Şimdi Ara

notebook adaptör ısısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı yeni aldım hiçbir problemi yok oyun oynamazken adaptör ısısı yok denecek kadar az ama gta 5 gibi oyunlara girdiğimde bayağı ısınıyor adaptör normal midir ?

• oyunlarda bilgisayar daha fazla performans harcadığı için haliyle daha fazla voltaj çekiyor bu yüzdende adaptör ısınması gerçekleşmesi normaldir bende de aynı durum söz konusu 2 yıldır kullanıyorum sorunla karşılaşmadım özellikle yaz sıcaklarına rağmen gayet normal çalışıyor adaptör kışında yanıma alıp yada üzerine bardak koyarak bardak içindekinin soğumasını engelliyorum yada ısınma amacıyla kullanıyorum :)
  • SeHZaDE586 S kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmaz diyosun yani :)
  • haz176 H kullanıcısına yanıt
    tam ısısını bilemediğim için net birşey diyemiyorum ama benimki elime aldığımda bırakma gereği duyacak kadar sıcak :))
    sen yinede ne olur ne olmaz öyle kapalı alana koyma hani battaniye arasına yada dolap arasına sıkıstırma açık alanda dursun ki biraz olsun serinlesin süreklide kontrol et sisme yada yamulma varmı diye eğer hafif şişlik yada yamulma falan olacak olursa direk bilgisayarcıya götür kontrol etsinler evde ölçü aletinde varsa ara ara voltajlarınıda kontrol edebilirsin.
    kabloda sıcaklık olusmuyor dimi sadece adaptör kısmı ısınıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop fan değeri ?
    4 yıl önce açıldı
    Laptop Adaptör Sökme?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.