaya kendi alternatifim Rumbforth'ı normal'de 3 kere yaptım, 2'sinde leg düştü. Hem bu görev seri materyal toplamak için 1 numaradır. (testlerim HC'da)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 1 Nisan 2014; 21:45:30 > -
hocam hangi act ve hangi görevi farmlıyorsun ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X