< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone 2a ANA KONU (3. sayfa)
-
-
Yok yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman yok demek ki
Hocam ekran süren ne kadar ve kaç aylık cihaz
2,5 ay oldu. Ekran sürem 8-9 saat arası. Ne varsa açık konum vs.
Ne güzel... Keşke SD kart olsaydı maalesef...
SD kart uyumlu dahi olsa kullanmam. Bu bir eksi değil cihazın hızı ve güvenirliliği için gerekli birşey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen katılıyorum. Olmaması daha faydalı.
Arkadaşlar Pazaramada hala stickli stok varmış 2a larda. İlgilenen kaçırmasın. Hem zamsız fiyat hem de stickli
-
Nothing Phone Türkiye kullanıcıları için bir forum var. Tavsiye ederim
-
Yeni renkleri hali çok güzel olmuş. Keşke burada da satılsa acayip hoşuma gitti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Ürünü indirimde yakaladım ve sipariş verdim. Henüz elime ulaşmadı. Kullananlar güncel yorumlarını paylaşabilirler mi? Yurtdışı forumlarda şarj süresinin 2 - 3 saat civarında olduğunu ve ekran süresinin düşük olduğunu duydum, bu doğru mu?
En iyi batarya süresi veren ilk 10 telefon arasında.
www.gsmarena.comBattery life test v2.0 - GSMArena.comhttps://www.gsmarena.com/battery-test-v2.php3?idPhone=12760#showwww.gsmarena.comNothing Phone (2a) - Full phone specificationshttps://www.gsmarena.com/nothing_phone_(2a)-12760.php -
En az 7-8 saat alırsın. Sıkıntı yok gayet yeterli pil süresi.
Hocam cihazı kullanıyor musunuz?
Hocam cihazı kullanıyor musunuz? Hangi şarj aletini kullanıyorsunuz, şarj dolum süresi ne kadar? Son güncellemelerden sonra şarj ile ilgili bir sorun oluştu mu? Lütfen cevap verin, bunu açıklığa kavuşturamazsam A55 almak durumunda kalacağım :(.
-
2 - 2.5 saat mi!? Hocam sorması ayıp kullandığınız adaptör 5W'lık mı, 20W'lık mı? Bi'de bazı forumlarda o ekran süresi kısmının da yazılımsal hatalı olduğu söyleniyor, buna ne diyorsunuz?
Şarj adaptörü 20 watt. Yazılımsal hataya birşey diyemem ama çok da hatalı değildir sanırım. Çok yoğun günlerde bile şarjı bitiremedim. Sabah 7 gibi alırım şarjdan ve gece 12 gibi şarja takarım. Hala 20-30 gibi şarj oluyor telefonda. Bence gayet iyi süreleri var telefonun. Ağır grafikli oyun oynamıyorum. Ama oynasaydım da günü rahat bitirirdi bence.
Hocam 20 Watt adaptöre rağmen dolum süresi bu kadar ise, bu cihazda bir sorun var. A55 bile 25 Watt ile 1 saatte şarj oluyor. Düşünceniz nedir?
Moralim iyice bozuldu, şu an iade etmeyi ciddi ciddi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X