Şimdi Ara

Note 4 Kasa Açıklığı için samsung'u THH şikayet ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum hepimizin elinde note4 hepimizde kasa açıklığı var. Bende kötü bir huy vardır. Kafaya taktımmı bir şeyi sonuna kadar giderim.

Gerçekten ilgilenen olursa ya kardeşim nasıl olacak o iş servisten telefon olduğu gibi geri geliyor diyorsanız. lütfen üşanmeden yazımın devamını okuyun.

Telefonu alalı 20 gün oldu. 4. gün akşamı kasa açıklığı olduğunu fark ettim sol tarafta ertesi günü servise verdim tabiki de telelfon bana KASA AÇIKLIĞI NORMALDİR CAM DEĞİŞTİRMEK İÇİN BIRAKILAN KÜÇÜK BİR PAYDIR. TELEFONUN ÇALIŞMASINA İŞLEVSELLİĞİNE BİR ENGELİ YOK. diyerek değiştirme veya para iadesi talebim reddedildi. Bende servise burayı şikayet edeceğimi samsungun yaptığı açıklamanın arkasına sığınarak telefonumu ufak bir kaç teste sokmaktan başka hiç bir şey yapmadıklarını söyledim.

eee kardeşim bunlardan bize ne biliyoruz bunları diyorsunuz. Şimdi nasıl bir yol izleyeceğimize bakalım.

Babası Tüketici Hakem Heyeti olan bir arkadaşım bana Eğer kasa açıklığı olmayan bir note4 bulursan para iadesi olmasa bile değiştirme şansın doğar çünkü aynı model telefonlar aynı fabrika çıkışlı telefonlar birbirini tutmuyor değiştirme şansın çok yüksek olur dedi.

şimdi ben detaylı bir rapor hazırlayıp. bu raporda BU AÇIKLIĞIN NORMAL OLDUĞUNU SAVUNUYORSUNUZ AMA BURADAN GİREN TOZ VEYA SUYA KARŞI GARANTİ VERMİYORSUNUZ. BURADAN GİREN TOZ SU TELEFONU BOZDUĞUNDA KULLANICI HATASI DİYEREK TELEFONU BANA GERİ VERECEKSİNİZ AMA BU AÇIKLIK BU HATAYA DAVETİYE ÇIKARTIYOR. gibisinden sorular yönelterek ve en önemlisi. TELEFON TANITIMLARINDA BÖYLE BİR KASA AÇIKLIĞINA DEĞİNİLMEDİĞİNİ VE HER NEDENSE GARANTİ BELGESİNE KULLANIM KİTAPCIĞINA TÜKETİCİLERE HİSSETTİRMEDEN (BU AÇIKLIK NORMALDİR) İBARESİ EKLEYEREK ZORLA HABERİMİZ OLMADAN BU HATAYI BİZE KABUL ETTİRTİKLERİNİ BÖYLECE GELEN ŞİKAYETLERİN ÖNÜNE GEÇİLMESİ HEDEFLENDİĞİNİ söyleyeceğim. tabi bunu avukatlara danışarak gerekli kanun maddeleriyle destekleyerek THH sunacağım. bunun için kasa açıklığı olmayan herhangi bir note4 telefon resmi ve bunu ispatlar nitelikte ki videosu (youtube kayması yeterlidir).

e kardeşim telefonunu sen değiştirdin bize faydası ne diyorsanız. Buradan çıkacak olan iyi yöndeki kararlar sizi ilgilendiriyor bu karar emsal niteliğinde olacaktır. yani tek dilekçeyle bu emsal kararı örnek göstererek sizde telefon değişim talebinde bulunabilirsiniz.

Biraz ehemmiyetli ve zor bir iş koskoca samsunga kafa tutuyoruz iyi yönde bir emsal karar çıkmaz gibi görünüyor ama bu denemeyeceğimiz anlamına gelmez. buradan aşamalarım hakkında yazı yazarak sizi bilgilendireceğim. şimdi destekliyorsanız veya önerileriniz söyleyecekleriniz varsa yazabilirsiniz arkadaşlar. iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt530 -- 28 Mart 2015; 12:04:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.