Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
4
Favori
340.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bir hattın hangi operatorde olduğunu öğrenmek için
  • arkadaşlar numara taşıma ücretlimi oldu benden avea 31 tl talep etti.
  • Arkadaşlar numaramı turkcell e taşıdım 6 ay boyunca 400 kontör veriyordu fakat TL ye gecinçe bu durum paraya döndü bir önçeki ay 80 tl geldi bu ay ise 53 tl geldi acaba niye böyle oluyor bilgisi olan arkadaşlar bir bilgilendirme yaparlarsa memmun oluruz
  • Sayın fusem bu vermiş olduğunuz linkteki konuyu okudum ama sannedersem bu konu tl ye geçildikten sonra uygulanan bir kampanya çünkü ben 27/2/2010 tarihinde numaramı taşımışım ilk ay 400 kontür geldi ikinçi ay 80 tl üçünçü ay ise 53 tl hediye geldi şu anki kampanya ya göre 40 tl gelmesi gerekirdi onun içindirki bilgilenmek istemiştim.Saygılar
  • 1 Turkcell 1de vodafone numaramı GSMobile hattına geçirmiştim,biri 0535 ile başlıyor diğeri de 0 544 ile başlıyor.Şu an Avea GSMobile operatöründe ikisi de.

Pekala ben avea dan hizmet almama rağmen, hatlarımın asıl satın aldığım operatörlerle bir hukuki bağım kaldı mı.

0536 ile başlayan hattımla ilgili birgün turkcell benim numaramla ilgili bir işlem yapabilirmi mesela.

Kısacası sorumdaki amaç şu,hatlarımı başka operatöre taşıdım ama ilk operatörünün benimle ilgili hala devam eden hakları var mı ki?
  • Bir Avea kontörlü hattım var onu Turkcell faturalı hatta taşısam acaba ne kadar vergi öderim yeni Turkcell faturalı hat için?
  • En son kontör yükleme tarihinden bu yana 5 ay geçmiş ve dolayısıyla arama yapılamayan ama gelen çağrılara cevap verebilen hat taşınabilir mi?... (Vodafone dan Turkcell faturalıya)
  • merhaba

@fusem verdiğin bilgi için teşekkür ederim. cumartesi günü numaramı ücretsiz taşıdım.

aveadan vodafona geçmiştim tekrar aveaya geçtim. Ancak taşıdığım yerde ki kişi aveaya dönüş yaptığım için kontör hediyesi alamayacağımı söyledi bilginiz var mı?
  • arkadaşlar benim hattım turkcell ve abimin üzerine.ben bu hattı vodafone a taşımıştım.bir yıl kullandıktan sonra tekrar turkcell e dondüm.bu hattı kendi üzerime alabilirmiyim.alınabiliyorsa hangi evraklar gereklidir.
  • 0534'lü hattımı;

Turkcell den taşıma Avea
    Avea'dan taşıma Vodafone
    Vodafone'dan taşıma Avea

böyle böyle gidecek benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 12 Mayıs 2010; 18:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

numara taşıdığınız için yeni hat alma vergilerini ödemezsiniz.

Cevap için teşekkürler Fusem
  • 6 gün oldu Turkcell'den Vodafone'a hala taşınmadı hattım yahu.
  • Pazartesi başvurdum. Hattım 506 ile başlıyordu ben de dalgınlığına bu hattım Avea dedim. Formu biraz doldurduktan sonra dank etti, özür dilerim Turkcell bu hat dedim ve yeni form çıkardı. Forma yazdığı bilgiler kesin doğruydu. Pazartesi başvurmuştum. O zaman son 1 iş günleri kaldı. İnşallah sorun çıkmaz.
  • Hala geçiş olmadı. Sınavlarım olmazsa gidip durumu soracam da. Neyse ya sıktı bu iş.
  • Yau lanet olsun bu ne hatmış. Başka bi yere de başvurdum (Geçen hafta salı günü). Yine hala geçiş olmadı. Bilgilerde eksiklik yok. Geçmemesi için başka ne gibi nedenler var ki? Bu arada hat aramalara kapalı (aranma açık). Bu bir sorun değil galiba değil mi?
  • Hocam Online İşlemlerde bilgilerimi güncelledim. Bu yeterli mi? Yoksa müşteri hizmetlerini mi aramak gerekli?
  • Arkadaslar sureler takvim gunudur, is gunu degil, aklinizda olsun
  • Merhaba arkadaşlar,

Turkcell'den Vodafone'ye geçiş işlemlerimi başlattım 2 gün önce.
    Merak ettiğim bir husus var; şimdi Turkcell'de fatura kesim tarihim ayın 10unda bu en son kullanım bedeli de tabi ki Turkcell'e ödenecek fakat bunu ben nasıl ödeyeceğim Turkcell'den numara çıkınca oradaki tutar Vodafone hattıma yansıtılarak mı Turkcell'e iade ediliyor yoksa ben normal kredi kartı ile her zamanki gibi faturamı internetten falan mı ödüyorum ?
  • Selam beyler benim bi sorum olucak;

Turkcell'de abone olduğum kampanya vs. şeyler vodafone a geçince sıfırlanıcak değil mi?
  • Arkadaslar Dün Turkcelle Geçmek için basvuru yaptım.Bugun gidip kartı aldım ancak turkcellden geçiş için hiç bişekilde Onay msjı gelmedi bana.Biraz daha beklemelimiyim.Yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.