Şimdi Ara

norton 360 v3 performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar norton 360 v3 hakkındaki görüşleriniz neler? performansı önceki sürümlere göre çok çok hızlı geldi bana. koruması felan nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caranboule -- 3 Ağustos 2009; 17:29:10 >

• Valla 360'ı bilemiyorum ama Norton Internet Security 2009 kullanıyorum çok da memnunum. Gerçekten Windows 7 gibi Symantec de kullanıcı geribildirimlerini dikkate alarak iyi iş çıkarmış. Benim için güvenlik yazılımında Kaspersky 1 Norton da 2 numaradır bundan sonra, umarım da öyle kalır.
  • Walla hız açısından iyi fakat koruması hakkında tam birşey söyleyemeyeceğim. Ama tavsiyem KİS 2010 kullanmanız
  • Koruması bir ev kullanıcısına yeter de artar düzeydedir.Siz de kendiniz dikkat ettiğiniz sürece bir sorun yaşamazsınız.Norton un yeni sürümleri gayet iyi.Firewall u gelişmeye devam ederse komple güvenlik paketlerinde Kaspersky ile başabaş gidebilir.Tabi öncesinde kaspersky kadar sağlam bir güvenlik duvarı olması gerek.Her yeni sürümde de gelişiyor zaten.O yüzden gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
  • @BrooklynZU

Ben KİS 2010 kullanıyorum ve bu programın beni ne derecede koruduğunu nasıl anlayabilirim. kaç senedir kullanıyorum kaspersky bir sıkıntım olmadı ama emin olmak istiyorum test filan mı yapmam gerekir virüslü sitelerde dolaşmak gibi
  • http://doctus.org/showthread.php?t=32716

Şuna benzer testler yapabilirsiniz.Tabi sanal makinede yapmanız lazım.Orjinal makinede denemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

http://doctus.org/showthread.php?t=32716

Şuna benzer testler yapabilirsiniz.Tabi sanal makinede yapmanız lazım.Orjinal makinede denemeyin.

Peki sizin araştırmalarınızı göre KİS 2010 nasıl?

*konu dışına çıktık ama isterseniz pm atabilirsiniz.
  • Henüz inceleme şansım olmadı ama okuduğum kadarı ile 2009 dan çok daha iyi.Özelllikle firewall u çok daha kuvvetli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

Henüz inceleme şansım olmadı ama okuduğum kadarı ile 2009 dan çok daha iyi.Özelllikle firewall u çok daha kuvvetli.

firewall konusunda kullanıcıda olaya dahil ediyor. Mesela bir program filan açmak istesem benden izin istiyor. Şu ana kadar kaspersky raporlarına bakıyorum sadece antibanner özelliği iş yapmış demekki pc de nette fazla yaramazlık yapmıyorum

Bu arada KİS2010 trial sürüm kullanıyorum (resetter var o bakımdan) trial sürümün full sürümden bir farkı varmıdır acaba koruma açısından.

• Hayır detaylı raporlar açılıyordu bir yerden ama unuttum yerini.Orda gezdiğiniz her url kontrol ediliyor.
    30 günlük deneme sürümü ile full arasında fark yoktur.Sadece can sıkıcı pop-up çıkar satın almanız için okadar.
  • Tamamdır teşekkür ettim ilgilendiğiniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.