Şimdi Ara

Note II takas nexus 5 or ONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce nexus 5 veya Htc ONE ile takas etmeli miyim telefonumu? Pişman olur muyum , güzel şekilde açıklarsanız çok memnun olurum..

• Nexus 5al kamera hariç nexus öne fark atar inanılmaz akıcı bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one kronik sorunları çok bence nexus 5le takas edebilirsin hem note 2ye göre daha güncel kalacak ve donanım olarak daha iyi bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

Beyler sizce nexus 5 veya Htc ONE ile takas etmeli miyim telefonumu? Pişman olur muyum , güzel şekilde açıklarsanız çok memnun olurum..

Nexus 5 ile o cihazları bir tutma bile. Hem donanım hem yazılım konusunda ezer geçer HTC One ve Note II'i.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

Nexus 5al kamera hariç nexus öne fark atar inanılmaz akıcı bir telefon

peki bana bataraydan bahsedebilir misin dostum biraz , sonuçta donanım benim telefondan fazla ve batarya daha az , pişman olur muyum acaba..
  • quote:

quote:

peki bana bataraydan bahsedebilir misin dostum biraz , sonuçta donanım benim telefondan fazla ve batarya daha az , pişman olur muyum acaba..

gün içerisin de kullanımın nasıl
  • quote:

quote:

quote:

gün içerisin de kullanımın nasıl

2-3 saat oyun oynarım , sürekli whatsapp kullanırım , resim çok çekerim , internet bağlantım hep açık olur , sosyal ağları kullanırım bayağı..
  • Hocam lg g2 veya sony xperia z1 bak o zaman bence. İstersen z2 yi de bekleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

Hocam lg g2 veya sony xperia z1 bak o zaman bence. İstersen z2 yi de bekleyebilirsin.

Hocam ya üstüne 300-400 ekleyip daha güncel bi telefon alacağım yada 650 liraya yeni bi gitar alacağım , şuan çok kararsız kaldım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.